Aegean χριστουγεννιάτικη προσφορά 1000 μιλίων!

SkullFlower

Member
Μηνύματα
518
Likes
97
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
ο κωδικος που ζηταει ειναι για να πάρει αυτόματα όλες σου τις επαφές απο κάποια υπηρεσία mail που εσυ χρησιμοποιείς. Δεν χρειαζεται να είναι καν το ίδιο mail με αυτο που είσαι γραμμένος στην aegean. Επισης να σημειώσω ότι τώρα τα mail στελνονται απευθείας χωρίς τη καθυστέρηση της μιας μέρας.
 

martiniskiss

Member
Μηνύματα
25
Likes
2
ρε παιδια μου ρθε και μενα ενα μαιλ στο ασχετο και ψαχνω να δω τι παιζει...
Μπορω πχ να γραφτω τωρα να μαζεψω 6.000 ποντους με αυτο το διαγωνισμο μονο και να κερδισω πχ εκπτωση για ταξιδι εξωτερικου???
η πρεπει να μαζεψω αναγκαστικα 11000 ???

Αν βγαλω και την καρτα που ειναι 5.000 απλα για να τη βγαλω ( την ακυρωνω κιολας μετα η δε τη χρησιμοποιω κιολας ) μαζευω 11.000???
αρα ενα εισητηριο ολοκληρο.

Σωστα η κανω κατι λαθος??? υπαρχει κατι αλλο η κανας αλλος οροσ κτλ?
τα φωτα σας δεν εχουμε χρονο :bleh::bleh::bleh:


και κατι ακομα.. για να παρω 100 μιλια απο φιλο πρεπει να γραφτει στην υπηρεσια η απλα να κανει κλικ στο Link που θα του στείλω εγώ ???
 

Dva Srca

Member
Μηνύματα
558
Likes
1.053
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισραήλ, Ειρηνικός
Πρέπει απλά να κάνει κλικ στο "δώρο" που του στέλνεις, έτσι παίρνεις 100 μίλια.

Εκπτώσεις σε ταξίδια μέσω πόντων δεν υπάρχουν. Μαζεύεις μίλια μέχρι να συμπληρώσεις το απαραίτητο ποσό, για να εξαργυρώσεις. Οπότε για εισιτήριο εξωτερικού χωρίς επιστροφή θέλεις 11000 μίλια. Τώρα για την κάρτα (φαντάζομαι εννοείς την πιστωτική) δε γνωρίζω σχετικά, ρώτα αν θέλεις πότε μπαίνουν τα μίλια αυτά, γιατί ίσως να πρέπει να κάνεις τουλάχιστον μια αγορά για να τα πάρεις.

Επίσης, να ενημερώσω όλους που στέλνουν σε άγνωστα πιθανότατα mail το μήνυμα, να ξέρετε ότι ο παραλήπτης του mail αποκτά το δικό σας email, επειδή ο τίτλος του μηνύματος που έρχεται από την aegean σε κάποιον είναι "O [διεύθυνση του αποστολέα του μηνύματος] σου έστειλε ένα δώρο!"

Έχετέ το απλά υπόψιν σας, μη στέλνετε το mail όπου να ναι από τη βασική σας διεύθυνση mail!
 

martiniskiss

Member
Μηνύματα
25
Likes
2
αρα για ταξιδι εξωτερικου πρεπει να μαζεψω και τους 6.000 ποντους και μετα να βγαλω και πιστωτική αν μπαινουν εκει και να παω στους 11.000.. ετσι κερδιζω ένα ταξίδι :bleh:
 

martiniskiss

Member
Μηνύματα
25
Likes
2
πατατα εκανα :p πιστωτικη δε μπορώ να βγαλω μαλλον αφου δεν δουλευω.. η μπορώ?? επρεπε να βαλω το ονομα του πατερα μου... εκτος αν μπορει να βγαλει αυτος στο ονομα μου και να παρω τους ποντους εγω.. τεσπα θα δω ισως προλαβω παλι..

μπηκα στο miles and Bonus εκει που λεει Αίτηση Εξαργύρωσης Μιλίων - Αεροπορικά εισιτήρια και απο θεσσαλονικη δεν εχει για ολους τους προορισμους ομως... γιατι??? πχ Θεσσαλονικη - Λονδινο δεν εχει... μονο απο Αθηνα. και γενικα εχει 5- 6 πολεις μονο..
 
Μηνύματα
20
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Για να καταλαβω τα 6.000 μιλια αντιστοιχουν σε ενα ταξιδι εσωτερικου χωρις επιστροφη?και τα 11.000 σε ενα ταξιδι εξωτερικου χωρις επιστροφη?
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ο SkullFlower πιο πάνω λέει ότι στέλνονται απευθείας πλέον. Εγώ που το ξαναδοκίμασα πάλι μου αργούν... :(
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.194
Μηνύματα
883.505
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom