42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

8avos

Member
Το εσωτερικό του γηπέδου του Μαραθωνα
IMG_1461.jpeg

Με βροχόπτωση αλλά χωρίς να δειχνει τα δόντια του ο καιρός ,ίσα για να μας δροσίσει …Ότι καλύτερο δλδ

(Το χρησιμότερο εργαλείο των δρομέων αυτή την στιγμή είναι οι τουαλέτες)
IMG_1462.jpeg

8avos

Member
Ο Μαραθώνιος τελείωσε…

Πάντα στον «μέσο αρχάριο» μαραθωνοδρόμο μένει μια γλυκόπικρη αίσθηση,οι καλά προετοιμασμένοι δεν έχουν δεύτερες σκέψεις,εγώ δεν ήμουν ένας απ αυτούς…ωστόσο τερμάτισα !Σκεφτεσαι στην διαδρομή γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο…περπατάς…κάτι σου δίνει μια «σπρωξιά»…ξανασυνεχίζεις…μονολογείς -«δεν θα το ξανακάνω»….ανοιγουν κάπου Μάρτιο οι συμμετοχές,ξαναδηλωνεσαι.

Οι εκκινήσεις γίνονται διαδοχικά,με τους καλύτερους χρόνους να είναι στα χαμηλά νούμερα - block και τους υψηλότερους χρόνους πίσω.

09:00 εκκινεί μόνο το Block 1 όπου είναι οι συμμετέχοντες του πανελληνίου πρωταθλήματος και οι Ελίτ αθλητές,όπου πληρώνει η εκδήλωση ώστε να αποκτά μια -χ- αίγλη,οπότε όλοι αυτοί οι Κενυάτες που συμμετέχουν σε έναν αγώνα όποιου Μαραθωνίου,έχει γίνει ντηλ γερό πιο πριν με τους managers,δεν δηλώνουν δλδ όπως κάνω εγώ.

Εγώ φέτος ήμουνα στο 10ο block,πράγμα που σημαίνει πως ξεκίνησα μια ώρα αργότερα.Νομιζω 16 ήμασταν συνολικά.

Πριν την εκκίνηση,δίνεται ο «όρκος του Μαραθωνοδρόμου»

Έχοντας μπει μπροστά ώστε να εκκινησουμε
IMG_1500.jpeg

Είμαστε πλέον στην κουρσα
IMG_1503.jpeg

Στρίβοντας για τον Τύμβο του Μαραθωνα κάποτε έβλεπα τους Ελίτ…λόγω ότι για περίπου 2,5 χιλιόμετρα είναι κοινή η πορεία με τους μεν να πηγαίνουν προς και οι δε να επιστρέφουν από τον Τύμβο για να ξαναμπούν στην Μαραθωνος
IMG_1505.jpeg

Δεν φοράνε όλοι αθλητική περιβολή…
IMG_1508.jpeg

Το 2011 και 2012 που έτρεξα πρώτες φορές,οι αγώνες ήταν αφιερωμενοι στον Γρηγόρη Λαμπρακη όπου κάθε χρονιά είχε την προτομή του στο μετάλλιο …

Το άγαλμα του Γρηγόρη Λαμπράκη στην διαδρομή όπως του αρμόζει,γύρω από Μαραθωνοδρόμους
IMG_1507.jpeg

Κάποτε τα ΑμεΑ ήταν κλεισμένα σπίτι…
Τις τωρινές ημέρες συμμετέχουν στον Μαραθώνιο…θεωρώ πως έχουμε ελπίδα ,προχωράμε αργά δε!
IMG_1512.jpeg

Θέλει λίγο προσοχή με την υδροδοσια,πολλά νεράκια αναγκαστικά πετιούνται κατά την διαδρομή

IMG_1523.jpeg

Η μπλε γραμμή σε βγαζει στον τερματισμό μετά από 42.195 μέτρα. Εάν είσαι όπου αλλού γύρω της επωμίζεσαι τα έξτρα μέτρα.Σε μένα βγήκαν 43χλμ δλδ
IMG_1524.jpeg

Έπειτα από κοντά 5 ώρες,ήρθε και ο πολυπόθητος τερματισμός μου
IMG_1533.jpeg

Αυτά βιώνει ένας δρομέας (περίπου) μέσα σε έναν Μαραθώνιο,όπου πρέπει να κατέβεις Αθήνα για την συμμετοχή.

Και του χρόνου να μαστε καλά …!

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ο Μαραθώνιος τελείωσε…

Πάντα στον «μέσο αρχάριο» μαραθωνοδρόμο μένει μια γλυκόπικρη αίσθηση,οι καλά προετοιμασμένοι δεν έχουν δεύτερες σκέψεις,εγώ δεν ήμουν ένας απ αυτούς…ωστόσο τερμάτισα !Σκεφτεσαι στην διαδρομή γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο…περπατάς…κάτι σου δίνει μια «σπρωξιά»…ξανασυνεχίζεις…μονολογείς -«δεν θα το ξανακάνω»….ανοιγουν κάπου Μάρτιο οι συμμετοχές,ξαναδηλωνεσαι.

Οι εκκινήσεις γίνονται διαδοχικά,με τους καλύτερους χρόνους να είναι στα χαμηλά νούμερα - block και τους υψηλότερους χρόνους πίσω.

09:00 εκκινεί μόνο το Block 1 όπου είναι οι συμμετέχοντες του πανελληνίου πρωταθλήματος και οι Ελίτ αθλητές,όπου πληρώνει η εκδήλωση ώστε να αποκτά μια -χ- αίγλη,οπότε όλοι αυτοί οι Κενυάτες που συμμετέχουν σε έναν αγώνα όποιου Μαραθωνίου,έχει γίνει ντηλ γερό πιο πριν με τους managers,δεν δηλώνουν δλδ όπως κάνω εγώ.

Εγώ φέτος ήμουνα στο 10ο block,πράγμα που σημαίνει πως ξεκίνησα μια ώρα αργότερα.Νομιζω 16 ήμασταν συνολικά.

View attachment 515156

View attachment 515157
Στρίβοντας για τον Τύμβο του Μαραθωνα κάποτε έβλεπα τους Ελίτ…λόγω ότι για περίπου 2,5 χιλιόμετρα είναι κοινή η πορεία με τους μεν να πηγαίνουν προς και οι δε να επιστρέφουν από τον Τύμβο για να ξαναμπούν στην Μαραθωνος
View attachment 515158
View attachment 515159
Το 2011 και 2012 που έτρεξα πρώτες φορές,οι αγώνες ήταν αφιερωμενοι στον Γρηγόρη Λαμπρακη όπου κάθε χρονιά είχε την προτομή του στο μετάλλιο …

Το άγαλμα του Γρηγόρη Λαμπράκη στην διαδρομή όπως του αρμόζει,γύρω από Μαραθωνοδρόμους
View attachment 515174
Τις τωρινές ημέρες συμμετέχουν στον Μαραθώνιο…θεωρώ πως έχουμε ελπίδα ,προχωράμε αργά δε!
View attachment 515177

Θέλει λίγο προσοχή με την υδροδοσια,πολλά νεράκια αναγκαστικά πετιούνται κατά την διαδρομή

View attachment 515178
Η μπλε γραμμή σε βγαζει στον τερματισμό μετά από 42.195 μέτρα. Εάν είσαι όπου αλλού γύρω της επωμίζεσαι τα έξτρα μέτρα.Σε μένα βγήκαν 43χλμ δλδ
View attachment 515179
View attachment 515180
Αυτά βιώνει ένας δρομέας (περίπου) μέσα σε έναν Μαραθώνιο,όπου πρέπει να κατέβεις Αθήνα για την συμμετοχή.

Μπράβο Θάνο!!!!!!!!!!!!!!!

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ο Μαραθώνιος τελείωσε…

View attachment 515156

View attachment 515157
View attachment 515158
View attachment 515159

View attachment 515174
View attachment 515177

View attachment 515178
View attachment 515179
View attachment 515180

Συγχαρητήρια για το κατόρθωμα! Υπέροχη και η ιστορία!!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Πολλά μπράβο και από εμένα για την συμμετοχή σου και πολύ περισσότερο για τον τερματισμό σου. Να είσαι πάντα γερός και να συμμετέχεις.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πολλά συγχαρητήραι Θάνο και με το καλό στους επόμενους μαραθωνιους!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.300
Μέλη
39.971
Νεότερο μέλος
manolol20

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom