14 Χρόνια Travelstories

Katerinaboby

Member
Μηνύματα
88
Likes
77
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία, Νότια Αμερική,
Συγχαρητήρια για την ιδέα σας, που χάρισε τόσες εξορμήσεις, πραγματικές ή νοερές σε τόσους ανθρώπους! Ευχαριστώ πολύ! Καλά Ταξίδια για πολλά-πολλά χρόνια ακόμη, σε όλους μας!
 

AnastasiaSt

Member
Μηνύματα
19
Likes
34
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Ζηλανδία
Χρόνια Πολλά Travelstories.gr!! Να τα εκατοστήσεις!! Οι ταξιδιωτικές ιστορίες σου να εκτοξευτούν!! Τα μέλη και οι φίλοι τους να ταξιδέψουν περισσότερο!! Δεν υπάρχει δικαιολογία!! Οι πληροφορίες και οι προσφορές σε αυτή την διαδικτυακή παρέα δίνονται απλόχερα και τις περισσότερες φορές με τόσο χιούμορ...πόσα βράδια έχω περάσει συντροφιά μαζί σας και ας μην το ξέρετε... πριν σας γνωρίσω αντλούσα πληροφορίες μόνο από το tripadvisor αλλά από τότε που σας γνώρισα, μόλις 10 μήνες πριν, έχετε γίνει ΤΟ σημείο αναφοράς μου για μελλοντικά ταξίδια!! Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους σας που γράφετε για τα ταξίδια σας με τόσο όμορφη διάθεση που χανόμαστε μέσα από τις αναμνήσεις σας και ακόμα πιο ευγνώμων για τους οραματιστές και συντελεστές αυτού του-ευτυχώς για όλους μας-επιτυχημένου εγχειρήματος!! Σας χρωστάμε πολλά και Σας ευχαριστώ πολύ :);)
 

vicky_pl

Member
Μηνύματα
170
Likes
443
Επόμενο Ταξίδι
Ζαγοροχώρια
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Από το 2009 μέλος και εγώ σε αυτή την κοινότητα! Πως γίνεται να περνάν τόσο γρήγορα τα χρόνια....
Πάντα θα μπω εδω μέσα στο τέλος της ημέρας (κι ας μην ειναι αισθητή η παρουσία μου) να ταξιδέψω έστω νοερά σε μέρη μακρινά. Έχω πιάσει τον εαυτό μου ειδικά σε περιόδους κακής ψυχολογίας αυτό εδω να είναι το αγχολυτικό, η γιατρειά μου. Και προφανώς δεν γίνεται να ξεκινήσω για οπουδήποτε και να μην συμβουλευτώ αυτον εδώ τον χώρο.

Σε ευχαριστούμε Travelstories, σε ευχαριστούμε Δευκαλίων! Ευχαριστώ και όλα τα μέλη που απλόχερα εναποθέτουν κάθε χρήσιμη πληροφορία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ!
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.336
Likes
14.199
Λοιπόν κάθισα,μέτρησα και είδα ότι είμαι εδώ 11 χρόνια.΄Εχασα λοιπόν 3 χρόνια :haha:

Σίγουρα έμαθα πολλά και άλλαξε ο τρόπος που έβλεπα τα ταξίδια,Ευχαριστώ όσους βοήθησαν με τις ιστορίες τους και τις απαντήσεις τους στις απορίες μου.Λυπάμαι που δεν το έχω καθόλου με τις ιστορίες και δεν μπόρεσα να βοηθήσω ανάλογα.Ελπίζω οι σκόρπιες πληροφορίες που έδωσα σε διάφορα θέματα να βοήθησαν κάποιους.

Χρόνια Πολλά Travelstories!!

Πολλά ευχαριστώ στον δημιουργό @Defkalion.

Και φυσικά στην συντονιστική ομάδα και σε όσους συμμετέχουν ενεργά με ιστορίες ή πληροφορίες.

Καλή συνέχεια για τις επόμενες δεκαετίες.:clap:
 
Last edited:

john_shadow86

Member
Μηνύματα
92
Likes
205
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Χρόνια πολλά και ταξίδια καλά σε όλους! :birthday:
Είναι πραγματικά απολαυστικό να διαβάζεις τις ιστορίες των μελών της κοινότητας του TravelStories είτε για να συλλέξεις πληροφορίες για την επόμενη εξόρμηση σου είτε για να "ταξιδέψεις" στα πέρατα της Γης!
Τα συγχαρητήρια μας λοιπόν στον @Defkalion και στα υπόλοιπα παιδιά που βοήθησαν να στηθεί αυτό το forum κάνοντας μας την ταξιδιωτική μας ζωή λίγο πιο εύκολη αλλά και αρκετά πιο απολαυστική! :D

Χρόνια πολλά λοιπόν και...
 

travelbreak

Member
Μηνύματα
1.731
Likes
14.344
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Υπερσιβηρικός
Κάθε χρόνο έβαζα ένα στόχο για τη νέα χρονιά και αφιέρωνα πολύ από το χρόνο μου για την εκπλήρωσή του. Το 2016 έβαλα στόχο να γίνω μέλος στο travelstories και να γράψω μερικές Ταξιδιωτικές Ιστορίες μου.
Έκτοτε δεν έβαλα κανένα νέο στόχο. Πάντα ο ίδιος : να γράφω τις ιστορίες των ταξιδιών μου.
Και φυσικά δεν το έχω μετανιώσει αφού με γεμίζει χαρά.
Αν το είχα κάνει μερικά χρόνια νωρίτερα θα ήμουν ταξιδιωτικά πιο πλούσιος. Δεν πειράζει, είχα κάνει άλλα πράγματα.
Χρόνια πολλά στο φόρουμ και ναμαστε πάντα ενωμένοι στον κοινό στόχο: στα ταξίδια.
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
546
Likes
4.001
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στον χρονο!
Χρονια πολλα κι απο μενα! Συγχαρητηρια σε ολα τα μελη και στον ιδρυτη του φορουμ! Εγω ειμαι νιουφης στην παρεα μιας και απο τεχνολογια πληρως ασχετος, τεχνολογικα αναλφαβητος μεχρι πριν 3 χρονια τωρα κατι κανω! Δεν γραφω συχνα πιο πολυ διαβαζω το αντιθετο απο οτι ειμαι στον προφορικο λογο! Τελος παντων χρονια πολλα και παλι καλα ταξιδια σε ολους και στον Δευκαλιωνα που δεν τον ξερω καθολου, αλλα καλα να ειναι !
 

dimaq

Member
Μηνύματα
630
Likes
1.908
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Χρονια πολλά σε ολους, αλλα περισσοτερο στους ιδρυτες.Επειδη ξερω τις δυσκολιες του να ξεκινας κατι απο την αρχη με ελαχιστα μεσα & χρηματα, μπορω να καταλαβω το ποσο πασχισατε για να φτασει εδω που ειναι τωρα.Defkalion θα πρεπει να ειστε υπερηφανοι για αυτο που καταφερατε. Δεν ειναι καθολου λιγο! Και του χρονου να μαστε καλα.
 

alexpr

Member
Μηνύματα
24
Likes
114
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΤΟΚΙΟ
Μαιος 2018.Πτήση Μόναχο-Σαν Φρανσίσκο.Βόλτα στο αεροπλάνο κατά την 13ωρη πτήση και το μάτι πέφτει σε ανοικτό λάπτοτ σε μια σελίδα σε άσπρο-γαλάζιο φόντο.Αυτό το φόντο το ξέρω από το 2010 λέω και όντως ήταν το travelstories που το διάβαζε άγγλος μέσω google translate.Τ'ο χαμογελό μου τεράστιο για το <<δικό μας>> σαίτ.

Χρόνια πολλά με υγεία και πολλά ταξίδια.
 

bandit650

Member
Μηνύματα
621
Likes
2.847
Αν και νεο σχετικα μέλος χωρις ακομη να εχω γραψει ιστορια, ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
Να ειμαστε καλα για να κανουμε οσα περισοτερα ταξιδια μπορουμε :)
 

Amplified

Member
Μηνύματα
86
Likes
70
Επόμενο Ταξίδι
Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Utopia Planitia
Χρόνια πολλά και καλά, από τις ΗΠΑ όπου τριγυρνάω αυτό το μήνα. Εξαιρετική κοινότητα με παρά πολύ content πλέον και φοβερά μέλη.
Εύχομαι και σε επόμενες συναντήσεις από κοντά για να γνωριζόμαστε καλύτερα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.694
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom