πληροφοριες για Καλαματα και Μεσσηνια

ikarialover

Member
Μηνύματα
678
Likes
851
Καλημέρα Arsi! Το καλοκαίρι μέλη της οικογένειάς μου επισκέφτηκαν τη Μεσσηνία και έμειναν στο Thanos Village, το οποίο βρίσκεται στη Γιάλοβα.

[ Thanos Village -Βίλες, Διαμερίσματα & Studios - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΠΥΛΟΣ - ΓΙΑΛΟΒΑ - Hellas ] - Γενικές Πληροφορίες

Έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την τοποθεσία, τη θέα, την καθαριότητα και την εξυπηρέτηση. Είναι ουσιαστικά ενοικιαζόμενα δωμάτια, κατάλληλα για οικογένειες, καθώς πολλά είναι δίχωρα και έχουν και κουζινίτσα. Επίσης, οι τιμές για τον Ιούλιο ήταν αρκετά οικονομικές, δεν ξέρω για ποια εποχή ενδιαφέρεσαι. Ελπίζω να σε βοήθησα!
 

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.136
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Αν θέλεις να μείνεις κοντά στην πόλη θα πρότεινα να μην σκεφτείς καν τη Μεσσήνη, παρά μόνο Καλαμάτα και τις περιοχές έξω μεν από το κέντρο αλλά κοντά στην πόλη όπως Βέργα, Αλμυρός και Μαντίνειες. Βέβαια ξενώνες παραδοσιακοί δεν υπάρχουν μέσα στην πόλη κατά κύριο λόγο ξενοδοχεία οπότε αν θες κάτι σε πιο παραδοσιακό και με μεγαλύτερη άνεση, λόγω του οτι θα είστε οικογένεια ψάξτε στις περιοχές εκτός. Επίσης αν δεν σε ενδιαφέρει να είσαι κοντά στην Καλαμάτα κοίτα λίγο τις περιοχές προς Μεσσηνιακά Μάνη (π.χ Στούπα, Καρδαμύλη -την 2η την προτιμώ προσωπικά-). Έχε πάντως υπόψη σου οτι δεν είναι χειμερινοί προορισμοί και δεν ξέρω κατά πόσο θα υπάρχουν πράγματα να κάνεις και να δεις, δεν μιλάμε βέβαια για την πόλη αυτή για μένα είναι καλύτερη το χειμώνα χωρίς τον κόσμο και το κυκλοφοριακό του καλοκαιριού που σου διαταράζει το νευρικό σύστημα. Μπορείς εναλλάκτικά να κινηθείς και προς Ορεινή Αρκαδία και σε κάποιο χωριά του Ταϋγέτου προς τη Λακωνική μεριά όμως.
 

Arsi

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Η αλήθεια είναι πως έχουμε επισκευτεί άπειρες φορές την περιοχή αλλα πάντα μέναμε οπως λέτε και εσείς κάπου πιο γραφικά... είτε προς Μάνη (λατρεμένα μέρη...) ειτε στα χωριά του Ταυγέτου... είτε προς Γιάλοβα, Πύλο, Μεθώνη μεριά...

Τώρα λόγω μιας κοινωνικής υποχρέωσης πρέπει να είμαστε όσο πιο κοντά σε Καλαμάτα-Μεσσήνη γίνεται... γι'αυτό και προβληματίζομαι...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.880
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom