Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Ούτε καν. Κόψτες όλες. Να πληρώνεις μαμησιάτικα στην άλφα και να σου βγει και το όνομα ότι κυνηγάς και μίλια. Δεν ξέρεις την παροιμία καλύτερα να σου βγει το μάτι πάρα το όνομα;
Και τι να τα κάνεις τα μίλια; να προγραμματίζεις φανταστικά ταξίδια;
Την εντερ να βγάλεις που είναι δωρεάν και δεν έχει καν συνδρομή και δεν δίνει και πόντους.
Θα κερδίζεις ένα σκασμό χρήματα από τη συνδρομή και από τα ταξίδια που δεν θα κάνεις ποτέ.
Άκου εκεί πριμιουμ. Την εντερ συνιστώ ανεπιφύλακτα. Άσε τους άλλους να λένε. Δεν ξέρουν τίποτε.
Να σε παρασύρουνε θέλουν.
Γιατί σου έπεσε τόσο βαρύ που είπαν ότι κυνηγάς μίλια; Κακό είναι; Κι εγώ τα κυνηγάω, τιμή μου και καμάρι μου, 😂😂😂😂

tatooine

Member
Γιατί σου έπεσε τόσο βαρύ που είπαν ότι κυνηγάς μίλια; Κακό είναι; Κι εγώ τα κυνηγάω, τιμή μου και καμάρι μου, 😂😂😂😂
Άσε, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

pan82

Member
Σε χρήση κουπονιών aegean visa για βαλίτσα η για θέση upfront αν μετά ακυρώσεις τη πτήση τα κουπόνια αυτά επιστρέφουν στα κουπόνια σου η χάνονται; έχει τύχει σε κάποιον;

επίσης ξέρει κάποιος αν αγοράσεις θέσεις upfront με κουπόνι κλειδώνουν οι θέσεις και μόνο αυτές η μπορείς να τις αλλάξεις μέχρι τη πτήση με αντίστοιχης αξίας φυσικά όπως μπορείς να κάνεις με ένα comfort flex?

tatooine

Member
Σε χρήση κουπονιών aegean visa για βαλίτσα η για θέση upfront αν μετά ακυρώσεις τη πτήση τα κουπόνια αυτά επιστρέφουν στα κουπόνια σου η χάνονται; έχει τύχει σε κάποιον;

επίσης ξέρει κάποιος αν αγοράσεις θέσεις upfront με κουπόνι κλειδώνουν οι θέσεις και μόνο αυτές η μπορείς να τις αλλάξεις μέχρι τη πτήση με αντίστοιχης αξίας φυσικά όπως μπορείς να κάνεις με ένα comfort flex?
1) χάνονται.
2) μπορείς.

Galaxy

Member
θα ήθελα να ρωτήσω για την premium, μπορείς να εξαργυρώσεις το 1+1 και το κουπόνι για την αποσκευή 23kg;

Γενικά, αξίζει; Είμαστε οικογένεια (1 παιδάκι 4 χρονών). Προετοιμάζω το πρώτο μας ταξίδι στο εξωτερικό (Ευρώπη) και έπεσε το μάτι μου στις κάρτες της Alpha.

maria91

Member
θα ήθελα να ρωτήσω για την premium, μπορείς να εξαργυρώσεις το 1+1 και το κουπόνι για την αποσκευή 23kg;

Γενικά, αξίζει; Είμαστε οικογένεια (1 παιδάκι 4 χρονών). Προετοιμάζω το πρώτο μας ταξίδι στο εξωτερικό (Ευρώπη) και έπεσε το μάτι μου στις κάρτες της Alpha.
Ναι θεωρητικα..οταν κλεισετε το εισιτηριο θα βαλετε στο πεδιο "εκπτωτικος κωδικος" το κουπονι για το 1+1 (οι φοροι πληρωνονται κανονικα κ για τα 2 εισιτηρια) και μετα απο τη διαχειριση κρατησης θα πατησετε προσθηκη αποσκευης και θα βαλετε το κουπονι της βαλιτσας...αλλα απο τη στιγμη που εχετε 1+1 εισιτηριο δε συμφερει να καψετε το κουπονι της αποσκευης αλλα να αγορασετε εξαρχης ναυλο με βαλιτσα

adiaforos

Member

Ο κωδικός 1+1 αφορά κράτηση αποκλειστικά για δύο άτομα.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Ο κωδικός 1+1 αφορά κράτηση αποκλειστικά για δύο άτομα.
Ακριβώς. Μια λύση για να προστεθεί μετά κι άλλο άτομο είναι να κάνετε κράτηση μέσω τηλεφωνικού κέντρου με κόστος 23 ευρώ και να ενώσετε τις κρατήσεις.

Galaxy

Member
Εννοείτε ότι δεν γίνεται να πάρω την προσφορά 1+1 και να πληρώσω κανονικά του παιδιού;

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Εννοείτε ότι δεν γίνεται να πάρω την προσφορά 1+1 και να πληρώσω κανονικά του παιδιού;
Λογικα δε θα σ' αφησει να κανεις μια κρατηση για 3 ατομα. Θα πρεπει να κανεις 2 κρατησεις. Στη μια κρατηση να ειναι ο ενας με το παιδι (εκει θα βαλεις το κουπονι) και στην αλλη κρατηση θα ειναι ο αλλος κ θα την πληρωσεις κανονικα.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Δεν γίνεται στην ίδια κράτηση. Μπορείς να κάνεις 1 online κράτηση για τους 2 σας και να προσθέσεις μετά το παιδί τηλεφωνικά (φυσικά παίρνοντας το ρίσκο να μην υπάρχει διαθεσιμότητα στην ίδια τιμή)

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Δεν γίνεται στην ίδια κράτηση. Μπορείς να κάνεις 1 online κράτηση για τους 2 σας και να προσθέσεις μετά το παιδί τηλεφωνικά (φυσικά παίρνοντας το ρίσκο να μην υπάρχει διαθεσιμότητα στην ίδια τιμή)
Γιατι να το κανει αυτο κ να πληρωσει τα 23€; Μπορει κ μονη της.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.824
Νεότερο μέλος
ALEX.G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom