2023. Που πάμε;

Μηνύματα
171
Likes
805
Δεν έχει κανονιστεί τίποτα ακόμη αλλά ελπίζω πως το 2023 θα φερει το πρώτο ταξίδι στην Ασία. Υπάρχει μια συζήτηση για Ιαπωνία, μια μικρή πιθανότητα επαγγελματικού ταξιδιού στο Ταιβάν, μια αιώνια επιθυμία για Ταιλάνδη ή Βιετνάμ. Πού θα πάει, κάτι απ' όλα θα κάτσει
 

gioannis13

Member
Μηνύματα
1.273
Likes
7.914
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
15 με 23 Απριλίου Ρέικιαβικ. Κάτι έχω πάθει και φορτώνω την πιστωτική.....:innocent:
... Και αφού αύριο ξεκινάει η επιστροφή στην καλύτερη χώρα του κόσμου, πλάκα κάνω μην πέσετε να με φάτε οι μεν και οι δε... 23 με 27 Φεβρουαρίου μια Αλεξανδρούπολη για να επισκεφτώ μετά από 30 και... Χρόνια τα μέρη από όπου υπηρέτησα την καλύτερη όπως προείπα... Και κάπου τον Οκτώβρη προς το τέλος αγόρασα αλλά αμέλησα να το αναφέρω, το καλοκαιρινό 31 Ιουλίου ATH - PDL, 05 Αυγούστου PDL-FNC και από εκεί πίσω 15 Αυγούστου. Και σίγουρα κάνα δυο Νάξες στο χωριό της συζύγου για να δούμε την μαμά..(πεθερά μου) :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

kasiotis

Member
Μηνύματα
116
Likes
164
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip στις Η.Π.Α.
Καλή Χρονιά σε όλους!

Αρχές Φλεβάρη, Ουτρέχτη 4ημέρες να δω τον αδερφό μου.
Τέλος Φλεβάρη(Καθαρά Δευτέρα), 4ημερο Λεμεσό να δω φίλους.

Και με "φαγουρίζει" πάρα πολύ να κλείσω ένα εκτός Ευρώπης με μίλια. Δεν έχω συγκεκριμένο προορισμό απλά τρώγομαι να πάω κάπου διαφορετικά.
 

taniakar

Member
Μηνύματα
245
Likes
125
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Φεβρουάριο 3ημερο Ισραήλ, Απρίλιο 5ημερο Ιρλανδία, ιουνιο 5ημερο Γερμανία, Ιούλιο 8ημερο Σάμο και 6ημερο Ικαρία, Οκτώβριο 9ημερο χωρες Βαλτικης. Αυτά προς στιγμήν και δεν ξέρω αν θα χώσω εμβόλιμα κάτι άλλο..
 
Μηνύματα
15
Likes
129
Καλή και ταξιδιάρικη χρονιά!

Καλά να 'μαστε, έχω κλείσει ήδη γενεθλιο-διακοπές στη Λιουμπλιάνα τον Ιούνιο, ενώ για δουλειά τέλη Γενάρη έκλεισα Ποντγκόριτσα (λόγω προσβασιμότητας θα πετάξω στα Τίρανα και από κει μετά με ειδικό αμάξι), ενώ πολύ πιθανές μες τη χρονιά είναι οι Βρυξέλλες, Βιέννη, Μόντσα, Λίντς, Πορτογαλία (μάλλον Πόρτο), Χανιά και βλέπουμε!

Θα ήθελα και κάτι εκτός Ευρώπης, αλλά και επιστροφή στα πάτρια πολωνικά εδάφη (ίσως Κρακοβία που δεν έχω πάει ακόμη). Θα δούμε!
 

Nikoletta!

Member
Μηνύματα
46
Likes
109
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Μπράβο ρε παιδιά! Πραγματικά σας θαυμάζω όλους όσους έχετε κλείσει ήδη τα ταξίδια σας για το 2023. 😊 Εμείς ακόμα στις συζητήσεις είμαστε και συνήθως κανονίζουμε πάντα αυθόρμητα και τελευταία στιγμή. Μακάρι αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο που έχω στο μυαλό μου να μπορέσουμε να πάμε το καλοκαίρι στο Miami που θα μας φιλοξενήσουν και μετά να κάναμε ένα πέρασμα από Μπαχάμες ή κάποιο άλλο νησάκι της Καραιβικής. Αυτός είναι ο στόχος για το 2023. Και ό,τι άλλο από Ευρώπη προκύψει καλοδεχούμενο! Την Ελλαδίτσα μας την έχω στάνταρ στο πρόγραμμα για διακοπές και τριήμερα! Καλή χρονιά σε όλους!🥂
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.029
Likes
41.018
Και κάπου τον Οκτώβρη προς το τέλος αγόρασα αλλά αμέλησα να το αναφέρω, το καλοκαιρινό 31 Ιουλίου ATH - PDL, 05 Αυγούστου PDL-FNC και από εκεί πίσω 15 Αυγούστου.
Κλασικη τακτικη αδειων εκπαιδευτικου απο τον Οκτωβρη για Αυγουστο.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.956
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Señor_Nada

Member
Μηνύματα
1.541
Likes
8.517
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
😂 5-6 πτήσεις κλείνω και μπερδεύω πότε πάω που, δεν μπορώ να φανταστώ 40. Σχεδόν σίγουρα θα έχανα κάποια.

Δεν έχω κλείσει τίποτα προς το παρόν, αλλά σχεδόν σίγουρα είναι Βιέννη και γύρω τον Απρίλη, νωρίτερα Τορίνο και Cinque Terre και κάποια ταξίδια Γαλλία.

Με πολλούς αστερίσκους και με πάρα πολλά αν και εφόσον: Ιαπωνία τον Αύγουστο και θα ήθελα σαν τρελός dia de los muertos στο Μεξικό.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.445
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom