ΗΠΑ ταξίδι στις ΗΠΑ

kristinalampiri

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Παιδιά καλημέρα,

ξαφνικά αποφάσισα να πάω τις γιορτές στις ΗΠΑ....είχα visa από το 2006 γιατί σχεδίαζα να πάω τότε αλλά τέλικά δεν πήγα.Πήτα τηλέφωνο στην Πρεσβεία και μου είπαν ότι αν το διαβατήριο μου είναι νέου τύπου δεν έχω πρόβλημα μπορώ να ταξιδέψω κι αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω αν πάω στην αρμόδια υπηρεσία για τα διαβατήρια.Πράγματι έτσι έκανα χτες πήγα στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και μου είπαν ότι είναι σε ισχύ το διαβατήριο μου.Φυσίκά το έίχα εκδώσει στις αρχες τους 2006 οπότε ήταν με το καινούργιο σύστημα.Λέτε να έχω πρόβλημα?

Επίσης η βίζα μου γράφει σε ενα σημείο Μ που σημάινει οτι μπορώ να κάνω απεριόριστα ταξίδια.Δεν πιστεύω να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα επείδη δεν είχα παει την πρώτη φορα?

Η αλήθεια είναι οτι φοβάμαι λίγο μην πάει κατι στραβά και επειδή το κανονισα στα ξαφνικά και ανυπομονώ πολυ ,τρέμω λίγο μην πάει κατι στραβά. Τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο αυστηρά όσο λένε?

Προσπάθησα να κλείσω εισιτήριο μέσω του ORBITZ αλλά μου έβγαλε οτι δεν μπορεί να γίνει η κράτηση και να επικοινωνήσω με την Τράπεζα.Φυσικά η κάρτα έχε λεφτά αλλά ξέρετε γιατί? Αναγάστηκα και τα έκλεισα από αλλου αλλά θα ηθελα να μάθω για μελλοντική χρήση.

Τι ισχύει για το jet lag?

Οποιαδήποτε πληροφριά για το μεγάλο ου ταξίδι είναι ευπρόσδεκτη...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν απο στην καρτα σου εχεις κανει αγορες οι οποιες ειναι μοιρασμενες σε 18, 24 κλπ ατοκες δοσεις πολλες φορες η τραπεζα δεσμευει το συνολικο ποσο αυτο ακομη και αν δεν εχει ερθει η ωρα να πληρωσεις τη συγκεκριμενη δοση.Πιθανως το Orbitz να θελησε καλυψη για ολο το ποσο ενω το αλλο site να ζητησε καλυψη μονο για την πρωτη ημερα.
Κατα τα αλλα δεν βλεπω να εχεις προβλημα.
Το jet lang αλλους επηρεαζει περισσοτερο, αλλους λιγωτερο και αλλους καθολου.
 

kristinalampiri

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Έρση ευχαριστώ για την απαντησή σου..όχι δεν έχω κάνει αγορές...Κάποια στιμγή είχα ψωνίσιε κάτι από αμειρκανικό site και επείδη ητάν έχαν χρηματικό ποσό αξιοόλογο μου ζήτησαν να στείλω σε φωτοτυπία κάποια στοιχεία από την κάρτα και φωτοτυπια την ταυτότητα μου. Τι εννοείς λέγοντας οτι το αλλο site ζήτησε κάλυψη μόνο για την πρώη μέρα?

Ευχαριστώ πολύ πολύ
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καθε site εχει τη δικη του πολιτικη στον τροπο πληρωμης. Πιθανον το πρωτο για να προβει στην κρατηση να ηθελε δεσμευση ολου του ποσου συνολικα για ολες της ημερες διανυκτερευσης στο συγκενριμενο ξενοδοχειο, ενω στο δευτερο site να αρκουσε η υπαρξη του ποσου που να αφορουσε μονο την πρωτη διανυκτερευση η οποια να καταπεφτε υπερ αυτων σε περιπτωση μη εμφανισης, οποτε κα τη συνολικη πληρωμη να την εκανες στο ξενοδοχειο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.276
Μηνύματα
885.997
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom