• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

τι λετε???

JIMASL@

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλησπερα σας! Ειμαι σχετικα νεο μελος και ειμαι πολυ χαρουμενος που γραφω το πρωτο μου θεμα... :D:D:D

Στο ψητο τωρα...Λοιπον εδω και μερες ψαχνω στο site της Ryanair πτησεις απο Θεσσαλονικη για Μιλανο. Εχω βρει ημερομηνιες με πολυ καλες τιμες ( 20ευρω σχεδον πηγαινε-ελα) αλλα λογο του οτι δεν εχω πολλες διαθεσημες ημερες σκεφτηκα να κανω μια μονοημερη επισκεψη στην πρωτευουσα της μοδας( αφιξη bergamo στις 11:30 και αναχώρηση την άλλη μέρα στις 18:15. Αν υπολογίσω τις ωρες στο αεροδρόμιο και πήγαινε-έλα στην πολη, μου μενει μια μερα ακριβως)...Εσεις τι λετε??? Ειναι καλη σκεψη ή θα ειναι αδικος κοπος????:roll:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
κατ'αρχάς καλώς όρισες.κατα δεύτερον εγώ δεν θα τ'όκανα,αλλά εγώ είμαι εγώ,ενώ εσύ μπορεί να το βλέπεις διαφορετικά.

JIMASL@

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
λες ε??? Κατά τη γνώμη σου, αμα το έκανα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις κ πρωί-πρωί αναχώρηση) να ήταν καλύτερα????

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
λες ε??? Κατά τη γνώμη σου, αμα το έκανα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις κ πρωί-πρωί αναχώρηση) να ήταν καλύτερα????

σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.012
Μέλη
39.728
Νεότερο μέλος
Lefteris M

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα