About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Κατάπτυστη και ακαιρη ανακοίνωση από τον Μαρινσκη στην πρόσκληση του "γκανγκστερ" Μελισσανιδη.
Μικρός σαν άνθρωπος απέδειξε για μια ακόμη φορα ότι είναι ακατάλληλος να ηγειται του Ολυμπιακού
 
Last edited:

Nikos86

Member
Μηνύματα
546
Likes
4.000
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στον χρονο!
Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα θα κάνω κάποιες σκέψεις-προβλέψεις για το επερχόμενο Μουντιάλ που περιμένω εναγωνίως. Ίσως να μην είναι τόσο κακό που γίνεται χειμώνα τελικά. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να το πάρει το Κατάρ, ούτε να γίνει χειμώνα αλλά τι να κάνουμε.

Αλλά ίσως επειδή οι παίκτες θα είναι εκείνη την περίοδο φορμαρισμένοι κι όχι ξεπατωμενοι όπως το καλοκαίρι μετά τη λήξη της σεζόν, ίσως δούμε περισσότερο θέαμα και ματς να έρχονται οβερ. Επίσης πιστεύω πως αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της Αγγλίας που έχουν 20 ομάδες στη Πρέμιερ λιγκ. 2 κύπελλα. Είναι πολύ physical το παιχνίδι τους και η μπάλα πάει πάνω κάτω οπότε τα καλοκαιρια τα εχουν φτύσει. Τον χειμώνα θα είναι στα πιο φορμαρισμενα τους. 7,5 απόδοση να το πάρουν δεν είναι κακό. Εντάξει ειναι losers αλλά καλή πορεία και έστω μερικά λεφτά από το κάς άουτ μπορεί να δώσουν.

Επίσης 12 στη Γερμανία απόδοση είναι πολύ καλό. Εντάξει δεν το βλέπω να το παίρνουν. Αλλά η Γερμανία είναι η μόνη χώρα που έχει πάει σε όλα τα Μουντιάλ νομίζω. Επίσης είναι η χώρα με τις περισσότερες νίκες τα περισσότερα γκολ και τις περισσότερες διακρίσεις (2η, 3η, 4η θέση). Εεε μια καλή πορεία δεν είναι απίθανο να την κάνουν και φέτος.

Γαλλία και Βραζιλία βάσει ρόστερ δικαίως συγκαταλέγονται στα φαβορί. Να τις δούμε και στην πράξη όμως. Δεν έχουν όμως τον παίκτη ηγέτη. Ούτε ο Νεϊμάρ ούτε ο Εμπαπε μου γεμίζουν το μάτι. Δεν σημαίνει βέβαια αυτό απαραίτητα κάτι. Πολλές ομάδες το έχουν πάρει χωρίς ηγέτη. Η Αργεντινή πολύ δυνατή, 32 παιχνίδια σερί αήττητη πάει να σπάσει το ρεκόρ της Ιταλίας. Είναι και η τελευταία ευκαιρία του Μέσι. Για να δούμε όμως γιατί αυτά τα σερί εγώ τα φοβάμαι. Γιατί σπάνε εκεί που δεν πρέπει.

Φυσικά και είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις όπως προείπα και στην πορεία πιθανόν και να αλλάξουν. Πιο πολύ σκέψεις είναι.
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
546
Likes
4.000
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στον χρονο!
Καταθέτω τα αυριανα μου προγνωστικά μιας και έχουμε βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ.
Μπάγερν-Βικτορια Πλζεν: Οβερ 4,5
Ιντερ-Μπάρτσα: G/G
Αγιαξ-Νάπολι: Διπλό draw no bet
Κλαμπ Μπριζ-Ατλέτικο: Διπλό
Ιντερ-Μπάρτσα: Διπλο
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
546
Likes
4.000
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στον χρονο!
Μπάρτσα ανατροπή πάμε γερά. Πάντως πολύ μέτριο το ματς. Καλύτερα να διάλεγα το Άγιαξ-Ναπολι. Μεταξύ αυτών των δύο ήμουν και διάλεξα να δω τη σούπα.
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
546
Likes
4.000
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στον χρονο!
Ολυμπιακός-Καραμπαγκ: 0-3
Σε μια έδρα που παλιά δεν μπορούσαν να νικήσουν ούτε Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Από το κακό στο χειρότερο πάμε. Όλοι οι γαύροι μπασκετικοί θα γίνουμε φέτος. Έτσι το κόβω
 

10900km

Member
Μηνύματα
392
Likes
4.189
Οι ποδοσφαιρόφιλοι εξ υμών, σε μία κλίμακα από το μηδέν μέχρι το δέκα, με πόσο ενθουσιασμό περιμένετε την έναρξη του Μουντιάλ; Έχει σχεδιάσει κάποιος να ταξιδέψει εκεί για να δει παιχνίδι/ια; Έχετε σκοπό να παρακολουθήσετε στην τηλεόραση ή/και στο ίντερνετ “μόνο κάποιους”, “αρκετούς”, “τους περισσότερους”, ή “όλους/σχεδόν όλους” τους αγώνες;
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.957
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Οι ποδοσφαιρόφιλοι εξ υμών, σε μία κλίμακα από το μηδέν μέχρι το δέκα, με πόσο ενθουσιασμό περιμένετε την έναρξη του Μουντιάλ;
Περίεργα πράγματα. Ακόμα δε το χω συνειδητοποιήσει, τολμώ να πω μηδέν. Είναι πάρα πολύ ανορθόδοξο το γεγονός ότι η διοργάνωση δε γίνεται καλοκαίρι αλλά διακόπτει την αγωνιστική δράση, κάτι που έχει χαλάσει άπαντες, ίσως όμως δούμε καλή διοργάνωση από πλευράς φόρμας των ποδοσφαιριστών. Πιστεύω ότι περνώντας οι μέρες το μηδέν θ' αλλάξει.

Έχει σχεδιάσει κάποιος να ταξιδέψει εκεί για να δει παιχνίδι/ια;
Δε ξέρω ποιος μπορεί να υποστηρίξει τέτοιο κόστος, δεν είναι κι ότι πιο εύκολο. Αυτό που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι ότι υπήρχε τρομερά μεγάλη εργασιακή ζήτηση, προσφέροντας δελεαστικά χρήματα για ένα τρίμηνο σε όσους βρεθούν στη χώρα.

Έχετε σκοπό να παρακολουθήσετε στην τηλεόραση ή/και στο ίντερνετ “μόνο κάποιους”, “αρκετούς”, “τους περισσότερους”, ή “όλους/σχεδόν όλους” τους αγώνες;
Να και κάτι καινούριο, η ύπαρξη αγώνων σε συνδρομητική πλατφόρμα, γεγονός που έχει ξενερώσει και εξοργίσει αρκετούς περισσότερο κι από την ίδια τη διοργάνωση στην αρχή του χειμώνα.

Υ.Γ. Στέκομαι κυρίως στα ποδοσφαιρικά, γιατί αν πιάσουμε την κοινωνική διάσταση του όλου ζητήματος (όχι ότι είναι μονο το Καταρ, και στη Βραζιλία τα ίδια εγκλήματα έγιναν) θα ξεφύγουμε.
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.593
Likes
9.770
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ονειρεμένο Ταξίδι
New Zealand
Όπως τα λέει ο Τζον, με 10 μέρες προετοιμασία για τις ομάδες, πως να προετοιμαστούμε και εμείς για το Μουντιάλ;

Με την κοινωνική κατακραυγή, τα κοντέινερ που βλέπω για ξενοδοχεία, τους ΙνδοΜπαγκλαντεζιανούς που βαφτίζονται φίλαθλοι Αργεντινής και Βραζιλίας, η έλλειψη οινοπνεύματος, νομίζω θα το κάνουν να είναι το πιο ξενέρωτο Μουντιάλ όλων των εποχών.

Ειλικρινά δε ξέρω ποιος θα πάει να δει αυτό το Μουντιάλ από κοντά, πέρα από τους χορηγούς και τις μεγάλες τσέπες, καμια σχέση με αυτό που πρεσβεύει η έννοια του Μουντιάλ.

Προσωπικά είμαι φουλ ξενερωμένος, θα ενημερώνομαι για τα βασικά και μπορεί να δω κανένα ημιτελικό/τελικό. Κρίμα για τους 2 καλύτερους παίχτες της τελευταίας 15ετιας να τελειώνουν την καριέρα τους με τις εθνικές ομάδες σε ένα τέτοιο περιβάλλον.
 

Kyriakao

Member
Μηνύματα
237
Likes
1.231
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ονειρεμένο Ταξίδι
ματσου πιτσου,περου
Εύχομαι να ειναι το μεγαλύτερο φιασκο,το πιο ξενέρωτο ολων των εποχών και το μόνο που να μείνει και να θυμούμαστε ,να είναι οτι το πηρέ η Αργεντινή του Μεσσι!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.680
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom