Μαυρίκιος πως να πάω στο Μαυρίκιο??

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.346
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευχαριστω για την απαντηση τον Δευκαλιων , η οποια μειωνει στο 50% τα ζητουμενα (μου) σου Maredia απο ενα εξωτικο μεροs (ειπεs κοκοφοινικεs , αιωρεs και σου μενουν τα τυρκουαζ νερα και τα συναφη..).Εγω σε αυτα τα λεγομενα βασιστηκα αν και παραδεχομαι δημοσια την κοκοφοινικη διαστροφη μου. Fellow traveler , οι φημεs που κυκλοφορουν οτι εγω φυτεψα τον φοινικα πριν χρονια, ειναι ψευδειs!:lol:

Κατα τα αλλα οσοι ετοιμαζεστε για Μαυρικιο , θα περασετε σουπερ , δεν εχει τυχαια τη φημη του παραδεισου:D.
Maredia αν η τελευταια σου ερωτηση να προτιμησειs αλλο μεροs αναφερεται στο κλιμα του Μαυρικιου τον Ιουλιο , μη φοβασαι ειναι πολυ καλη εποχη για να παs.
 

Menia21

Member
Μηνύματα
781
Likes
2.020
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Εμείς πήγαμε τέλη Μαρτίου με Emirates μέσω Ντουμπάι. Συμφέρει νομίζω καλύτερα. Δεν ξέρω αν συμφέρει να κλείσεις μόνος σου εισιτήρια και ξενοδοχείο, εμείς απευθυνθήκαμε σε ταξιδιωτικό πρακτορείο και μας τα έκλεισε και κάνοντας υπολογισμούς μας βγήκε φθηνότερα απ' ότι αν το κλείναμε μέσω ίντερνετ. Εχει πολύ ωραία resort, αν αποφασίσετε να μείνετε στη Grand Baie μην κλείσεις ημιδιατροφή γιατί έχει αρκετή κίνηση και εστιατόρια να διαλέξεις. Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος να κλείσεις ημιδιατροφή.
Για τον καιρό Ιούλιο μήνα, θεωρείται ο χειμώνας τους, έχει ζέστη, μπάνιο σίγουρα θα κάνετε απλά το βραδάκι μπορεί να χρειαστείτε καμιά ζακέτα. Επίσης είναι η ξηρή περίοδος (αν και με τις κλιματικές αλλαγές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος).
 

engant

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
:bleh:Καλησπερα...Ψαχνω μέσα Ιουνίου για να πάω γαμήλιο στο Μαυρίκιο...Φαντάζομαι δεν υπάρχει κανενας λόγος να μην μπορείς να κάνεις μπάνιο παρόλο που έχουν χειμώνα εκεί...Διαλέγω hotel Mauricia στο grande baie στη βόρεια πλευρά για καλύτερο καιρό από ότι να πάς στο port louis...
Αλλά η ερώτησή μου είναι μήπως είναι καλύτερα να πάς στο Μπαλί από Μαυρίκιο αυτή την εποχή??(θέλουμε χαλάρωση πρώτα και μετά περιπέτεια...)
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες. Για περισσότερο χαλάρωση το Μπαλί νομίζω προσφέρεται περισσότερο. Τουλάχιστον αυτό έχω συμπεράνει εγώ μιας και έχω πάει πρόσφατα και στα δύο. Ο Μαυρίκιος, αν πας και δεν τον γυρίσεις ολόκληρο, είναι σα να μην πήγες.

Από την άλλη όμως και το Μπαλί είναι υπέρ-τουριστικό. Μήπως να τσέκαρες το Λομπόκ ή ξερωγω τις Σευχέλλες;
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.346
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλωs ηρθεs κι απο εμενα :).
Ο Ιουνιοs ειναι καλη εποχη και για Μπαλι και για Μαυρικιο.
Το πιο πιθανο ειναι οπου παs να παs με γραφειο , οποτε φανταζομαι θα κλεισειs σε καποιο απο αυτα τα ξενοδοχεια που τα προσφερουν ολα. Η χαλαρωση λοιπον ειναι δεδομενη για οσεs μερεs θελησειs εσυ.
Απο κει και περα το εξω ειναι που κανει τη διαφορα και παλι στην περιπετεια εσυ βαζειs τον πηχη.
 

maredia

Member
Μηνύματα
121
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Εγω τελικα αποφάσισα!Θα πάμε Μαυρίκιο!Τέλη Ιουλίου..Μετά από αρκετό ψάξιμο και συμβουλές από τους experts του travelstories είπαμε να αποφύγουμε τα πακέτα και τα "οργανωμένα" διότι αν τα επιλέγαμε θα μπορούσαμε να μείνουμε εκεί μόνο για 5 νύχτες (για οικονομικούς λόγους) ενώ τώρα θα πάμε για 12 ημέρες και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ...Έτσι κλείσαμε εισιτήρια μέσω πρακτορείου με emirates (πολύ λιγότερες ώρες από ό,τι με air mauritius), και ξενοδοχείο το οποίο βρήκαμε στο internet. Συγκεκριμένα επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη (πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός) μέσω mail και ενθουσιάστηκε τόσο που είμαστε οι πρώτοι Έλληνες πελάτες του ώστε να μας δώσει το δωμάτιο με τις περσινές τιμές!
engant δε μπορω να σου πω ποιο από τα δύο μέρη είναι καλύτερο για χαλάρωση πάντως έχω καταλάβει ότι μπορείς να χαλαρώσεις και στα πιο κοσμοπολίτικα μέρη εαν το θέλεις, οπότε διάλεξε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σας!
 

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Μπράβο Maredia,
Κάνατε άριστα που αποφασίσατε να πάτε μόνοι σας.
Είναι διαφορετική η αίσθηση της ελευθερίας, από το προβατοειδές πρόγραμμα.
Θα περάσετε εκπληκτικά
Με το καλό να πάτε και μην ξεχνάς, φώτο.....
 

PITSOU

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Βοήθεια για Μαυρίκιο

Καλησπέρα! Επειδη έχω διαβάσει πολλά και έχω μπερδευτεί τελείως θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει. Σχεδιάζουμε γαμήλιο ταξίδι για Μαυρίκιο στις αρχές Ιουλίου και μας προβληματίζει ο καιρός. Κοινός ανατολικά θα μας πάρει και θα μας σηκώσει ο αέρας ή απλά μοιάζει σαν τα δικά μελτέμια και επίσης όταν λέμε ψύχρα εννοοούμε πουλόβερ το βράδυ ή...ή...ή...?
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γεια σου και καλώς ήρθες. Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε στο ήδη υπάρχον θέμα για το Μαυρίκιο.
 

dimitrk

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα και από μένα.
Νέος στο forum αλλά λάτρης των ταξιδιων...
Σκεφτομαι και εγώ για γαμήλιο ταξίδι στο Μαυρίκιο.Έχω όμως κάποιες απορίες.
Καταρχήν λέω να πάω αρχές Οκτωβρη.
Ξέρετε κάποιο πρακτορείο που έχει γνωση της περιοχης?
Ψάχνω για δωμάτιο που να είναι κοντα στην θάλασσα αν όχι επάνω..χεχε
Στης παραλίες μπορείς να κάνεις μπάνιο ή είναι για να της βλέπεις μόνο?
Αυτά για αρχη...
 

Menia21

Member
Μηνύματα
781
Likes
2.020
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
dimitrk ρίξε μια ματιά στο http://www.info-mauritius.com και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Ο Οκτώβριος ειναι πολύ καλός μήνας για να πας, με πολύ λίγες βροχές. Βασικά δεν χρειάζεσαι πρακτορείο για να σου πει πού θα πας, απλά αντέγραψε αυτά που λέει το site που σου υπέδειξα. Οι παραλίες είναι πανέμορφες και πεντακάθαρες, απλά είναι σκορπισμένα σπασμένα κοράλια και πρέπει να προσέχεις που πατάς.
PITSOU πράγματι τον Ιούλιο έχει πολλούς αέρηδες, κυρίως στο νότιο νησί. Πολλές φορές οι αέρηδες αυτοί γίνονται επικίνδυνοι. Στα βόρεια είναι πάντα καλύτερα. Στις οργανωμένες εκδρομές θα ξέρουν να σας πουν αν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκδρομή στο τάδε μέρος διότι αυτοί παίρνουν καθημερινό δελτίο καιρού.
 

vasilikig

Member
Μηνύματα
28
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Λατινικής Αμερικής
Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν χρειάζεται visa για Μαυρίκιο;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.164
Μηνύματα
882.614
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
Τonia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom