ταινιες και ταξιδια

Gaea

Member
Μηνύματα
104
Likes
135
Επόμενο Ταξίδι
Μεγαλη Βρετανια- Ιρλανδια
Ταξίδι-Όνειρο
Το γύρο του κόσμου
Και ενώ όλοι μιλάτε για ταινίες που σας εμπνεύσανε για χώρες και πόλεις, εγώ θα μιλήσω για ταινίες που δεν θέλω να δω για να μην με αποτρέψουν από το ταξίδι.
Φυσικά μιλάω για τα θρίλερ που έχουν να κάνουν με ταξίδια όπως το Τuristas ή το Transsiberian. Επίσης θρίλερ με αεροπορικά ατυχήματα ή ναυάγια και κυρίως με ιστιοπλοϊκά κάτι που παλιά έκανα, π.χ. Dead Calm.
Όλο σκέφτομαι και αν σου τύχει κάτι τέτοιο:shark1:
ή αυτό:sharkisland: ή να γίνει πειρατεία στο καράβι :pirates:???????
Οπότε στο σπίτι υπάρχει κανόνας.....
Όχι ταξιδιωτικά θρίλερ:icon_mrgreen:
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Και μην ξεχνάς το Hostel,πέρσι που έλεγα να πάω Μπρατισλάβα,σε όποιον το έλεγα με ρωτούσε αν το έχω δει.
 

elinaa

Member
Μηνύματα
103
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλια-Ουαλία, Νορβηγια
Ταξίδι-Όνειρο
Λαπωνία, Καραιβική

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
στη Σλοβακία
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.075
Likes
2.491
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Παιδιά, είδα χθες σε avant premiere την νέα ταινία του Μπεν Στίλερ "Η κρυφή ζωή του Γουόλτερ Μίτι". Καμία σχέση με τις γνωστές χαζομαρίτσες του Μπεν Στίλερ, -αν και έχει χιούμορ- η ταινία είναι απλώς ΥΠΕΡΟΧΗ.

Γιατί το γράφω εδώ? Γιατί έχει γυριστεί σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τοπία -τι φωτογραφία θεε μου- (δε σας λέω που, το αφήνω για έκπληξη:bleh:) και γιατί πως να το κάνουμε, πιστεύω είναι μια ταινία που θα λατρέψουν οι ταξιδιάρηδες (ειδικά οι περιπετειώδεις!) Αλλά έχει και άλλα προτερήματα, πιστεύω θα σας αρέσει και είναι ότι πρέπει για το γιορτινό πνεύμα των ημερών (αν και καμία σχέση με Χριστούγεννα). Άντε γιατί χρονιάρες μέρες πήξαμε στη μιζέρια με τους "σκλάβους" και τους "μπάτλερ" κ λοιπά μελό..

Να το δείτε παιδιά!!! Και μετά πείτε μου πως σας φάνηκε :)

Υ.Γ. Κυκλοφορεί στις αίθουσες ανήμερα Χριστούγεννα
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Al-massir (1997) Γαλλο-Αιγυπτιακή συμπαραγωγή. Ιστορικό δράμα στο Aλ Ανταλούς του 12 αιώνα, όπου ο χαλίφης βρίσκεται εν μέσω πολέμου με τους Ισπανούς, φανατικών θρησκευτικών κινημάτων που προσπαθούν να ανατρέψουν το σχετικά ελευθεριακό καθεστώς, και τον φιλόσοφο και δικαστή Αβερρόη που προσπαθεί να σώσει το έργο της ζωής του, συμπεριλαμβανομένων των σχολιασμών στον Αριστοτέλη. Οικογενειακά δράματα, πολύπλοκες σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών, διαδόχων του χαλιφάτου, ενός τσιγγάνου ποιητή και της οικογένειάς του κτλ.. Γενικά πολύ ατμοσφαιρική και καλογυρισμένη ταινία.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.724
Likes
15.092
Νυχτερινό τρένο για τη Λισσαβόνα. Μελαγχολική που σε ταξιδεύει ξανά στην Πορτογαλική πρωτεύουσα.
 

Clemence

Member
Μηνύματα
305
Likes
80
Για όσους είναι ερωτευμένοι με τη Ρώμη, μου κάνει εντύπωση που δεν ανέφερε κανείς το Only You με τη Marisa Tomei. Απίθανη!
Για την πανέμορφη Τοσκάνη αξίζει να δει κανείς το Stealing Beauty του Bernardo Bertolucci.
Για την Κορνουάλη αξίζει να δει κανείς το The Shell Seekers.
Το Πέρα απ΄την Αφρική και ο Άγγλος Ασθενής είναι ταινίες που μ΄έκαναν να λατρέψω την Έρημο, όσο το Τσάι στη Σαχάρα να τη φοβηθώ άλλο τόσο!
Όσοι αγαπήσατε την Τουρκία από την Πολίτικη Κουζίνα, να δείτε και το Εξπρές του Μεσονυκτίου, ποίημα απ΄την ανάποδη, σαν να γράφει κανείς γράμμα από την κόλαση! Είχε κάνει τρομερή εντύπωση (και ζημιά στην εικόνα της γειτονικής χώρας) στην εποχής της, αλλά είναι πραγματικά καλή ταινία.
Τα Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας απίθανη ταινία, αλλά προσωπικά είχα ερωτευτεί τη Νότιο Αμερική και ειδικά τη Χιλή από τα βιβλία της Ισαμπέλ Αλλιέντε, οπότε η ταινία που με μάγεψε ήταν Το Σπίτι των Πνευμάτων.
Και επειδή είμαι της κρουαζιέρας, οι ταινίες που με ταξιδεύουν έχουν πάντα μια κρουαζιέρα, όπως το An Affair To Remember.
 
Μηνύματα
301
Likes
1.820
Επόμενο Ταξίδι
Η.Π.Α.
Ταξίδι-Όνειρο
Ωκεανία
Α perfect getaway - Χωρίς ελπίδα διαφυγής (2009)
H ιστορία της ταινίας λαμβάνει μέρος στη μαγευτική Χαβάη, όπου το ζεύγος (Steve Zahn και Milla Jovovich) επισκέφτηκαν για διακοπές για να γιορτάσουν τον μήνα του μέλιτος στις ομορφότερες και πιο μακρινές παραλίες της Χαβάη, απομονωμένοι από όλους θεωρώντας ότι έχουν βρει τον παράδεισο. Όλα ξεκινούν όταν το ζευγάρι κάνοντας βόλτες στην παραλία συναντούν τυχαία μια ομάδα εκφοβισμένων οδοιπόρων να συζητούν για μια δολοφονία ζεύγους στα νησιά. Συνεχίζοντας τη βόλτα τους στο μυαλό τους έχουν την συζήτηση για τη δολοφονία ζευγαριών και αρχίζουν να εξετάζουν εάν πρέπει να γυρίσουν πίσω. Ο παράδεισος του ζευγαριού αρχίζει να γίνεται μια κόλαση καθώς μια βάναυση μάχη για την επιβίωση αρχίζει, χωρίς να ξέρουν ποιον μπορούν να εμπιστευτούν και όλα γύρω τους αρχίζουν να μοιάζουν με απειλή.
Για τους λάτρεις παραλιών και τροπικών παραδείσων ένα πολύ ενδιαφέρον ψυχολογικό θρίλερ με φόντο την εκπληκτική φύση των νησιών!
 

DRAKFIREMAN

Member
Μηνύματα
272
Likes
243
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
1. the fall http://www.imdb.com/title/tt0460791/locations?ref_=tt_dt_dt με τα γυρίσματα της ταινία να κρατάνε πάνω από τρία χρόνια σε συνολικά 18 χώρες μεταξύ τους η Ινδονησία, Χιλή, νησιά Φίτζι, Νεπάλ, Αίγυπος, Καμπότζη, Ρουμανία, Τουρκία και άλλες.;Αξίζει να τη δείτε
2.Άγρια Ορχιδέα http://www.imdb.com/title/tt0100934/?ref_=nv_sr_1 με τρομερά γυρίσματα στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας!
 

8avos

Member
Μηνύματα
655
Likes
6.504
Chasing liberty
σίγουρα δεν θα πάθετε με την ερμηνεία αλλά μια συμπαθητική και φρέσκια
γενικότερα ταινία,που από Αμερική πηγαίνει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.
Η βέσπα παρούσα :xalara: και βοηθά το ειδύλλιο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.422
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom