26 Απριλίου 2008 #25 go2dbeach Member Μηνύματα 6.054 Likes 10.401 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Χαιρομαι αν βοηθησα panta45 και περιμενουμε και τιs δικεs σου εντυπωσειs απο Ντοχα
27 Απριλίου 2008 #26 varsa Member Μηνύματα 1.291 Likes 131 Ταξίδι-Όνειρο far away μπράβο Ζωη... Αλλα εγω δεν θα καθομουνα στο αεροδρομιο με τις σοκολατες... με ολα αυτα που περιγραφεις... στο τσακ θα γυριζα για το αεροπλανο...
μπράβο Ζωη... Αλλα εγω δεν θα καθομουνα στο αεροδρομιο με τις σοκολατες... με ολα αυτα που περιγραφεις... στο τσακ θα γυριζα για το αεροπλανο...
29 Απριλίου 2008 #27 go2dbeach Member Μηνύματα 6.054 Likes 10.401 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Και οι 6 ωρεs στη Ντοχα ολοκληρωνονται με ενα βιντεακι! Και παλι κουνημενη η εικονα οπωs σαs εχω συνηθισει πια , με ληψειs μεσα απο ταξι και αεροπλανο.. Last edited by a moderator: 12 Απριλίου 2014
Και οι 6 ωρεs στη Ντοχα ολοκληρωνονται με ενα βιντεακι! Και παλι κουνημενη η εικονα οπωs σαs εχω συνηθισει πια , με ληψειs μεσα απο ταξι και αεροπλανο..