2026 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

paefstra

Member
Έχω κάνει και εγώ την ίδια διαδρομή με το νυχτερινό λεωφορείο! Τι μου θύμησες! Ωραίο ακούγεται!Το ξανα έκανα και εγώ ευχαρίστως.
Τωρα εχει και πτηση Κωνπολη Θεσσαλονικη με μιλια, αλλα πολυ λαθος ωρα. Φτανει αργα το απογευμα και θα πρεπει να κλεισουμε και χοτελ στη Θεσσαλονικη και δεν θελω να δεσμευσω μηνες πριν την επιστροφη. Το λεωφορειο το κλεινεις οποτε θες.

connosp

Member
Με καθε επιφυλαξη μην ανατραπουν τα πλανα, εκλεισα να παμε Αθηνα Θεσσαλονικη μεσω Κωνπολης με 3ημερη σταση για dolce vita, μετα απο σχεδον 12 χρονια που το ειχαμε ξανακανει. 27 ευρω το εισιτηριο Αθηνα Κωνπολη με μιλια, 35 το νυχτερινο λεωφορειο Κωνπολη Θεσσαλονικη. Σαν να μην περασε μια μερα. Τοτε ειχα πληρωσει 25 το λεωφορειο.
Να ξέρεις τις τιμές από Πόλη για Σαλόνικα.
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png

kite26

Member
Θα προσπαθήσω να ξαναπάω Φινλανδία, πιο βόρεια όμως. Jyväskylä‎‎ κατά το τέλος Δεκεμβρίου έως αρχές Ιανουαρίου. Υποεκδρομές σε Tampere, Savonlinna και Lapland. Τώρα θα μου πεις θα ακολουθήσει η γυναίκα; Ναι, γιατί θα το κάνουμε και ως μήνα του μέλιτος, οπότε θα βολέψει.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχω κλείσει
  1. λίγες μέρες Αίγυπτο το Γενάρη
  2. Φλεβάρη-Μάρτη Πράσινο Ακρωτήριο μετά Βραζιλία και Κόστα Ρίκα
  3. Απρίλιο-Μάιο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχω Βολιβία-Χιλή με Νησί του Πάσχα (για δουλειά είναι αυτό αλλά ευχάριστη και με πολύ καλή παρέα, δεν ξέρω γιατί με πληρώνουν) Το σχέδιο είναι το Μάιο-Ιούνιο να είναι το βασικό ταξίδι της χρονιάς με μπόλικο Πακιστάν, πέρασμα από Karakorum προς Κίνα και ιδανική πρόσθεση κάτι μικρού (αλλά νέου για μένα) πχ Μαυρικίου κατά την επιστροφή . Συν κάτι το φθινόπωρο, παίζουμε ανάμεσα σε Βιετνάμ, Ναμίμπια και Αρμενία-Γεωργία-Αζερμπαϊτζαν. Σεπτέμβριο λίγες μέρες σε κάποιο ελληνικό νησί που να μην έχω πάει, ίσως Κάρπαθο και πέριξ, ίσως Λευκάδα. Για να δούμε τι θα καταφέρουμε από αυτά.
Προστέθηκε μια σύντομη Γερμανία. Το φθινόπωρο μάλλον θα γίνει Μπουτάν αντί για τα υπόλοιπα.

paefstra

Member
Να ξέρεις τις τιμές από Πόλη για Σαλόνικα. View attachment 512033 View attachment 512034
Βλεπω τα 35ρια του λεωφορειου, αλλα κοιτα το κουλο: η Sky Express πουλαει βραδινο εισιτηριο Κωνσταντινουπολη- Αθηνα με 31 ευρω. Αν δεν πεταξεις, χανεις 8 ευρω και σου επιστρεφει ολους τους φορους. Θεικη για τα ταξιδια με ερωτηματικο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.216
Μέλη
39.926
Νεότερο μέλος
Original23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom