8 χρόνια Travelstories!

ggonholidays

Member
Μηνύματα
574
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Χρόνια πολλά στο travelstories. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δευκαλιον και όλους όσους βρίσκονται πίσω από αυτό. Το travelstories μου έχει διευρύνει τους "ορίζοντες". Εχω αλλάξει τον ταξιδιωτικό μου χάρτη και εχω ξετιναξει τον οικογενειακό μου προϋπολογισμό. Καλά ταξίδια σε όλους μας !
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.710
Likes
11.219
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Χρόνια πολλά στη σελίδα που έχει ανοίξει αφάνταστα τους ταξιδιωτικούς μου ορίζοντες, που με έκανε να ξαναθυμηθώ το γράψιμο και μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω μερικούς σωστούς, καλοπροαίρετους και ενδιαφέροντες ανθρώπους! :) Καλή συνέχεια! :)
 

giwrgos

Member
Μηνύματα
270
Likes
508
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
Χρονια πολλα,να εισαι καλα Def και συ και ολα τα παιδια που βοηθανε στο να μπορουμε να απολαμβανουμε οσα μας παρεχει αυτο το σαιτ,και πλακα πλακα τωρα που το σκεφτομαι ειναι το μοναδικο σαιτ που εγω προσωπικα οταν μπαινω εχω μονο ομορφα πραγματα να θυμαμαι,θετικες σκεψεις,καινουργιες και αξιολογες γνωριμιες ,γαματες συζητησεις και ακομα και τιποτα να μη γραφεις,δε πληττεις ποτε! :)

Να ειμαστε ολοι καλα λοιπον να συνεχισουμε να το γουσταρουμε το Τravelstories,FELIZ CUMPLEEE!
 

evi01

Member
Μηνύματα
1.089
Likes
1.658
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Χρόνια πολλά στο travelstories που μου άνοιξε ένα παράθυρο στον "κόσμο" και με έκανε να τον βλέπω διαφορετικά.
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Χρόνια μας Πολλά και ταξιδιάρικα.
Keep travelstoring!
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Χρονια παρα πολλα και ενα μεγαλο ευχαριστω σε σενα Def και σε ολη την υπεροχη ομαδα σου για την πολυ καλη δουλεια που κανετε και,ευχαριστω ολη την μεγαλη παρεα,τα μελη του φορουμ, που με συντροφευει και με ταξιδευει καθημερινα :)
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μου site που πλέον έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μου και που μέσα από αυτό έχω γνωρίσει και πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ευχαριστούμε πολύ τη διαχειριστική ομάδα που το έφερε στη ζωή μας και προσπαθεί συνεχώς να το εξελίσσει και να το κάνει ακόμη καλύτερο και διασημότερο. :p
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ TRAVELSTORIES!!! Η kanelitsa με κάλυψε απόλυτα!
 

GKCAPO

Member
Μηνύματα
767
Likes
305
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Σε όσους έδωσαν ψυχή και κόπο, για να βγαίνει με αξιοπρέπεια και τεχνική επάρκεια, ο σπουδαίος αυτός χώρος, δημόσια, ένα ειλικρινές ευχαριστώ. Σε όλους εκείνους που είχαν την καλή διάθεση να αφηγηθούν την ιστορία τους, σε εκείνους που έδωσαν τον χρόνο τους για να απαντήσουν σε έναν συνάνθρωπο τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ειδικά ευχαριστώ τον δημιουργό Δευκαλίωνα και τους στενούς του συνεργάτες. :) Εύχομαι σε όλους σας, να είστε καλά και να ονειρεύεστε
:):):)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.788
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom