2025 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Κλείστηκε κι ένα ταξίδι μιας εβδομάδας στο Παρίσι αρχές Οκτώβρη. Πρώτη φορά που θα το επισκεφτώ και μόλις είδα ότι είχε καλές τιμές η Αιγαίου αυτήν την περίοδο δεν το πολυσκέφτηκα.
Θα κλείσω ταξιδιωτικά την χρονιά με ένα τετραήμερο Βαρσοβία αρχές Δεκέμβρη. Δεν το είχα στα σχέδια μιας και περισσότερο για Κρακοβία κοιτούσα αλλά κάτι η προσφορά της sky, κάτι το εορταστικό κλίμα που πιστεύω πως θα 'χει με έψησαν πολύ. 🇵🇱

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ας γράψω κι εγώ για κάποια ταξίδια που προγραμματιστηκαν τώρα τελευταία.
Αρχές Σεπτέμβρη 5 μέρες στην Αθήνα.
Μέσα Σεπτέμβρη 4 μέρες στη Χαλκιδική.
Τέλη Σεπτέμβρη 4 μέρες Αιτωλοακαρνανία.
Στις 12 Οκτωβρίου κλείστηκε αεροπορικό για Στουτγάρδη Γερμανίας όπου θα κάνουμε οδικό ταξίδι που δεν αποφασίσαμε ακόμη τις περιοχές που θα επισκεφθούμε. Η επιστροφή δεν κλείστηκε.
Αυτά προς το παρόν.
Ας είμαστε καλά και βλέπουμε.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Ας γράψω κι εγώ για κάποια ταξίδια που προγραμματιστηκαν τώρα τελευταία.
Αρχές Σεπτέμβρη 5 μέρες στην Αθήνα.
Μέσα Σεπτέμβρη 4 μέρες στη Χαλκιδική.
Τέλη Σεπτέμβρη 4 μέρες Αιτωλοακαρνανία.
Στις 12 Οκτωβρίου κλείστηκε αεροπορικό για Στουτγάρδη Γερμανίας όπου θα κάνουμε οδικό ταξίδι που δεν αποφασίσαμε ακόμη τις περιοχές που θα επισκεφθούμε. Η επιστροφή δεν κλείστηκε.
Αυτά προς το παρόν.
Ας είμαστε καλά και βλέπουμε.
να πατε freiburg πανεμορφη, επισης σε αποσταση βολής αν και μαλλον το γνωριζετε στρασβουργο κολμαρ και γενικοτερα αλσατια, το εκανα οδικως πριν εναν χρονο ακριβως.

annoula

Member
να πατε freiburg πανεμορφη, επισης σε αποσταση βολής αν και μαλλον το γνωριζετε στρασβουργο κολμαρ και γενικοτερα αλσατια, το εκανα οδικως πριν εναν χρονο ακριβως.
Στο freiburg έφαγα το 2ο καλύτερο παγωτό της ζωής μου! Σε ενα μαγαζάκι πάνω σε πεζόδρομο - πλατεία. Απίθανο παγωτό! Πήρα 3 φορές. Είναι αυτό, αν κάποιος ενδιαφέρεται!
Incontro – Dein italienisches Eiscafé in der Freiburger Innenstadt

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.150
Μέλη
39.899
Νεότερο μέλος
Stergios Karpetas