2019.Που πάμε;

BlackRussian

Member
Μηνύματα
11
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
Μόσχα Ρωσια
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειο σέλας
Μετά από πολύ σκέψη και υπολογισμούς για το μπάτζετ μας, θα πάμε Σρι Λάνκα τον Φεβρουάριο για 3 εβδομάδες. Τα εισιτήρια με Qatar airways πληρώθηκαν! :)
Η Σρι Λάνκα είναι τελεια!!!! Είμαι σιγουρη πως θα περάσετε πολύ ωραία!
 

kokoui

Member
Μηνύματα
369
Likes
490
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Σχεδιάζω (για προγραμματισμό από τώρα δεν παίζει) Ελλάδα για Μάρτιο καμία βδομάδα, road trip Πελλοπόνησο και Αθήνα κανένα τριήμερο, έχει λίγα χρόνια να ανέβω και νομίζω είναι ώρα. Γλυκοκοιταζω κάτι εισιτήρια της Ryan για Μπρατισλάβα τον Ιούνη και να συμπεριλάβω και Πράγα, για εβδομάδα το βλέπω. Ίσως κανένα τριήμερο για συναυλία των Metallica( δεν είμαι φαν απλά για την εμπειρία) θα εξαρτηθεί από τον προορισμό και τα εισιτήρια. Τέλος του χρόνου δύσκολα θα αποφύγω το Λονδίνο. Μια χαρά τα γράφω, για να δούμε…
 

marianino

Member
Μηνύματα
276
Likes
83
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
Πολύ ενδιαφέρον!! Μπορείς να μας δώσεις μερικές πληροφορίες??
πολύ ευχαρίστως!! Βέβαια κλείσαμε δύο διαφορετικές κρουαζιέρες, η μία Βαλτική και η άλλη Μεσόγειο να δούμε τελικά πού θα πάμε...της Βαλτικής είναι απο Κοπεγχάγη 7 ήμερη https://www.seascanner.com/cruise-k131798-baltic-sea-msc-meraviglia-copenhagen αυτήν και η άλλη είναι απο Savona 10 ήμερη https://www.kreuzfahrtberater.de/kr...kreich-spanien-portugal-costa-favolosa-savona. Θα είμαστε 3 οικογένειες με τα παιδάκια μας.... κάθε χρόνο πάμε μια κρουαζιέρα .. έχουμε γίνει φαν !!!
 

Fanie

Member
Μηνύματα
256
Likes
619
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Lena's Stone Forest
Μόναχο τον Μάρτιο για μια εβδομάδα στα σίγουρα. Για δέκα μέρες αρχές Ιούνη (κι αν όλα πάνε κατευχήν), νότια Ισλανδία με Westman Islands. Μετά λέμε να μην γυρίσουμε κατευθείαν Αθήνα, αλλά να περάσουμε κι ένα τετραήμερο στο Άμστερνταμ. Και τον Ιούλιο για μπάνια στη Σάμο.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.107
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom