20 χρόνια Travelstories: αριθμοί, ιστορίες και συναισθήματα

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Τείνω εδώ και καιρό να καταλήξω στο ακριβώς ίδιο συμπέρασμα, πιστεύοντας ότι αν δεν έμπαινα στη διαδικασία να γράψω για κάποια ταξίδια, δε θα θυμόμουν αρκετά απ' όσα έκανα.
Αυτό διαπιστώνω κι εγώ που έχω γράψει μόνο μια ιστορία... Έχω ένα έλλειμμα αναμνήσεων...

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αυτό διαπιστώνω κι εγώ που έχω γράψει μόνο μια ιστορία... Έχω ένα έλλειμμα αναμνήσεων...

Καλά εδω η γυναίκα μου περσι που πήγαμε Βιέννη με τα παιδιά, δεν θυμόταν καν ότι την μακρυνη Πρωτοχρονιά του 2006 ειχαμε βρεθεί Βιέννη για 5 ημέρες
Λέτε να φταιει που δεν είναι μέλος του φορουμ και δεν εχει διαβάσει την "ιστορία¨μου από το ταξίδι;
:haha: :haha:

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καλά εδω η γυναίκα μου περσι που πήγαμε Βιέννη με τα παιδιά, δεν θυμόταν καν ότι την μακρυνη Πρωτοχρονιά του 2006 ειχαμε βρεθεί Βιέννη για 5 ημέρες
Λέτε να φταιει που δεν είναι μέλος του φορουμ και δεν εχει διαβάσει την "ιστορία¨μου από το ταξίδι;
:haha: :haha:
Αυτό σηκώνει δικηγόρο!!! :xalara::xalara::xalara:

dammys

Member
Defkalion μην ξεχνάς κι εμάς που μας αρέσει να διαβάζουμε για τα ταξίδια σας...Εγώ -κυρίως- στην περίοδο της καραντίνας ,μεγαλώνοντας τα δίδυμα , η μόνη ευχάριστη διέξοδος μου από την όμορφη ρουτίνα , ήταν να διαβάζω τις ταξιδιωτικές σας ιστορίες. Όπως έχω ξαναπει , με έχετε ταξιδέψει ΠΑΝΤΟΥ!
Για τίτλο μου θέλω "μέγας Αναγνώστης" ή " αντι-ολυμπιακός"

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Defkalion μην ξεχνάς κι εμάς που μας αρέσει να διαβάζουμε για τα ταξίδια σας...Εγώ -κυρίως- στην περίοδο της καραντίνας ,μεγαλώνοντας τα δίδυμα , η μόνη ευχάριστη διέξοδος μου από την όμορφη ρουτίνα , ήταν να διαβάζω τις ταξιδιωτικές σας ιστορίες. Όπως έχω ξαναπει , με έχετε ταξιδέψει ΠΑΝΤΟΥ!
Για τίτλο μου θέλω "μέγας Αναγνώστης" ή " αντι-ολυμπιακός"

Και για τους δύο τίτλους θα εχεις μεγάλο ανταγωνισμο

travelina

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Άντε και αφού με τσίγκλησε η @evaT , ορίστε και μερικές πιο προσωπικές / σκόρπιες σκέψεις καθώς τρώω το μεσημεριανό μου στη βεράντα στο μακρινό Brisbane της Αυστραλίας.
...
Πάω να ανοίξω τα πμ μου πάλι, σημαδιακή μέρα. Ορίστε συγκινήθηκα.
.....συνεχίζεται.... :)
Θενκς μπος!
Πράγματι, οι ιστορίες μας (σας) είναι η ψυχή του φόρουμ! Και το όνομά του είναι το καλύτερο, να το λέμε κι αυτό.
Οι τίτλοι θα μπορούσαν να βασίζονται στο "αφηγητής" με έναν ευφάνταστο προσδιορισμό ή με πένες ανάλογα με τον αριθμό των ιστοριών.

Last edited:

Defkalion

Administrator
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θενκς μπος!
Πράγματι, οι ιστορίες μας (σας) είναι η ψυχή του φόρουμ! Και το όνομά του είναι το καλύτερο, να το λέμε κι αυτό.
Οι τίτλοι θα μπορούσαν να βασίζονται στο "αφηγητής" με έναν ευφάνταστο προσδιορισμό ή με πένες ανάλογα με τον αριθμό των ιστοριών.
Οι τίτλοι που έχω καταλήξει αυτή τη στιγμή είναι:

Αφηγητής (μέχρι 10κ λέξεις)
Συγγραφέας (από 10-50κ λέξεις)
Μέγας Συγγραφέας (50-250κ λέξεις)
Travelstories Legend (πάνω από 250κ λέξεις)

🤔

chris7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Οι τίτλοι που έχω καταλήξει αυτή τη στιγμή είναι:

Αφηγητής (μέχρι 10κ λέξεις)
Συγγραφέας (από 10-50κ λέξεις)
Μέγας Συγγραφέας (50-250κ λέξεις)
Travelstories Legend (πάνω από 250κ λέξεις)

🤔
Πολύ ωραίοι τίτλοι.

panius

Member
Μέγας Συγγραφέας
Δεν μπαίνω πια να γράψω (μπαίνω για συμβουλές), αλλά ένα "χρόνια πολλά" το οφείλω για το πιο ομορφο ταξιδιωτικό site στην Ελλάδα. @Defkalion σε ευχαριστούμε! Αν θες, στα στατιστικά βάλε και τις πρώτες 10 ή 20 αναρτήσεις στο forum, να μάθουμε πώς ξεκίνησε αυτή η ωραία κοινότητα.

travelbreak

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Περισσότερες συνολικές λέξεις

🥇 travelbreak — 619.785
Να και μια πρωτιά που δείχνει ότι είμαι πολυλογάς.
Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι υπάρχουν και αυτά τα στατιστικά.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία, Κροατία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Να και μια πρωτιά που δείχνει ότι είμαι πολυλογάς.
Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι υπάρχουν και αυτά τα στατιστικά.
Δεν είσαι πολυλογάς, «θησαυρός» ιστοριών και πληροφοριών είσαι! Με 50+ ιστορίες πρέπει να σου φτιάξουν νέα κατηγορία, ειδικά για σένα και λίγους ακόμα που είναι στο ίδιο επίπεδο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom