ΗΠΑ ταξιδι εκπληξη!!!

zax

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
καλησπερα σε ολους!!ειμαι νεο μελος εδω και σας γραφω γιατι χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια...σχεδιαζω μια εκπληξη στον αρραβωνιαστικο μου που ξερω οτι θα τον κανει τον πιο ευτυχισμενο ανθρωπο στην γη!:Dθελω να του πραγματοποιησω το ονειρο να δει εναν αγωνα nba. υπολογισω τον Μαιο του 2011 αλλα περα απ'αυτο δεν ξερω τιποτα!!!πως γινεται, ποια πολη να επιλεξω, πως θα αγορασω εισητηρια και πως μπορω να ξερω ημερομηνιες απο νωρις για να αγορασω τα αεροπορικα φθηνοτερα?εχει παει καποιος απο εσας?
αυτα τα ολιγα απο μενα..συγγνωμη αν σας κουρασα:(
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες. Μετέφερα το θέμα σου στην ενότητα της Β. Αμερικής.

Πολύ καλή η ιδέα σου. Μάιο του 2011 θα πρέπει να είσαι προσεκτική γιατί θα τελειώνει τότε η κανονική σεζόν και θα ξεκινάνε τα playoff οπότε πρέπει να δεις το πρόγραμμα από οκτώβρη μέχρι πότε έχει ματς. Για την πόλη τώρα, υπάρχουν δύο λύσεις. Ή θα τον πας σε κάποια πόλη να δει κάποια "μεγάλη" ομάδα, πχ Los Angeles, ή θα επιλέξεις μια λύση πιο μεσοβέζικη, να δει έναν αγώνα αλλά να μη δώσεις και μια περιουσία, σε αυτήν την περίπτωση έχεις πολλές επιλογές τύπου Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια, ακόμα και Σικάγο.

Μη βιάζεσαι όμως ειναι πολύ νωρίς. :)
 

zax

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
σ'ευχαριστω πολυ για την τοσο αμεση απαντηση σου πρωτα απ'ολα!και κατι ακομα..ειναι αληθεια οτι βρισκεις πολυ δυσκολα εισητηρια για τα ματς?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.187
Μέλη
38.914
Νεότερο μέλος
daglas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom