2026 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Μόλις "ανακάλυψα" οτι για το 2026 η Καμπότζη μας τελείωσε... :cry: Το Νοέμβριο που σχεδίαζα να κλείσω εισιτήρια δεν έχω ισχύ στο διαβατήριο μεγαλύτερη απο 6 μήνες, οπότε παπαλα...😭
Πάντα υπάρχει λύση. Καινούργιο διαβατήριο! :xalara:

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Μπορείς να κάνεις αίτηση ενώ ισχύει το παλιό;
Ναι, κι εγώ έχω αλλάξει παλιότερα διαβατήριο μερικούς μήνες πριν από τη λήξη του, ώστε να μην έχω θέμα με την ισχύ του στον επόμενο προορισμό μου.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ναι, κι εγώ έχω αλλάξει παλιότερα διαβατήριο μερικούς μήνες πριν από τη λήξη του, ώστε να μην έχω θέμα με την ισχύ του στον επόμενο προορισμό μου.
Δεν το γνώριζα αυτό. Θα το τσεκάρω και με το γραφείο διαβατηρίων και αν μου απαντήσουν θετικά τότε να ξανα δρομολογήσω την εύρεση εισιτηρίων 😁 Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Edit: το βρήκα και γραπτώς οτι μπορείς να κάνεις αίτηση για ανανέωση εντός 12 μηνών πριν τη λήξη του ισχύοντος. Τέλεια!

Last edited:

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Δεν το γνώριζα αυτό. Θα το τσεκάρω και με το γραφείο διαβατηρίων και αν μου απαντήσουν θετικά τότε να ξανα δρομολογήσω την εύρεση εισιτηρίων 😁 Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Edit: το βρήκα και γραπτώς οτι μπορείς να κάνεις αίτηση για ανανέωση εντός 12 μηνών πριν τη λήξη του ισχύοντος. Τέλεια!
Σου εύχομαι να μπορέσεις να το πραγματοποιήσεις!
Για το 2026 εγώ σκέφτομαι ένα ταξίδι σε ένα από τα προηγούμενα λημέρια σου, προς Αφρική μεριά. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξω σε Τανζανία μαζί με Μαδαγασκάρη.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σου εύχομαι να μπορέσεις να το πραγματοποιήσεις!
Για το 2026 εγώ σκέφτομαι ένα ταξίδι σε ένα από τα προηγούμενα λημέρια σου, προς Αφρική μεριά. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξω σε Τανζανία μαζί με Μαδαγασκάρη.
Καλό ταξιδιωτικό 2026 να έχουμε λοιπόν! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.179
Μέλη
39.910
Νεότερο μέλος
Drosophila

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom