2016. Πού πάμε;

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.671
Likes
50.516
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Λοιπόν, αν δεν είμαστε (τελείως) άνεργοι, το χειμώνα του 2016 ελπίζω φτου-φτου να πάω Παταγονία με κάτι φίλους που ξέρουν να οδηγούν (ναι, αυτός με τις φοβίες πάλι) και στο τσακίρ κέφι αν βρω κάτι της τελευταίς στιγμής σε καλές τιμές (είθισται να υπάρχουν τέτοια last moment) να πάρω και παγοθραυστικό για Ανταρκτική. Και στην επιστροφή να περάσω από Βραζιλία. Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω δημοσίως και την @paefstra που μου υπέδειξε πώς να κερδίζω περισσότερα μίλια... Μπορεί στην Ευρώπη το κέρδος από κάθε πτήση να είναι κανένα κατοστάρικο άντε διακοσάρικο, αλλά στη Λ. Αμερική μιλάμε για 600άρια κι 700άρια...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.032
Likes
41.029
Ευχαριστηση μου το μαθημα, αν και βρισκομαι στην τραγικη θεση να κερδιζω περισσοτερα μιλια απο οσα αντεχω. Δεν μπορω να κανω περισσοτερα ταξιδια συνυπολογιζοντας τα εξοδα των ξενοδοχειων, διαβιωσης η τον χρονο που απαιτειται για να ξεφυγω απο τις υποχρεωσεις μου...:confused:
 
Μηνύματα
20
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη-Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Μια Πράγα την έχω σίγουρη -κλεισμένα αεροπορικά από αρχές καλοκαιριού με την ευγενική προσφορά της Αιγαίου στα 85 Ε- για το 5ήμερο της Κ. Δευτέρας. Προσευχή και νηστεία στον Άγιο Βίτο. :D
Για καλοκαίρι είναι εξαιρετικά νωρίς να δεσμευτώ. Κατα τ' άλλα ψήνω κάτι για αρχές του χρόνου, αλλά ο Αλεξέι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. :rolleyes:

Μόνο 85€;;;;!!! Το ψάχνω εδώ κ 1-1,5 μηνα και βρίσκω 200-250 το άτομο για 5μερο απρίλιο μήνα.. :/ αμαν ποτέ δε βρισκω καλές προσφορές!
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.714
Likes
11.273
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Με τόση "πλύση εγκεφάλου" εδώ στο forum, η απόφαση του να κλείσω εισιτήρια για Ιράν ήταν μονόδρομος! :) 9 μερούλες τον Μάρτιο. Οι πόντοι της pegasus που είχα μαζέψει από προηγούμενο ταξίδι μείωσαν αρκετά και την τιμή του εισιτηρίου, με αποτέλεσμα μια value for money αγορά. :)
 

sif.....

Member
Μηνύματα
366
Likes
1.690
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
Tον Φεβρουαριο παμε Σιγκαπουρη και απο εκει Πουκετ.....τιμη 19 ευρω Ηρακλειο-Αθηνα προσφορα της aegean Αθηνα-Σιγκαπουρη-Αθηνα 520 ευρω με british airlines και Σιγκαπουρη-Πουκετ-Σιγκαπουρη 75 ευρω με jetstar Asia...και στη συνεχεια βλεπουμε.....
 

malysa

Member
Μηνύματα
1.047
Likes
1.827
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
...το χειμώνα του 2016 ελπίζω φτου-φτου να πάω Παταγονία με κάτι φίλους που ξέρουν να οδηγούν (ναι, αυτός με τις φοβίες πάλι) και στο τσακίρ κέφι αν βρω κάτι της τελευταίς στιγμής σε καλές τιμές (είθισται να υπάρχουν τέτοια last moment) να πάρω και παγοθραυστικό για Ανταρκτική. ..
βρε ουστ να μου χαθείς , κακέ ............!!!!!!!!!!!!!! :haha::clap:
 

kalove

Member
Μηνύματα
436
Likes
1.637
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
Γιά τον Μάρτιο έχω κλείσει οκτώ μέρες Ισλανδία.
Είκοσι μέρες τον Μάϊο γιά Καταλονία-Ανδόρα-Πυρηναία-Νότια Γαλλία.
Οκτώ μέρες τον Οκτώβριο γιά Μαρόκο.
Καί αν το επιτρέψουν τα οικονομικά μου, κανένα "περίεργο" ταξίδι γιά το καλοκαίρι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.199
Μηνύματα
883.615
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom