Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Πολλά. Πάρα πολλά:Υπάρχει και μια κατηγορία που δεν φαίνεται.
Πόσα πμ απαντήθηκαν.
Πολλά. Πάρα πολλά:Υπάρχει και μια κατηγορία που δεν φαίνεται.
Πόσα πμ απαντήθηκαν.
Εγώ με βάση τις ιστορίες που εχω γράψει εφεξής θα λέγομαι συλλέκτης διαδρομών. (Ευτυχώς όχι οστών)
Το θρύλος δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά γενικά. Προσωπικά βολεύομαι με το σκουλήκι.
Δικέφαλος του TravelstoriesΕγώ με βάση τις ιστορίες που εχω γράψει εφεξής θα λέγομαι συλλέκτης διαδρομών. (Ευτυχώς όχι οστών)
Το θρύλος δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά γενικά. Προσωπικά βολεύομαι με το σκουλήκι.

Ε τότε ας βάλουμε γαύρος…Το θρύλος δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ

Το πατε φιρι φιρι να γράψει και ο dik-7 στο νήμα. Δεν είναι και αγωνιστική μέρα σήμερα.Ε τότε ας βάλουμε γαύρος…![]()
Θα σου πει να τον κάνεις delmem77777 καλύτερα.Στον @dik-7 θα βάλω τίτλο "ΑΕΚΑΡΑ" να δω τι θα κάνει μετά.![]()
Ταξιδιώτης του ονείρου- για όσους περιγράφουν κάτι άπιαστα μέρη
Συγγραφέας εμπειριών-για τους περιπλανόμενους περιπετειώδεις τύπους
Ταξιδιωτικός μετανάστης -κατά το ερωτικός μετανάστης, για τους νομάδες που μας σπάνε τα νεύρα, όταν ξεχνάνε να γυρίσουν πίσω.
Εξερευνητής της ζωής- για τους λογοτέχνες μας
Τουρίστας της κακιάς ώρας- για όσους γράφουν μία μεγάλη άναρθρη παράγραφο σε 15 λεπτά και την ονομάζουν ιστορία![]()

Πες τα, γιατί κατηγορούμεθα για πολυλογία αλλά ουχί, άλλα λένε τελικά τα νούμερα.Εεε δεν πάει ακριβώς έτσι...
Όταν σε μια μόνο ιστορία περιγράφεις ταξίδι που έχει περάσει από 10+ χώρες, με διάρκεια 1-2 μήνες ( @Yorgos ) ή έχεις γράψεις 40+ ιστορίες ( @psilos3 ) αυτούς τους συγγραφείς θα τους έλεγες και λακωνικούς.
Φοβερή ανακάλυψη έκανες! Να είναι καλά να γράφει το παλικάρι.Ψάχνωντας αυτον που έχει 75+ ιστορίες τον dimosf
Ανακάλυψα οτι είναι καλά και συνεχίζει να γράφει ιστορίες εδώ: το δισάκι μου στον ώμο...