20 χρόνια Travelstories: αριθμοί, ιστορίες και συναισθήματα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ με βάση τις ιστορίες που εχω γράψει εφεξής θα λέγομαι συλλέκτης διαδρομών. (Ευτυχώς όχι οστών :haha:)

Το θρύλος δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά γενικά. Προσωπικά βολεύομαι με το σκουλήκι.
:bleh:

Ε δε ξέρω, κάποια από αυτά μου αρέσουν και κάποια ακούγονται λίγο κάπως. Δώστε ιδέες να τα φτιάξουμε :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ με βάση τις ιστορίες που εχω γράψει εφεξής θα λέγομαι συλλέκτης διαδρομών. (Ευτυχώς όχι οστών :haha:)

Το θρύλος δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά γενικά. Προσωπικά βολεύομαι με το σκουλήκι.
Δικέφαλος του Travelstories :bleh: :xalara:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ίσως αγγλικοί τίτλοι ακούγονται καλύτερα... "Travelstories Legend"

Αλλά πλούσια γλώσσα έχουμε διάολε, δε μπορούμε να βρούμε κάποιους τίτλους στα ελληνικά να ακούγονται ωραίοι ; :lol:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Ταξιδιώτης του ονείρου- για όσους περιγράφουν κάτι άπιαστα μέρη
Συγγραφέας εμπειριών-για τους περιπλανόμενους περιπετειώδεις τύπους
Ταξιδιωτικός μετανάστης -κατά το ερωτικός μετανάστης, για τους νομάδες που μας σπάνε τα νεύρα, όταν ξεχνάνε να γυρίσουν πίσω.
Εξερευνητής της ζωής- για τους λογοτέχνες μας
Τουρίστας της κακιάς ώρας- για όσους γράφουν μία μεγάλη άναρθρη παράγραφο σε 15 λεπτά και την ονομάζουν ιστορία :p

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ταξιδιώτης του ονείρου- για όσους περιγράφουν κάτι άπιαστα μέρη
Συγγραφέας εμπειριών-για τους περιπλανόμενους περιπετειώδεις τύπους
Ταξιδιωτικός μετανάστης -κατά το ερωτικός μετανάστης, για τους νομάδες που μας σπάνε τα νεύρα, όταν ξεχνάνε να γυρίσουν πίσω.
Εξερευνητής της ζωής- για τους λογοτέχνες μας
Τουρίστας της κακιάς ώρας- για όσους γράφουν μία μεγάλη άναρθρη παράγραφο σε 15 λεπτά και την ονομάζουν ιστορία :p
:clap::clap::clap:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εεε δεν πάει ακριβώς έτσι...
Όταν σε μια μόνο ιστορία περιγράφεις ταξίδι που έχει περάσει από 10+ χώρες, με διάρκεια 1-2 μήνες ( @Yorgos ) ή έχεις γράψεις 40+ ιστορίες ( @psilos3 ) αυτούς τους συγγραφείς θα τους έλεγες και λακωνικούς.
Πες τα, γιατί κατηγορούμεθα για πολυλογία αλλά ουχί, άλλα λένε τελικά τα νούμερα. :cool:

Ψάχνωντας αυτον που έχει 75+ ιστορίες τον dimosf
Ανακάλυψα οτι είναι καλά και συνεχίζει να γράφει ιστορίες εδώ: το δισάκι μου στον ώμο...
Φοβερή ανακάλυψη έκανες! Να είναι καλά να γράφει το παλικάρι.

Για να δούμε αν με αφορμή τα στατιστικά και τις ανολοκλήρωτες ιστορίες σκάσει μύτη κανένας από τους παλιόυς...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.413
Μέλη
40.048
Νεότερο μέλος
AnnaBax

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα