Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Καταρχήν οι ινδικοι γάμοι είναι επικοι, μάλλον θα είναι το χαιλαιτ της όλης επίσκεψης.χαίρετε! Μόλις έλαβα ένα προσκλητηριο γάμου για Δελχί την δεύτερη βδομάδα του Οκτώβρη! Είμαι λίγο πιεσμένος με δουλειά το φθινόπωρο αλλά θέλω πολύ να πάω- δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Ινδία, και πόσες φορές πάει κανείς σε ινδικό γάμο; Κάποιες σκέψεις εν θερμώ λοιπόν:
Από μέρες είμαι κάπως στενά, υπολογίζω 12-16 μέρες.
Tι μπορώ να χωρέσω; Μέρη σα το Βαρανάσι και το Κατζουράχο μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Βλέπω πτήση από Δελχί για Βαρανάσι, από εκεί πώς πάω Κατζουράχο; Οι εσωτερικές πτήσεις είναι σχεδόν όλες με airindia, είναι σοβαρό ρίσκο;
Εμένα που μου αρέσουν κυρίως οι αγορές και τα αρχαία, πού λέτε να πάω αν θέλω οπσωδήποτε να χωρέσω βαρανάσι και κατζουράχο; Εκτός από τις πόλεις του Ρατζαστάν (Αγκρα, Udaipur) που προτείνουν φίλοι σε προηγούμενες απαντήσεις, υπάρχουν άλλες ενδιαφέρουσες διαδρομές που μπορώ να ακολουθήσω στους χρόνους που έχω;
Επίσης, με δεδομένο ότι αν πάω θα προσγειωθώ Δελχί, είναι μονόδρομος να κάνω κύκλο και να επιστρέψω σε αυτό για να πετάξω πίσω στην Ευρώπη;
Ευχαριστώ!
Συμφωνώ για το Βαρανασι, δε χάνεται αυτό. Για αρχαία το Hampi, παρότι δεν ειναι τόσο εύκολο στην πρόσβαση αλλά το να φτάσεις εκεί είναι η μισή χαρά.
Ρατζασταν είναι ευκολακι σχετικά, φτηνές και πολλές πτησεις απο όλη την Ινδία.
Ε σε αυτά θα επικεντρωνα.