Vasileti
Member
Περιεχόμενα
Δεν περίμενα Θεέ μου να τελειώσει έτσι αυτή η ιστορία. Όμως, εάν δεν έχετε καλή σχέση με τις λέξεις μην προχωρήσετε.. δεν προκύπτει καλή σχέση ούτε με τα νοήματα.. ούτε με το διαλογισμό, ούτε με τα αισθήματα… με την ουσία δηλαδή. Εκτός από τα ΑΜΕΑ που έχουν απευθείας εισιτήριο πρόσβασης σε όλες τις αισθήσεις, συναισθήσεις και επ-αισθήσεις οι αναγνώστες, που τσιμπολογάνε σαν τις κότες ό,τι νάναι από φράση σε φράση, που πάνε μόνο σε ό,τι γυαλιστερό δουν σε κάθε παράγραφο, αμελώντας το σύνολο, την παρτιτούρα όλη και αγνοώντας έτσι την μικρή ίσως πιθανότητα ο συγγραφέας να καταθέτει κομμάτι της ψυχής του, σίγουρα ποτέ δεν θα καταλάβουν αν λίγο μοιάζει με τη δική τους, ούτε πείρα θα κερδίσουν.
Δεν ανακυκλώνουμε τους εαυτούς μας στα ταξίδια, ανακαλύπτουμε! Βιώνουμε, δεν μαρκάρουμε σημεία απλώς. Νοιώθουμε την αύρα των τόπων και ανθρώπων, ακονίζουμε τις αισθήσεις και τη δυνατότητα να έχουμε αισθήματα.
Αυτοί που θα συνεχίσετε πρέπει να ξαναδιαβάσετε το πρώτο κομμάτι από την αρχή. Αργά, σταθερά, ίσως και βαρετά, λέξη- λέξη. Παρατηρώντας τον άχαρο αμμώδη βυθό έχουμε να κάνουμε εκατοντάδες μέτρα πολλές φορές μέχρι ν’ αντικρίσουμε την αποχή, το γεμάτο πολύχρωμη ζωή ανάγλυφο.
Κοπιάστε ύστερα εδώ, σαν καλεσμένοι μου, μόνο όσοι αυτά που γράφω σέβεστε, συμμερίζεστε ή αντιλαμβάνεστε τέλος πάντων, σ’ αυτό το τελευταίο κομμάτι της δυστυχώς λυπηρής πραγματικής ταξιδιωτικής μου ιστορίας, που αλίμονο δεν φανταζόμουν ότι θα πρόσθετα.
Δεν ανακυκλώνουμε τους εαυτούς μας στα ταξίδια, ανακαλύπτουμε! Βιώνουμε, δεν μαρκάρουμε σημεία απλώς. Νοιώθουμε την αύρα των τόπων και ανθρώπων, ακονίζουμε τις αισθήσεις και τη δυνατότητα να έχουμε αισθήματα.
Αυτοί που θα συνεχίσετε πρέπει να ξαναδιαβάσετε το πρώτο κομμάτι από την αρχή. Αργά, σταθερά, ίσως και βαρετά, λέξη- λέξη. Παρατηρώντας τον άχαρο αμμώδη βυθό έχουμε να κάνουμε εκατοντάδες μέτρα πολλές φορές μέχρι ν’ αντικρίσουμε την αποχή, το γεμάτο πολύχρωμη ζωή ανάγλυφο.
Κοπιάστε ύστερα εδώ, σαν καλεσμένοι μου, μόνο όσοι αυτά που γράφω σέβεστε, συμμερίζεστε ή αντιλαμβάνεστε τέλος πάντων, σ’ αυτό το τελευταίο κομμάτι της δυστυχώς λυπηρής πραγματικής ταξιδιωτικής μου ιστορίας, που αλίμονο δεν φανταζόμουν ότι θα πρόσθετα.
Last edited by a moderator: