Ινδία 15 ημέρες στην Ινδία

Μηνύματα
111
Likes
265
Προσπαθώ να κοιτάξω εισιτήρια για το τρενο 12050 Gatimaan Express που κάνει το δρομολόγιο Δελχι-Αγκρα σε 1 ώρα και 40 λεπτά άλλα δίνει ημερομηνίες μέχρι 19 Φεβρουαρίου προς το παρόν.
Το συγκεκριμένο δρομολόγιο το έχω πάρει και έμεινα πολύ ικανοποιημένος.Είχα ταξιδέψει πρώτη θέση τότε,αλλά αν θα το ξαναέκανα θα πήγαινα στην δεύτερη που είναι εξίσου καλή και στην μισή τιμή από ότι θυμάμαι
 

mpampis1979

Member
Μηνύματα
490
Likes
1.683
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
εγινε! ΙΝΔΙΑ 2018
ποιο απο ολα τα karim's ειναι το αυθεντικο? ψαχνωντας βλεπω πολλα με αυτο το ονομα...βλεπω karims palace, karims corner food,karims mughlai... βοηθεια!!! :shock:
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου
ποιο απο ολα τα karim's ειναι το αυθεντικο? ψαχνωντας βλεπω πολλα με αυτο το ονομα...βλεπω karims palace, karims corner food,karims mughlai... βοηθεια!!! :shock:
Δύο είναι, αυτά που σου έγραψα, όλα τα άλλα είναι μαϊμούδες, επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την φήμη του αυθεντικού.

Το πρώτο, αυτό που έγραψε ιστορία βρίσκεται στο Gali Kababian, καμμιά 500αριά μέτρα από το Jama Masjid, μετρό Chawri Bazaar. Αν δεν μπορείς να το βρείς, πάρε ένα ρίκσο μπροστά από το Μεγάλο Τζαμί. Κανονικά είναι 10 ρουπίες το ναύλο, αλλά μπορεί να σου ζητήσουν μέχρι και 30. Αν ρωτήσεις περαστικούς μπορεί να σε στείλουν οπουδήποτε (είτε γιατί δεν ξέρουν, είτε γιατί θέλουν να σε στείλουν σε κάποιο δικό τους). Λειτουργεί σίγουρα τις ώρες της αγοράς, δεν είμαι σίγουρος αν είναι ανοικτό το βράδυ.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου, άνοιξε και δεύτερο. Αυτό είναι πολύ πιο περιποιημένο, κανονικό εστιατόριο (όχι σαν το πρώτο που είναι μια τρύπα) και βρίσκεται στο Nizamuddin West, 168/2 Jha House Basti. Μην σε αποθαρρύνει η μικρή είσοδος, το εστιατόριο είναι υπόγειο. Ο κοντινότερος σταθμός μετρό είναι στη βιολέ γραμμή, JLN Stadium, αλλά είναι περίπου ενάμισυ χιλιόμετρο από εκεί, πάρε ένα ρίκσο.

https://www.google.gr/maps/place/Da...fd412b46b!8m2!3d28.5912812!4d77.2436315?hl=el

Στη Wikipedia, η πρώτη φωτογραφία είναι του παλιού, η δεύτερη του νέου.

https://en.wikipedia.org/wiki/Karim's
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.675
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom