Ιταλία 1997 Ιταλία Δεύτερο ταξίδι εξωτερικό και πρώτο ως έγγαμος

varioAthens

Member
3 εβδομαδες και ο room to let μπερδευτηκε και χρεωσε 2 εβδομαδες. Ακομη το θυμαμαι.
Και να τα φρουτα και τα φαγητα απο την κυριουλα/ιδιοκτητρια και οι πετσετες/σεντονια ο,τι να ναι σχεδιο και χρωμα (κιτρινα λαχουρια και λαχανι λουλουδια) αλλα μυριζαν σουπλίν.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Εμεις πηγαιναμε χυμα και μας βρισκανε οι πινακιδες "room to let". Αλλα επρεπε να κινηθεις γρηγορα. Μετα πηγαινες "τουριστικη αστυνομια" που ειχε τα τηλεφωνα και επαιρνες επι τοπου. Με ολο το ρισκο να μη βρεις δωματιο, αλλα τουλαχιστον το εβλεπες πρωτα.
Έτσι ακριβώς. Προσπαθούσα τόση ώρα να θυμηθώ τον όρο «Τουριστική αστυνομία» κι ευτυχώς μου την θύμησες εσύ!
Ίσως να ξεκινήσω χάπια για την μνήμη επιπλέον… :eek:

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Ειτε ετσι ειτε αλλιως εγω θυμαμαι οτι με ψιχουλα μεναμε στο νησι 15 μερες!! Ωραιες εποχες!!
Μια βδομάδα μόνο μ ένα sleeping bag για δυο στη Χρυσή Ακτή στην Πάρο το 1975. Εννοείται όλα παρθένα τότε. Κάναμε μπάνιο γυμνοί και το βράδυ μαζευόμασταν καμία 20αρια Έλληνες και ξένοι, αναβαμε φωτιά και τραγουδούσαμε. Φαγητο σε μια ταβερνα περα, το χαλι της το μαυρο!
Τι θυμηθηκα τώρα! Τη Χρυσή Ακτή από τότε δεν την έχω ξαναδεί γιατί με τρόμαξαν οι μετέπειτα φωτογραφίες της

vangelis69

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή - Παταγονία
ΔΙΑΚΟΠΕΣ λεγόταν το περιοδικό!!! Πρέπει να ήταν έκδοση του Ομίλου Λαμπράκη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.996
Μέλη
40.050
Νεότερο μέλος
sociology

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom