• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

4ος Φωτογραφικός διαγωνισμός: Χριστούγεννα στον Κόσμο

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δυσκολη επιλογη καθως πολλες συμμετοχες ειναι καλες....ομως ψηφισα...:cool:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
ψηφισα και γω με λιγη δυσκολια βεβαια γιατι ενας ψηφος ηταν λιγος.......
αυτη που ψηφισα ειχε κατι απο μαγεια χριστουγεννων και μου θυμησε τα παιδικα που βλεπουμε καθε χριστουγεννα!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ψήφισα κι εγώ.
Καλή επιτυχία παιδιά κι εύχομαι να έχουμε όλοι μας πάντα ταξιδιάρικα Χριστούγεννα!! :D

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Για κάποιον λόγο στους τελευταίους διαγωνισμούς με τραβάνε φωτογραφίες από την ίδια πόλη. :) Καλή επιτυχία παιδιά!

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Καλη επιτυχια σε ολους τους συμμετεχοντες καθως και στις φωτογραφιες τους..Ευχομαι στον επομενο διαγωνισμο να δουμε παλι πολλες/καλες συμμετοχες σε ενα ισως λιγο πιο "ανοιχτο" θεμα,και σε περιοδο μη εορταστικη!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ψήφισα κι εγώ, μόλις...

• Το κανα και για να ξεφορτωθώ την αλογόμυγα της συνεχούς υπενθύμισης, που ηταν διασκεδαστική μόνο στο πρώτο τρίλεπτο (χρήσιμο κολπάκι, αλλά να χρησιμοποιείται με προσοχή).
  • Στην επιλογή ίσως να παιξε ρόλο και το ότι δεν νοιώθω και πάρα πολλά για τα Χριστούγεννα (ούτε για τα Βουδούγεννα), γι αυτό και ψήφισα ανάλογα ( υπάρχει κι ενα ωραίο σχετικό σχόλιο του Σωκράτη)
  • Για να μαι επίσης ειλικρινής προτιμώ κι εγώ πιο "ανοιχτό" θέμα και μη εορταστική περίοδο.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ψήφισα κι εγώ, μόλις...

• Το κανα και για να ξεφορτωθώ την αλογόμυγα της συνεχούς υπενθύμισης, που ηταν διασκεδαστική μόνο στο πρώτο τρίλεπτο (χρήσιμο κολπάκι, αλλά να χρησιμοποιείται με προσοχή).
  • Στην επιλογή ίσως να παιξε ρόλο και το ότι δεν νοιώθω και πάρα πολλά για τα Χριστούγεννα (ούτε για τα Βουδούγεννα), γι αυτό και ψήφισα ανάλογα ( υπάρχει κι ενα ωραίο σχετικό σχόλιο του Σωκράτη)
  • Για να μαι επίσης ειλικρινής προτιμώ κι εγώ πιο "ανοιχτό" θέμα και μη εορταστική περίοδο.
Συμφωνούμε απολύτως - σε όλα! - Κι απ' ότι φαίνεται, την ίδια φωτογραφία ψηφίσαμε! ;)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
H αλογόμυγα της συνεχούς υπενθύμισης εμφανίζεται με ένα ποσοστό πιθανότητας 10%, είναι στην κάτω δεξιά γωνία και εξαφανίζεται και μόνο του μετά από 10 δευτερόλεπτα, αλλά και με το κουμπάκι του. Ελπίζω να μην είναι ενοχλητικό, καθώς δεν μπορεί να "καταλάβει" ποιος έχει ψηφίσει και ποιος όχι, επομένως σε αυτό το 10% των σελίδων θα εμφανίζεται είτε έχετε ψηφίσει είτε όχι.

Εξάλλου καινούρια λειτουργία είναι και κάνουμε μια δοκιμή. Σαφέστατα και δε θέλουμε να ενοχλείστε, αν δούμε ότι δεν κάνει θα το βγάλουμε.

Για το θέμα του διαγωνισμού, έχουμε όλο το χρόνο να βγάζουμε άλλα φωτογραφικά θέματα, τώρα μπήκε αυτό λόγω εορτών, και επειδή ελπίζαμε σε μεγάλη συμμετοχή. Μόλις ολοκληρωθεί θα πάμε στη λίστα που έχουμε με τα θέματα και θα πάρουμε το επόμενο. :)

Εξάλλου ετοιμάζω και κάτι ακόμα χεχεχε (υποχθόνιο γέλιο)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα