barkour
Member
Και η συνδρομη ειναι στανταρ η εξαρταται απο το τζιρο της καρτας ( δωρεαν)
Δωρεάν και εκπτωτικά κουπόνιαΕφάπαξ.
Δωρεάν και εκπτωτικά κουπόνια
Κάθε 12 μήνες ανανεώνονται:
Τα προνόμια αποδίδονται στην κύρια κάρτα κάθε χρόνο και ισχύουν για 12 μήνες από την ημερομηνία που ενεργοποιείτε τη φυσική κάρτα σας
Συμφωνα με την προσφορά η αίτηση θα πρέπει να γίνει από 01.12.2025 έως 31.12.2025 και η ενεργοποίηση έως 16.02.2026. Άρα δεν εμπίπτεις στους όρους της προσφοράςΚαλησπερα, εκανα τελη νοεμβριου αιτηση για aegean premium και βγηκε τωρα αλλα δεν την εχω ενεργοποιησει ακομα. Ομως απο οτι ειδα τωρα τρεχει προσφορα για x2 μιλια καλοσορισματος απο 1.12 εως 31.12 . Θα μπορουσα να κανω κατι για να παρω την προσφορα ; ευχαριστώ !
Δηλαδη αν δεν την ενεργοποιησω και μετά κανω νεα αίτηση; Αξίζει κατι τετοιο ;Συμφωνα με την προσφορά η αίτηση θα πρέπει να γίνει από 01.12.2025 έως 31.12.2025 και η ενεργοποίηση έως 16.02.2026. Άρα δεν εμπίπτεις στους όρους της προσφοράς
Κι εγω ειχα χασει για μια μερα τα διπλα μιλια πριν καπου 13 χρονια. Εκτοτε μαζεψα εκατονταδες χιλιαδες bonus. Μη χολοσκας, ειναι μιλια εξαργυρωσης. Θα ερθουν πολλες χιλιαδες πολυ συντομα.Δηλαδη αν δεν την ενεργοποιησω και μετά κανω νεα αίτηση; Αξίζει κατι τετοιο ;
Δεν μπορείς με κάποιο τρόπο. Δεν θα σου εκδώσουν άλλη. Ακόμα και απώλεια να δηλώσεις, θα σου στείλουν με βάση την αρχική αίτηση. Με λίγα λόγια, δεν μπορείς να λάβεις τα "διπλά".Δηλαδη αν δεν την ενεργοποιησω και μετά κανω νεα αίτηση; Αξίζει κατι τετοιο ;
Η μη ενεργοποιημενη κάρτα δεν σημαίνει ότι δεν έχεις κάρτα. Θα πρέπει να την ακυρώσεις και να κάνεις νέα αίτηση απο την αρχή και αν θα την εγκρίνει η τράπεζα. Εγώ δεν θα το έκανα. Τις πολλές "άκυρες" κινήσεις δεν τις βλέπει με καλό μάτι η τράπεζα.Δηλαδη αν δεν την ενεργοποιησω και μετά κανω νεα αίτηση; Αξίζει κατι τετοιο ;