Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Βασικά είχα μια ιδέα παρόμοια αλλά δεν έχουν wifi εκεί πέρα στο μαγαζί :roll:Μπορουμε να ενωθουμε μαζι σας με skype απο το εξωτερικο?![]()
Sent from my NOOKcolor using Tapatalk
Βασικά είχα μια ιδέα παρόμοια αλλά δεν έχουν wifi εκεί πέρα στο μαγαζί :roll:Μπορουμε να ενωθουμε μαζι σας με skype απο το εξωτερικο?![]()
Sent from my NOOKcolor using Tapatalk
Ετοιμασου για μεγαλο νταβαντουρι..Μετα θα θες να τους αποφυγεις και δεν θα μπορειςΕμείς οι νέοι (όχι στην ηλικία, για να μην παρεξηγηθώ..) θα γνωρίσουμε κάποιους πιο παλιούς και διάσημους αστέρες του φόρουμ ή άσχετοι θα πάμε και πιο άσχετοι θα γυρίσουμε????...λέω εγώ τώρα..![]()
Πλάκα στη πλάκα, νιώθω άβολα που δεν θα ξέρω κανέναν !!!..Ετοιμασου για μεγαλο νταβαντουρι..Μετα θα θες να τους αποφυγεις και δεν θα μπορεις
Μα τι λες ? Διασημοι αστερες??
Ειναι κανενας celebrity στο φορουμ και δεν τον πηραμε πρεφα?? Για λεγε , για λεγε... Τι ειναι ηθοποιος, τραγουδιστης?

)Και μεις νιωθαμε αβολα την πρωτη φορα και ριξαμε την μουρη μας μεσα στο πιατο.
Δεν θα ξεχασω εγω την πρωτη , πρωτη φορα που τους ειδα μαζεμενους σε καφετερια στο Ηρακλειο,ειχα γινει παντζαρι απο την ντροπη!
Διπλα μου καθοταν ο ξοφλας XRISTOS71 .....(τοσο γκαντεμα)
Επειτα εγιναν και καποιες αλλες συναντησεις , ηρθαν περισσοτερα ατομα και η ντροπη μετατραπηκε σε γελια και χαρες..
Και παρεες, ομορφες παρεες..
Μετα συνηθισαμε ο ενας τον αλλο τοσο πολυ , που μερικες φορες εχουμε συνδρομο στερησης αν δεν επικοινωνησουμε!
Αντε , μη λες για αστερες και βλακειες, ο καθενας μας ειναι ξεχωριστος
...και για να αρχισω απο τωρα το socializing , αν εχεις αναστολες ελα να με βρεις και θα τα βολεψουμε ολα( θα με καταλαβεις αμεσως ειμαι η πιο ομορφη απο ολες τις γκιοσσες που γραφουν στο οφ τοπικ για τουμπανα)

Ναι καλέ, είδα σήμερα ένα από τα πρώτα ποστ της Εβανζελί και ήταν πολύ γλυκούλα και ντροπαλούλα....μετάααα...Ευαγγελία, σ' ευχαριστώ πολύ..προς στιγμή συγκινήθηκα αλλά μετά μ΄έκανες και γέλασα..Και μεις νιωθαμε αβολα την πρωτη φορα και ριξαμε την μουρη μας μεσα στο πιατο.
Δεν θα ξεχασω εγω την πρωτη , πρωτη φορα που τους ειδα μαζεμενους σε καφετερια στο Ηρακλειο,ειχα γινει παντζαρι απο την ντροπη!
Διπλα μου καθοταν ο ξοφλας XRISTOS71 .....(τοσο γκαντεμα)
Επειτα εγιναν και καποιες αλλες συναντησεις , ηρθαν περισσοτερα ατομα και η ντροπη μετατραπηκε σε γελια και χαρες..
Και παρεες, ομορφες παρεες..
Μετα συνηθισαμε ο ενας τον αλλο τοσο πολυ , που μερικες φορες εχουμε συνδρομο στερησης αν δεν επικοινωνησουμε!
Αντε , μη λες για αστερες και βλακειες, ο καθενας μας ειναι ξεχωριστος
...και για να αρχισω απο τωρα το socializing , αν εχεις αναστολες ελα να με βρεις και θα τα βολεψουμε ολα( θα με καταλαβεις αμεσως ειμαι η πιο ομορφη απο ολες τις γκιοσσες που γραφουν στο οφ τοπικ για τουμπανα)

(κι ελπίζω να μην με ξεμαλλιάσουν οι άλλες, οι γκιόσσες, οι άσχημες..με τα τούμπανα και το συνάφι όλο !!!)

εσυ κανεις βλακειες!!! Να παρεις αδεια και να τσακιστεις!!Εγω δεν θα 'ρθω...
)Δεν σας χωνευω ρε, γι αυτο δεν ερχομαι...
Ειναι εκλεκτες και μετρημενες οι εμφανισεις σου, σα τις δικες μουΕγω δεν θα 'ρθω...