42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ θα ήθελα να μην ολοκληρωθεί η ιστορία και να μας γράφεις εδώ για τους αγώνες σου, την προετοιμασία σου κλπ. Ή ίσως να ανοιχτεί ένα νέο θέμα. Και πάλι μπράβο Θανο!

paykopete

Member
Εγώ θα ήθελα να μην ολοκληρωθεί η ιστορία και να μας γράφεις εδώ για τους αγώνες σου, την προετοιμασία σου κλπ. Ή ίσως να ανοιχτεί ένα νέο θέμα. Και πάλι μπράβο Θανο!
Ναι θα ητανε ενδιαφερον να ανοιγαμε ενα θεμα οπου να αναφερουμε προετοιμασιες, αγωνες, διαδρομες κτλπ!

8avos

Member
Δυστυχως,δεν είμαι πρότυπο «δρομέα».
Δεν κάνω κάτι που μπορώ να μεταδώσω τουλάχιστον,με διατροφή,με προπόνηση,με στόχο τέλος πάντων.

Πάω πάρα πολύ με το feeling …Προσπαθώ να ξεκλέψω χρόνο απλά για να τρέξω…οποτε και αν είναι αυτό, δεν έχω «τρέχω πρωί» μεσημέρι ή βράδυ…Μπορεί να τρέξω σε εντελώς άσχετες ώρες…μου αρκεί όμως αν τρεξω.

Το 2011 έτρεξα τον πρώτο μου Μαραθώνιο ever.Χωρις ρολόι,χωρίς ούτε μια συμβουλή….ηθελα απλά να τρέξω!Τερματισα σε 3 ώρες και 29 λεπτά.

Τα συγχαρητήρια που άκουσα δεν περιγράφονται…14 χρόνια αργότερα τερμάτισα στην ίδια ακριβώς διαδρομή 2 ώρες αργότερα.
Μου αρκεί όμως ότι τερμάτισα…ότι ήμουν εκεί βασικά,δυστυχώς όμως δεν έχω κάτι να πω σε κάποιον ώστε να κάνει το 3:29 ή το 5:27 που έκανα προχθές.

Αυτό που θα θελα να γνωρίζουμε όμως,είναι πως ο αθλητικός τουρισμός υπάρχει και ανθεί.Εβλεπα τελευταία έναν δρομικό αγώνα στην Ρώμη,που περνάει απ τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης και μόνο,όχι μαραθώνιος,κάτι άλλο.

Αυτός είναι ο λόγος που όλο και περισσότερες περιοχές βάζουν έναν αγώνα στην περιοχη τους,να προσελκύσουν και αυτο το κοινό!

8avos

Member
Ναι θα ητανε ενδιαφερον να ανοιγαμε ενα θεμα οπου να αναφερουμε προετοιμασιες, αγωνες, διαδρομες κτλπ!
Εάν θέλετε να μείνει αυτό το νήμα,ας μείνει αυτό,δεν έχω κανένα θέμα…Ότι θέλει ο λαός :p

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Τα τελευταία 4 χρόνια κάνουμε αθλητικό τουρισμό, πηγαίνουμε σε άλλες χώρες για μαραθώνιο ή άλλους αγώνες τρεχουμε και συνδυάζουμε και το ταξίδι μας. Θα είχε ενδιαφέρον ενα νήμα με ιδέες για κάτι τέτοιο ώστε να δίνουμε και να παίρνουμε πληροφορίες όσοι κάνουμε κάτι παρόμοιο.

alvadi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Μπράβο @8avos για τον μαραθώνιο! Πραγματικά σε θαυμάζω που το τόλμησες. Δεν έχει σημασία ούτε ο χρόνος ούτε το πόσο προετοιμασμένος ήσουν, μόνο που πήρες μέρος και έφτασες μέχρι το τέλος λέει πάρα πολλά!!!

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάλαγα, Γιβραλτάρ
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Τα τελευταία 4 χρόνια κάνουμε αθλητικό τουρισμό, πηγαίνουμε σε άλλες χώρες για μαραθώνιο ή άλλους αγώνες τρεχουμε και συνδυάζουμε και το ταξίδι μας. Θα είχε ενδιαφέρον ενα νήμα με ιδέες για κάτι τέτοιο ώστε να δίνουμε και να παίρνουμε πληροφορίες όσοι κάνουμε κάτι παρόμοιο.
Θα με ενδιέφερε και εμένα ενα παρόμιο νήμα! Έκανα πρώτη φορά αθλητικο τουρισμό στο εξωτερικό, περσι στον Μαραθώνιο του Μπιλμπάο και για το 2026, πρωτα ο Θεός, εχω Βερολίνο, Κοπεγχάγη και Κάρντιφ, για ημιμαραθωνίους στα πλαίσια του (μαρκετιστικου) SuperHalfs series!

Θα με ενδιέφερε και εμένα ενα παρόμιο νήμα! Έκανα πρώτη φορά αθλητικο τουρισμό στο εξωτερικό, περσι στον Μαραθώνιο του Μπιλμπάο και για το 2026, πρωτα ο Θεός, εχω Βερολίνο, Κοπεγχάγη και Κάρντιφ, για ημιμαραθωνίους στα πλαίσια του (μαρκετιστικου) SuperHalfs series!
Και εγώ θα πάω στο βερολινο για τον ημιμαραθωνιο του χρόνου! Τελείως μαρκετιστικο και αυτό το project!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.300
Μέλη
39.971
Νεότερο μέλος
manolol20

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα