το βιβλίο που δε θα τελειώσω ποτε

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Γνωρίζω προσωπικά πολύ κόσμο που εκδίδει απίστευτες αηδίες με μερική ή ολική αυτοχρηματοδότηση και μετά οργανώνουν συγκεντρώσεις όπου σε αναγκάζουν να δώσεις το εικοσάρικο και έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι συγγραφείς ή ποιητές.
Αν κρίνω από αυτά που γράφεις δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.
Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, μια απόφαση είναι και μετά τα υπόλοιπα έρχονται. Τα χρήματα δεν είναι απαγορευτικός παράγοντας, άσε που νομίζω ότι εσύ θα βγάλεις και κέρδη χωρίς να βάλεις φράγκο.
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Κοίτα και εγώ που έχω διαβάσει πολλά ebooks προτιμάω το παραδοσιακό χάρτινο βιβλίο, είναι άλλη η αίσθηση που σου δίνει αλλά στην περίπτωση του ebook υπάρχει η δυνατότητα να εκτιμηθεί το έργο σου από περισσότερα άτομα .Αν το τύπωνες και παράλληλα το έβγαζες και σε ebook ;
 

Zacharoula

Member
Μηνύματα
228
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Η πρώτη ιδέα απευθύνεται σε ένα μέρος ανθρώπων που θέλουν να πάνε Κούβα ή έχουν πάθος με αυτήν γενικότερα. Νομίζω το 2 θα "μιλήσει" σε περισσότερους. Μεταξύ των δύο, θα αγόραζα το δεύτερο. Η τιμή όμως βρε παιδί μου είναι φωτιά! Μήπως να απευθυνόσουν και σε άλλο κοινό εκτός απο το Ελληνικό; Μην μπεις και μέσα...
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εννοείται ότι τα περί τιμής ήταν χαβαλές ρε παιδιά...
 

niax

Member
Μηνύματα
255
Likes
800
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Α ρε Yorgos, ειδα τον τιτλο του τοπικ και ηρθα με φορα! Νομιζα οτι αριθμουμε τα βιβλια που πηραμε και ηταν πατατες, βαριομαστε να τα τελειωσουμε και συχτηριζουμε για τα λεφτα που δωσαμε...! Αλλα στο θεμα μας, κι εγω το πρωτο ψηφιζω, κυριως γιατι θα εμενα σαν αναγνωστη θα με ενδιεφερε περισσοτερο ενα βιβλιο που καταπιανεται με ενα θεμα (χωρα στην περιπτωση μας) και το καλυπτει οσο καλυτερα γινεται απο ενα ποτ πουρι, διασκεδαστικων μεν, ιστοριων που ομως δεν αφηνουν πολυ χωρο να μαθεις το κατι παραπανω.
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.101
Βρε βρε.... ειχαμε γκάλοπ και δεν το πήρα είδηση. Τελικά τι αποφάσισες; Και πότε θα είναι έτοιμο; Άντε μη μας ξεσηκώνεις μόνο..... περιμένουμε!
 

alisaxni

Member
Μηνύματα
77
Likes
56
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η υφήλιος...
Η ταξιδιωτική λογοτεχνία είναι πάντοτε ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη! Δε θα πάρω θέση για το ποιο να εκδώσεις πρώτο, πάντως να σου προτείνω να γράψεις και τα δύο και να τα βγάλεις σε μορφή e-book (σχεδόν μηδενικό κόστος για σένα, πιο φτηνό για τον αναγνώστη). Καλή επιτυχία!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.445
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom