2020 Που πάμε.

MIAT

Member
Μηνύματα
417
Likes
1.125
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Τον Φλεβάρη Δανία και ολίγον Σουηδία Malmo και περιξ.
Ψάχνω κάτι για Απρίλιο και Ιούλιο. Θέλω Ισραήλ και ίσως κανένα μακρινό αν βρεθεί κάτι που να ταιριάζει στο budget και τις ημέρες . Θα δείξει :)
 

THALIAL

Member
Μηνύματα
297
Likes
864
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία

anlazar

Member
Μηνύματα
134
Likes
917
Ταξίδι-Όνειρο
Περού,Γαλλική Πολυνησία
Το 2020 θα ξεκινήσει ακριβά, αρκετά κρύα και....ελπίζω τυχερά αν το Βόρειο Σέλας μας κάνει την τιμή να εμφανιστεί από τη Βόρεια Νορβηγία και Σουηδία !!!
 

matsas78

Member
Μηνύματα
110
Likes
1.168
Ταξίδι-Όνειρο
πάντα το επόμενο...
Κλείστηκε μόλις ένα 8 ήμερο από Τουλούζη προς Μπορντό τον Απρίλη. Θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο και δούμε τι θα χωρέσουμε στις διαθέσιμες ημέρες.
Μελετώ ένα τριήμερο στην Τύνιδα ... και βλέπουμε
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Οπως καθε χρονο,ο Ιουνης,μηνας των γενεθλιων και των ταξιδιων ,θα ειναι και φετος η μεγαλη εξοδος.Καθε χρονο εχω δυο σεναρια στο μυαλο μου,τα επεξεργαζομαι παραλληλα και περιμενω την στιγμη που κατι θα γινει και θα αποφασισω.Περισυ ηταν η ιστορια της paeftra που με πηγε ενα μεγαλο γυρο με κεντρικη διαμονη Λυων και Αβινιον.Φετος ελεγα Στρασβουργο και περιξ η Κεντρικη Ιταλια και προς νοτο.Μετα αρχισα να νοσταλγω Ρωμη που εχω χρονια να παω κι εχω αρκετα υπολοιπα.Τελικα καταλαβα πως εβγαλα κοντα μια βδομαδα Ναπολη και δεν ειδα Πομπηια...ετσι εχει σχηματιστει ενα καλο ταξιδι,ρωμη,ναπολη,ματερα ,μπαρι ,αλμπερομπελο,λετσε και οτι αλλο προκυψει.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.006
Likes
40.910
Εδω εισαι, μοναστηρια για να διαλεξεις διαμονη σε ολη την Ιταλια :), αφου σ αρεσε το Βενετσιανικο. Οχι μονο Παλατσο, μεχρι Ιταλικες βιλες ειδα προς ενοικιαση! https://www.monasterystays.com
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.810
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom