paefstra
Member
3 εβδομαδες και ο room to let μπερδευτηκε και χρεωσε 2 εβδομαδες. Ακομη το θυμαμαι.Ειτε ετσι ειτε αλλιως εγω θυμαμαι οτι με ψιχουλα μεναμε στο νησι μερες!! Ωραιες εποχες!!
3 εβδομαδες και ο room to let μπερδευτηκε και χρεωσε 2 εβδομαδες. Ακομη το θυμαμαι.Ειτε ετσι ειτε αλλιως εγω θυμαμαι οτι με ψιχουλα μεναμε στο νησι μερες!! Ωραιες εποχες!!
Και να τα φρουτα και τα φαγητα απο την κυριουλα/ιδιοκτητρια και οι πετσετες/σεντονια ο,τι να ναι σχεδιο και χρωμα (κιτρινα λαχουρια και λαχανι λουλουδια) αλλα μυριζαν σουπλίν.3 εβδομαδες και ο room to let μπερδευτηκε και χρεωσε 2 εβδομαδες. Ακομη το θυμαμαι.
Έτσι ακριβώς. Προσπαθούσα τόση ώρα να θυμηθώ τον όρο «Τουριστική αστυνομία» κι ευτυχώς μου την θύμησες εσύ!Εμεις πηγαιναμε χυμα και μας βρισκανε οι πινακιδες "room to let". Αλλα επρεπε να κινηθεις γρηγορα. Μετα πηγαινες "τουριστικη αστυνομια" που ειχε τα τηλεφωνα και επαιρνες επι τοπου. Με ολο το ρισκο να μη βρεις δωματιο, αλλα τουλαχιστον το εβλεπες πρωτα.
Μια βδομάδα μόνο μ ένα sleeping bag για δυο στη Χρυσή Ακτή στην Πάρο το 1975. Εννοείται όλα παρθένα τότε. Κάναμε μπάνιο γυμνοί και το βράδυ μαζευόμασταν καμία 20αρια Έλληνες και ξένοι, αναβαμε φωτιά και τραγουδούσαμε. Φαγητο σε μια ταβερνα περα, το χαλι της το μαυρο!Ειτε ετσι ειτε αλλιως εγω θυμαμαι οτι με ψιχουλα μεναμε στο νησι 15 μερες!! Ωραιες εποχες!!