• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

mourohavlos

Member
αρα τα 5.000 μονο ειναι αναβαθμισης και τα 10 εξαργυρωσης? αν καταλαβαινω σωστα? γιατι ειχα παρει πριν απο καποιους μηνες αναβαθμισης κανονικα
Για την τρέχουσα "προσφορά" έτσι φαίνεται. Παλαιότερα όντως ταυτίζονταν

pan82

Member
Έχει κάποιος ακυρώσει πρόσφατα εισιτήριο με το κωδικό 1+1 της aegean premium?
επειδή παλιότερα με κάρτα φίλου είχε γίνει και είχαν αγοραστεί δύο εισιτήρια 330€+φόροι για το δεύτερο άτομο που τελικά λόγω ασθένειας ακύρωσε είχε πάρει πίσω επιστροφή για το δεύτερο εισιτήριο τα 330-60€-60€-20€ (χρέωση ακύρωσης ανά πτήση και τα έξοδα του τηλεφωνικού κέντρου τότε 20€) περίπου 190€.
Επειδή μίλησα για επιβεβαίωση επειδή θέλουμε να κάνουμε μια κράτηση που δε ξέρω αν θα μπορέσει να έρθει το δεύτερο άτομο μου είπαν ότι το δεύτερο εισιτήριο είναι όσο και οι φόροι οπότε δε δικαιούται κάποια αποζημίωση σε περίπτωση ακύρωσης.
Αλλάξαν τόσο οι όροι μέσα σε τρία χρόνια ή έπεσα σε άσχετη; Γιατί έτσι πλέον δε συμφέρει το κουπόνι αν γίνει καμιά αναποδιά καταλαβαίνω.

barkour

Member
Δεν παιρνει τον κωδικο των 25 Ε απο την Α.V. Premium.
Ουτε σε o/w ουτε σε r/t. Ειναι σε κρατηση για Σαντορινη ,τελη Ιουνιου

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν παιρνει τον κωδικο των 25 Ε απο την Α.V. Premium.
Ουτε σε o/w ουτε σε r/t. Ειναι σε κρατηση για Σαντορινη ,τελη Ιουνιου
Ουτε σε κράτηση SKG προς ATH περνάει. Μόλις το δοκίμασα. Μας δουλεύουν;...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Έχει κάποιος ακυρώσει πρόσφατα εισιτήριο με το κωδικό 1+1 της aegean premium?
επειδή παλιότερα με κάρτα φίλου είχε γίνει και είχαν αγοραστεί δύο εισιτήρια 330€+φόροι για το δεύτερο άτομο που τελικά λόγω ασθένειας ακύρωσε είχε πάρει πίσω επιστροφή για το δεύτερο εισιτήριο τα 330-60€-60€-20€ (χρέωση ακύρωσης ανά πτήση και τα έξοδα του τηλεφωνικού κέντρου τότε 20€) περίπου 190€.
Επειδή μίλησα για επιβεβαίωση επειδή θέλουμε να κάνουμε μια κράτηση που δε ξέρω αν θα μπορέσει να έρθει το δεύτερο άτομο μου είπαν ότι το δεύτερο εισιτήριο είναι όσο και οι φόροι οπότε δε δικαιούται κάποια αποζημίωση σε περίπτωση ακύρωσης.
Αλλάξαν τόσο οι όροι μέσα σε τρία χρόνια ή έπεσα σε άσχετη; Γιατί έτσι πλέον δε συμφέρει το κουπόνι αν γίνει καμιά αναποδιά καταλαβαίνω.
Γιατί δεν βγάζεις εισιτήριο flex ή comfort flex για να μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία πτήσης εάν συμβεί κάτι;
Εγώ έβγαλα πρόσφατα με χρήση 1+1 με comfort flex ναύλο γιατί είχα στο μυαλό μου κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.
Από ότι διάβασα εδώ μέσα μπορείς να κάνεις αλλαγή και μόνο στο ένα εισιτήριο μέσω της εφαρμογής γιατί λειτουργεί ως αυτόνομο το κάθε εισιτήριο.
Δεν το έκανα εγώ αλλά το έκανε άλλο μέλος και το ανέφερε.

paefstra

Member
επειδή θέλουμε να κάνουμε μια κράτηση που δε ξέρω αν θα μπορέσει να έρθει το δεύτερο άτομο μου είπαν ότι το δεύτερο εισιτήριο είναι όσο και οι φόροι οπότε δε δικαιούται κάποια αποζημίωση σε περίπτωση ακύρωσης.
Περσι ειχα 2 φορες no show σε εισιτηριο που εκλεισα με κουπονι next. Νομιζα οτι δικαιουμαι τους φορους πλην 23 ευρω. Μου ειπαν οτι δεν δικαιουμαι τιποτε, γιατι το κουπονι ταχα κουμπωνει στους φορους, που δεν νομιζω οτι ισχυει, γιατι αφαιρουνταν απο τον ναυλο.
Τι να εκανα, το καταπια. 2 φορες τα ιδια ειπαν.

pan82

Member
Γιατί δεν βγάζεις εισιτήριο flex ή comfort flex για να μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία πτήσης εάν συμβεί κάτι;
Εγώ έβγαλα πρόσφατα με χρήση 1+1 με comfort flex ναύλο γιατί είχα στο μυαλό μου κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.
Από ότι διάβασα εδώ μέσα μπορείς να κάνεις αλλαγή και μόνο στο ένα εισιτήριο μέσω της εφαρμογής γιατί λειτουργεί ως αυτόνομο το κάθε εισιτήριο.
Δεν το έκανα εγώ αλλά το έκανε άλλο μέλος και το ανέφερε.
Πάντα flex εννοείται αλλά επειδή συμβαίνουν διάφορα και κάποιος μπορεί να θέλει να ακυρώσει τελείως μου φάνηκε παράλογο ενώ γράφει ότι πας σύμφωνα με τους όρους του εισιτηρίου σου να μην αποζημιώνεται κανονικά τελικά αλλά σα να έδωσε μόνο φόρους. Και μετά εκτίθεσαι και εσύ αν γίνει κάτι οπότε για αυτό ρώτησα

Περσι ειχα 2 φορες no show σε εισιτηριο που εκλεισα με κουπονι next. Νομιζα οτι δικαιουμαι τους φορους πλην 23 ευρω. Μου ειπαν οτι δεν δικαιουμαι τιποτε, γιατι το κουπονι ταχα κουμπωνει στους φορους, που δεν νομιζω οτι ισχυει, γιατι αφαιρουνταν απο τον ναυλο.
Τι να εκανα, το καταπια. 2 φορες τα ιδια ειπαν.
Μα ναι σε θυμήθηκα. Γιατί όντως είχε ακυρώσει φίλος το +1 του πριν καμια τριετία που είχε θέμα και πήρε πίσω κανονικά σύμφωνα με τους όρους του εισιτηρίου του το υπόλοιπο της αρχικής αξίας (όχι της μηδενικής) οπότε δεν έχασε και λεφτά αλλά προφανώς άλλαξαν τα δεδομένα.

Jobous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη !!
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip Κεντρική Ευρώπη
Καλησπέρα. Χθές ενεργοποιήθηκε η κάρτα (premium). Έχουμε εικόνα πόσο καιρό κάνουν να εμφανιστούν στον λογαριασμό miles & bonus οι παροχές ?? (Φαίνεται και η πιστωτική ή μόνο τα κουπόνια ??) Μετατροπή γίνεται απο την εφαρμογή της Aegean απο ότι έχω καταλάβει. Απλά τώρα στην μετατροπή αναγράφεις τον αριθμό κάρτας , ημερομηνία κτλ. Όταν συνδεθεί η κάρτα φαίνονται αυτόματα τα στοιχεία ή πάλι βάζεις εσύ τα στοιχεία χειροκίνητα ??

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Όταν συνδεθεί η κάρτα φαίνονται αυτόματα τα στοιχεία ή πάλι βάζεις εσύ τα στοιχεία χειροκίνητα ??
Αυτόματα γίνονται όλα, βλέπεις την κάρτα και σου έρχονται τα προνόμια, λίγες μέρες μετά την ενεργοποίηση.

giannis228

Member
Αυτόματα γίνονται όλα, βλέπεις την κάρτα και σου έρχονται τα προνόμια, λίγες μέρες μετά την ενεργοποίηση.
αλλη ερωτηση αν μου ερθει νεα καρτα aegean premium visa ανανεωση γιατι εληξε η παλια τοτε ανανεωνεται αυτοματα στην εφαρμογη της aegean η πρεπει να κανω κατι ?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom