2016. Πού πάμε;

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
ααα για το 2016 θελω να με βοηθήσετε να πειθαρχήσω, μην με αφήσετε να ξεμυαλιστω με τα φτηνα εισιτηρια και ξαναβρεθώ Ευρώπη φτάνει την ξεκοκκάλησα μόνο Β. Ισλανδία Λοφοτεν Φεροε και λατρεμενο Λονδινάκι σύμφωνοι;;;
Αν με πάρει το μάτι σας να παραδίνομαι στα χέρια της ryanair να με συνεφέρετε παρακαλώ,,, το '16 πρεπει να βρεθω Ασια έστω και Ιαπωνία.:xalara:
Μεταξύ μας ξέρω ότι τίποτα δε θα αγαπήσω περισσότερο από την Ευρωπη αχ βόλτες στο Άμστερνταμ, στη Μπρυζ και στη Σκωτία τι να συγκριθεί με αυτά για μια αθεράπευτα ρομαντικη;;:D
Γεροί να ειμαστε παιδια και όλα θα γινουν!:confused:
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Εγκρινω για Ανδαλουσια,πηγα το Μαιο και ταχω προσφατα..οτι θες.
Οσο για μενα,δεν ξερω τιποτα ακομη..ελπιζω να βρω ακρες αργοτερα.
 

Psitgr

Member
Μηνύματα
34
Likes
24
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο..
Εγώ πάντως που μόλις ανακάλυψα ένα πολύ γνώστο (απορώ που ζούσα τόσα χρόνια:rolleyes:) σε άλλους siteακι (δεν το λέω μην μου χρώσετε και διαφήμιση από το πρώτο ποστ :p) και έκλεισα ήδη μια σχεδον τσάμπα Κωνσταντινούπολη (233 ευρά , αεροπορικά και 4 βράδια σε γ**το τετράστερο , που έχω ξαναμείνει), λέω να κάνω 3-4 ταξιδάκια το 2016.. Βλέπω Πράγα, Μιλάνο, Μάλτα και Βαρκελώνη.. :clap::xalara:
 

Hugin

Member
Μηνύματα
606
Likes
1.873
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αν όλα πάνε καλά, τέλη Ιανουαρίου Σιγκαπούρη και το καλοκαίρι Χονγκ Κονγκ, Μακάου,Ταιβάν και Ν. Κορέα.
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.152
Likes
14.443
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Να είμαστε καλά, και έχουμε Ισλανδία, Καμτσιάτκα, Εκατερινμπούργκ και ένα road trip 8000+ χιλιομέτρων να μας περιμένουν. Καλά ταξίδια σε όλους!!!
Και μια βόλτα από το ΚΑΤ μετά τα σπασμένα πλευρά από επίθεση "αγνώστων" κακόβουλων εγκληματικών στοιχείων σε ταξιδιωτικά φόρουμ
 
Μηνύματα
1.992
Likes
6.323
Δε θα πέσω στον πειρασμό να αντιδικίσω με "αγνώστους" κύριε... ειδικά όταν με το link "ο ταξιδιωτικός μου χάρτης" βλέπω ότι οι "άγνωστοι" έχουν πατήσει στο πόδι τους στο 37% των χωρών του κόσμου, μεταξύ δε αυτών στη Νέα Ζηλανδία :cool::cool:
 
Last edited:

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Χθες έκλεισα για μέσα Απρίλη ένα 10ήμερο σε φίλους στην Ελβετία (και κάποιες ημερήσιες στη γειτονική Γαλλία). Τώρα αν κάτσει και κάτι άλλο, ένας Θεός ξέρει!
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.146
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ελλαδα το Γεναρη, Λονδινο-Μαντσεστερ-Δουβλινο το Φλεβαρη, Βερολινο το Μαρτη, Καταρ-Μπαχρειν τον Απριλη. Νικαια το Μαιο. Ενδιαμεσα καποιες οδικες εκδρομες σε Βελγιο, Ολλανδια, Γερμανια και Γαλλια (χωρις να εχει κλειστει τιποτα ομως) Μετα μεχρι και Οκτωβριο πουθενα και για Νοεμβριο-Δεκεμβριο βλεπουμε.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.370
Likes
9.297
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ιταλια το γεναρη,φλεβαρη,μαρτη,απριλη,μαη,ιουνιο,ιουλιο,αυγουστο,σεπτεμβριο. Ενδιαμεσα καραιβικη, παρισι (μονο για γιουροντισνευ φυσικα), αρμενια και απο Οκτωβρη βλεπουμε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.122
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom