στο Ελατοχώρι γιορτάζει το travelstories

toumpiotis

Member
Μηνύματα
892
Likes
649
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Παιδια ... τα ειπε ολα ο θανος...τι να πρωτοσχολιασει κανεις..
τις καταπληκτικες διαδρομες, τα αρωματα της γης, τη μαγεια τη φθινοπωρινης φυσης..
Ωραια ολα αυτα, αλλα εγιναν μαγικα χαρη στη μοναδική παρεα που εδωσε ζωη στα χρωματα και ενεργοποιησε τις αισθησεις και τα συναισθηματα
ολοι οι.. βορειοι, ευχαριστουμε απο καρδιας ολους εσας μαζι και τον καθενα απο εσας χωριστα που μας τιμησατε με τη ζεστη σας παρουσια, η συναντηση δεν θα ηταν ιδια χωρις το χαμογελο, το κεφι και τη ζωντανια σας..
σας ευχαριστουμε που υπαρχετε πλεον στην καρδια μας
τουμπιωτη και βοηθοι τουμπιωτη δωσατε ρεσιταλ ...τα περιμενω ολα πια απο σας...
τουμπιωτη σ αγαπαμεεεεεε...... (θα μας οργανωσεις και την επομενη?:haha::haha:)

παντα τετοια παιδια
Νάσαι καλά Ολυμπία ,γιατί όμως κάτι μέσα μου μου λέει ότι την επόμενη θα την οργανώσεις εσυ ?Ήδη στο τελευταίο τραπέζι΄σε είδα φορμαρισμένη-οργανωτική και με πολύ καλές σχετικές προτάσεις, τυχαίο δεν νομίζω.
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
:oops: απο προτασεις αλλο τιποτα..
Για τη συναντηση μεινε ανησυχος :haha::haha:..
Για την εκδρομη τωρα, νομιζω χρειαζονται πολλα παραπανω απο απλες προτασεις..
αλλα με ομαδικη δουλεια και συνεργασια ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερουμε
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Να ειμαστε και μεις πισω, δυστυχως......
Δυο μερες ειναι λιγες, πολυ λιγες... Ευχαριστουμε πολυ που μας δωσατε την δυνατοτητα να βρεθουμε με φιλους απο τα βορεια τους οποιους ειχαμε να δουμε καιρο,αλλα και με αλλους που θελαμε πολυ να γνωρισουμε...
Δεν ειμαι καλη με τα λογια..
Θα ηθελα αυτη τη στιγμη να καθομαι στον Μυθο και να πινω το κρασακι μου με τους φιλους μου.. Ολους εσας!:cool:

Υ.Γ. Αψογοι οι διοργανωτες!! (Πεθανα με τα βιντεακια!):haha:
 

giwrgos

Member
Μηνύματα
270
Likes
508
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
γιατι να μην υπαρχει η δυνατοτητα να πω αυτο που αισθανομαι μιλωντας ζωντανα σε ολους και οχι πατωντας κουμπακια..:haha::haha::haha:..βρε μπας και γι αυτο ξεσαλωνω οταν μιλαω..???:haha::haha::haha::bleh:
αυτο που με κανει τετοια ωρα χαρουμενο ειναι οτι περασαμε ενα σ/κ,που καλυτερο δεν πιστευω να γινοταν..:D:D..πραγματικα γουσταρα πολυ που γνωρισα απο κοντα ολα τα παιδια που ημασταν εκει,εισαστε ολοι υπεροχοι,σας γουσταρω γιατι εχετε μια χαμογελαρα τεραστια ολοι σας,και ψηνομαι πολυ να ξαναβρεθουμε συντομα ολοι (και ακομα περισσοτεροι βεβαια..:D)στο κοντινο μελλον..:clap::clap:
μπραβο στα παιδια απο αθηνα,συρο και βολο(αν ξεχναω καποιο αλλο μερος συγχωρεστε με..:D)που καναν το ταξιδι μεχρι εδω,και ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω και μπραβο στο βαγγελη,το τουμπιωτακι,στην ερση και στο θανο που ανελαβαν και φεραν εισ περας αρτια την οργανωση του διημερου...(δεν το διαβασα απο πουθενα αυτο..:haha::haha:μονος μου το σκεφτηκα..:haha:),ευχομαι πολυ συντομα να ξαναοργανωσουμε κατι και να εχει ακομα μεγαλυτερη ανταποκριση...:clap::clap:..
 

travelina

Member
Μηνύματα
425
Likes
818
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Γυρίσαμε και οι τελευταίοι στην Αθήνα... Τα είπατε όλα, το διήμερο ήταν πραγματικά φανταστικό!
Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά τους Θεσσαλονικείς φίλους μας και αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρέθηκα σε μια τέτοια παρέα, με δέσιμο από την πρώτη στιγμή.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη ζεστή φιλοξενία! Έρση, Βαγγέλη και Θάνο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προετοιμασία, την οργάνωση και, κυρίως, την ευκαιρία που μας δώσατε να ζήσουμε τόσο όμορφες στιγμές!
Hasta la vista...
 

malysa

Member
Μηνύματα
1.047
Likes
1.827
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Για το πως περάσαμε ???
..... τα καλύτερα δεν περιγράφονται.... .....ΤΟ ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια εκδρομή που όταν την σκέφθεσαι, ριζώνει το χαμόγελο στα χείλη σου ...... :lol: :clap:

Κοινωνική κριτική και ενημέρωση :

1) Το διεθνές βραβείο σκηνοθεσίας, δίνεται στο μεγάλο σκηνοθέτη toumpiotis

2) Κουφαθήκαμε ακόμα και με τα αυτοκόλλητα που μοιράστηκαν από τον Θάνο ....

3)Ο αφέντης της ΕΡΣΗΣ είναι όλα τα λεφτά ..... σωστός άρχοντας ... τον ευχαριστούμε για τον καλό καιρό που κατάφερε να μας εξασφαλίσει....

4) Η φάση του τσιφτετελιού με το λουλούδι στο στόμα, ήταν "άπαιχτη", απερίγραπτη .......παραλίγο να σημειωθούν καρδιακά επεισόδια από το πολύ γέλιο :haha:
(Hydronetta μας, την επόμενη φορά ευελπιστούμε στην ανάλογη προετοιμασία :haha:)

5) Από το πολύ και ωραίο φαγητό, μας τελείωσαν τα αντιόξινα χαπάκια (την άλλη φορά YBONNH , έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κυκλοφορήσουν σε συσκευασία κιβωτίου:haha: )

6) Προμηθευτήκαμε και τα ανάλογα κάστανα, μαζεμένα με τα χεράκια μας, (σαν καλές καστανομαζώχτρες .... :haha:, όπως είπε και ο αφέντης της Ερσης )

7) Το κυριακάτικο ξημέρωμα, μας βρήκε στο καφέ του ξενοδοχείου να παίζουμε παντομίμα.... με αρκετές ταινίες που χρειάστηκαν χρόνο για να βρεθούν... :D:haha:
Το μεγαλύτερο γέλιο έπεσε σε ταινία που είχαμε βάλει στον "Πανδώρο" για να τη βρει η ομάδα του....
Σαν καλό κορίτσι όμως που είμαι :bleh:, δεν θα αποκαλύψω λοιπούς πικάντικους τίτλους ή ατάκες που ακούστηκαν :haha:

Και για να τελειώσω......να μην τα μαρτυρήσουμε όλα....
.... ας αφήσουμε και λίγο σασπένς... :haha:


Υ.Γ.
Bαγγέλη (toumpiotis), Θάνο (thanosth) & EΡΣΗ, τελειώνοντας, σας ματαξαναφχαριστούμε για το τέλειο ΠΣΚ που οργανώσατε ... :clap:
ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙΑ :clap:
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Xαιρομαι που περασατε τελεια παιδια !Παντα τετοια με υγεια.
Κατι πηρε το αυτι μου για συναντηση εξωτερικου.Ας με διαφωτισει καποιος περικαλω.
 

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Τι να πρωτοπώ και εγώ??Νομίζω τα είπατε όλα....

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Toumpioti, Thano, ΕΡΣΗ και Βabaduma..
Βαγγέλη όλα ήταν υπέροχα...

Αλλά και στους αγαπητούς φίλους από τη Σύρο, το Γύθειο, το Βόλο και την Αθήνα που μας τίμησαν και ήρθαν από τόσο μακριά!!!

Τα λόγια είναι περιττά ....Τα συναισθήματα απερίγραπτα..Σήμερα ήρθα στη δουλειά και δεν σταμάτησα να μιλάω και να περιγράφω πως περάσαμε...Το ραντεβού στη Γέφυρα, τη Μονή του Τίμιου Προδρόμου, τη συνάντηση με τη γλυκύτατη Pandora και τον άντρα της στο Κιόσκι του Ψαρρά στο ποτάμι, το φαγητό στο εκπληκτικό τοπίο στο 1010 και τη γνωριμία με τα παιδιά από την Αθήνα, τις εκπλήξεις το βράδυ, τους χορούς και τα τραγούδια και το γέλιο που κάναμε, τη μαγευτική βόλτα στον Καταρράκτη , το Ινδιάνικο χωριό,το φαγητό στον Αγ. Δημήτριο με τα ελάφια και τα γουρουνόπουλα και το τέλειο κρασί...

Η επιτυχία είναι εμφανής και από το γεγονός ότι ήδη συζητάμε και ανυπομονούμε για τις επόμενες συναντήσεις!!!

Ως σχετικά νέο μέλος στο φόρουμ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη δυνατότητα που μου δίνετε να κάνω νέες γνωριμίες και φιλίες με αξιόλογους ανθρώπους!!!Το χαμόγελο μου αυτήν τη στιγμή τα λέει όλα!!!!

Χάρηκα που σας γνώρισα όλους και αδημονώ για την επόμενη μας συνάντηση!!!!
 

galat

Member
Μηνύματα
851
Likes
2.118
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Επέστρεψα και εγώ (τελευταίος φαντάζομαι) στην έδρα μου και θέλω για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη, που τα έδωσε όλα ώστε η συνάντηση του Ελατοχωρίου να έχει την μεγάλη επιτυχία που όλοι επιβεβαιώνουν. Δεν είναι μόνο η άψογη οργάνωση, η μεγάλη γνώση του χώρου, ούτε ο πολύς χρόνος και κόπος που αφιέρωσε για την προετοιμασία της συγκέντρωσης, όσο το αληθινό και βαθύτατα φιλικό ενδιαφέρον που επέδειξε στον καθένα από τους συμμετέχοντες ώστε να μην τους λείψει τίποτε και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Και βέβαια οι ευχαριστίες αφορούν και τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές τον Θάνο, την Έρση, τον Λάζαρο που συνέβαλαν και αυτοί στην τέλεια οργάνωση της συνάντησης.

Ιδιαίτερο προσωπικό ευχαριστώ επίσης στην Έρση και στον Γιώργο, που σαν φίλοι από παλιά μας υποδέχτηκαν - εμένα και την Κατερίνα - και μας είχαν μαζί τους όλες αυτές τις μέρες, όπου πηγαίναμε, μέχρι και την τελευταία στιγμή στο τραίνο, όπου και μας αποχαιρέτισαν.

Σε αντίθεση με όσα λέγονται για τις απρόσωπες σχέσεις που δημιουργεί το internet, το travelstories αποδεικνύει ότι το internet είναι μόνο ένα εργαλείο, το οποίο, όπως κάθε εργαλείο, μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς είτε καλά είτε κακά. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδεικνύεται ότι μέσα στην ιντερνετική κοινότητα των 7992 μέχρι αυτή την στιγμή μελών του travelstories αναπτύσσεται μία μικρότερη σε αριθμό ζωντανή κοινότητα φίλων, που χαίρονται να βρίσκονται μαζί, να ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες και να διασκεδάζουν και ανυπομονούν κάθε φορά για την επόμενη συνάντηση. Αποτελεί λοιπόν για μένα προσωπικά ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είμαι μέλος αυτής της κοινότητας φίλων και χαίρομαι κάθε φορά, που η λίστα των φίλων αυτών εμπλουτίζεται με όλο και περισσότερα νέα αξιόλογα άτομα.
 
Μηνύματα
1.666
Likes
1.327
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Από χθες το βράδυ απλώνω τα χέρια μου στο πληκτρολόγιο για να γράψω δύο γραμμές ευχαριστιών για το υπέροχο Σαββατοκύριακο, αλλά δεν βρίσκω λόγια.
Ήδη τα περισσότερα τα γράψατε για τις βόλτες μας, το ποτάμι, το φαγητό και τη παρέα.
Αλλά πως να περιγράψουμε την εγκαρδιότητα των πρώτων γνωριμιών, την ευφορία που σου δίνει η οικειότητα, την χαρά για το αντάμωμα με αγαπημένους φίλους, την αμεσότητα των επαφών.
Δεν χάθηκε χρόνος σε τυπικότητες και αμηχανίες, έβλεπα ανθρώπους για πρώτη φορά και έτρεχα να τους αγκαλιάσω σίγουρη ότι και αυτοί θα ανοίξουν την αγκαλιά τους πρόθημα για να με καλωσορίσουν.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ τυχερή που σας γνώρισα.
Θα σας ευχαριστήσω συνολικά, και εσάς που ασχοληθήκατε τόσο πολύ για την οργάνωση, και εσάς που ήρθατε να περάσουμε όλοι μαζί το Σαββατοκύριακο μας.
Σας ευχαριστώ που υπάρχετε.
 
Last edited by a moderator:

dimpanayio

Member
Μηνύματα
52
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία,γη του Πυρός,Αν
Όλα ήτανε πολύ οργανωμένα από τον μετρ στο είδος ..... Τον περίφημο toumpioti(Mήπως το έχεις ξανακάνει ρε συ;;);):D:D) και όλα πήγανε τέλεια.
Να περνάτε όλοι καλά και να τα λέμε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.151
Μέλη
38.913
Νεότερο μέλος
PanagiotisCPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom