• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

3 μήνες στην Κεντρική & Νότια Αμερική - Συμβουλές;

travel_lover

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΙΑ -
Αγαπητοί ταξιδιώτες,

θέλω τα φώτα σας.

Σχεδιάζω να πραγματοποιήσω ένα τρίμηνο ταξίδι με φιλική παρέα άνευ οχήματος, στην Κεντρική & Νότια Αμερική με αφετηρία το Μεξικό.

Θα ήθελα να μου προτείνετε χώρες και σημαντικά αξιοθέατα που θα πρέπει σίγουρα να συμπεριλάβω σε αυτό το ταξίδι μου.

Επίσης, τι θα πρέπει να προσέξω και πώς να το σχεδιάσω ώστε να δω όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ευχαριστώ πολύ!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Με το καλό να κάνετε το ταξίδι όπως το επιθυμείτε και να περάσετε τέλεια!

Δώσε περισσότερες πληροφορίες, μιλάς για 3μηνο ταξίδι. Έχεις αγοράσει εισιτήρια για Μεξικό one way ή είναι και η επιστροφή από εκεί; Έχεις ξαναπάει προς τα εκεί ή είναι πρώτη φορά; Ποια περίοδο θες να πας; Τι σε ενδιαφέρει περισσότερο να δεις; Από μπάτζετ πως τα πας; 3 μήνες μπορείς να δεις από πολλά σε λίγες χώρες, μέχρι λίγα και βασικά σε αρκετές χώρες.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ο,τι ειπε ο πανω: μας λείπουν πληροφορίες για να σου είμαστε πιο χρήσιμοι. Παραλίες πρεπει να εχει; Αρχαία; με τι ρυθμό θα ταξιδεύετε;

travel_lover

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΙΑ -
Ναι, σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε τον Μάρτιο από το Μεξικό ως αφετηρία. Είναι η πρώτη φορά που πάμε προς τα εκεί, αλλά γενικά έχουμε κάνει πάρα πολλά ταξίδια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Μας ενδιαφέρουν όμορφες γραφικές πόλεις και χωριά, αρχαία μνημεία και σίγουρα κάποια όμορφα φυσικά τοπία. Παραλίες σίγουρα θέλουμε να δούμε αλλά δεν έχουμε ως προτεραιότητα να κολυμπήσουμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.233
Μέλη
39.941
Νεότερο μέλος
lpapaulakis@gmail

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom