Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

barkour

Member
Δωρεάν και εκπτωτικά κουπόνια
Κάθε 12 μήνες ανανεώνονται:
Τα προνόμια αποδίδονται στην κύρια κάρτα κάθε χρόνο και ισχύουν για 12 μήνες από την ημερομηνία που ενεργοποιείτε τη φυσική κάρτα σας

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Δωρεάν και εκπτωτικά κουπόνια
Κάθε 12 μήνες ανανεώνονται:
Τα προνόμια αποδίδονται στην κύρια κάρτα κάθε χρόνο και ισχύουν για 12 μήνες από την ημερομηνία που ενεργοποιείτε τη φυσική κάρτα σας

Σόρρυ για την παραπληροφόρηση. Το "εφάπαξ" της απάντησης μου πήγαινε στα διπλάσια μίλια εξαργύρωσης.

nick07

Member
Ξερει κανεις αν η αναλογια bonus ποντοι σε aegean miles στην παλια μπλε πιστωτικη Aegean Visa παραμενει 4 ποντοι : 3 μιλια;
Επισης, φανταζομαι δεν γινεται αντικατασταση με την καινουρια αλλα χρειαζεται εκ νεου αιτηση για νεα πιστωτικη;

Καλησπερα, εκανα τελη νοεμβριου αιτηση για aegean premium και βγηκε τωρα αλλα δεν την εχω ενεργοποιησει ακομα. Ομως απο οτι ειδα τωρα τρεχει προσφορα για x2 μιλια καλοσορισματος απο 1.12 εως 31.12 . Θα μπορουσα να κανω κατι για να παρω την προσφορα ; ευχαριστώ !

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ξερει κανεις αν η αναλογια bonus ποντοι σε aegean miles στην παλια μπλε πιστωτικη Aegean Visa παραμενει 4 ποντοι : 3 μιλια;
Ναι αυτή είναι η αναλογία

Επισης, φανταζομαι δεν γινεται αντικατασταση με την καινουρια αλλα χρειαζεται εκ νεου αιτηση για νεα πιστωτικη;
Ναι

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλησπερα, εκανα τελη νοεμβριου αιτηση για aegean premium και βγηκε τωρα αλλα δεν την εχω ενεργοποιησει ακομα. Ομως απο οτι ειδα τωρα τρεχει προσφορα για x2 μιλια καλοσορισματος απο 1.12 εως 31.12 . Θα μπορουσα να κανω κατι για να παρω την προσφορα ; ευχαριστώ !
Συμφωνα με την προσφορά η αίτηση θα πρέπει να γίνει από 01.12.2025 έως 31.12.2025 και η ενεργοποίηση έως 16.02.2026. Άρα δεν εμπίπτεις στους όρους της προσφοράς

Συμφωνα με την προσφορά η αίτηση θα πρέπει να γίνει από 01.12.2025 έως 31.12.2025 και η ενεργοποίηση έως 16.02.2026. Άρα δεν εμπίπτεις στους όρους της προσφοράς
Δηλαδη αν δεν την ενεργοποιησω και μετά κανω νεα αίτηση; Αξίζει κατι τετοιο ;

paefstra

Member
Κι εγω ειχα χασει για μια μερα τα διπλα μιλια πριν καπου 13 χρονια. Εκτοτε μαζεψα εκατονταδες χιλιαδες bonus. Μη χολοσκας, ειναι μιλια εξαργυρωσης. Θα ερθουν πολλες χιλιαδες πολυ συντομα.

Billouk

Member
Δεν μπορείς με κάποιο τρόπο. Δεν θα σου εκδώσουν άλλη. Ακόμα και απώλεια να δηλώσεις, θα σου στείλουν με βάση την αρχική αίτηση. Με λίγα λόγια, δεν μπορείς να λάβεις τα "διπλά".

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η μη ενεργοποιημενη κάρτα δεν σημαίνει ότι δεν έχεις κάρτα. Θα πρέπει να την ακυρώσεις και να κάνεις νέα αίτηση απο την αρχή και αν θα την εγκρίνει η τράπεζα. Εγώ δεν θα το έκανα. Τις πολλές "άκυρες" κινήσεις δεν τις βλέπει με καλό μάτι η τράπεζα.

Όπως σου είπε η @paefstra θα έρθουν πολλά μίλια εξαργύρωσης αργότερα και δεν θα θυμάσαι καν τη προσφορά αυτή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom