Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

paefstra

Member
Για αλλη μια φορα ο ΑΒ εστειλε στο σπιτι pos απο viva. Αντε ξανα μανα μειλ κλπ. Εχω ελαττωσει τις παραγγελιες στο σπιτι ακριβως γι αυτον τον λογο. Τελευταια 1 στις 3 φορες ερχεται αλλο pos.

pan82

Member
Για αλλη μια φορα ο ΑΒ εστειλε στο σπιτι pos απο viva. Αντε ξανα μανα μειλ κλπ. Εχω ελαττωσει τις παραγγελιες στο σπιτι ακριβως γι αυτον τον λογο. Τελευταια 1 στις 3 φορες ερχεται αλλο pos.
Πάντως σε πολλούς συνεργάτες alpha έχουν πλέον pos viva για αυτό μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι δε παίρνετε τους πόντους. Δηλαδή ο ανδρειοπουλος έχει μόνο viva εδώ και χρόνια αλλά πάντα παίρνεις τους πόντους κανονικά.

maria91

Member
Επιβεβαιωνω οτι μου χει τυχει κ μενα πολλες φορες να πληρωνω με αλφα κ να εχουν pos της viva και να περνιουνται οι ποντοι κανονικοτατα!μηπως δε κανει κατι ο υπαλληλος ή το καταστημα εχει θεμα?εμας πχ με το πετρελαιο ηρθε με pos της εθνικης(αν εχουν το θεο τους κ ας τους ειπαμε 35 φορες οτι θα πληρωσουμε με αλφα και θελουμε τους ποντους)και στο καταστημα του pharmacy295 στο Ελληνικο οπου δε μπορω να δω τι μαρκα ειναι το pos αλλα μου δινει παντα τους ποντους x1 και οχι x2 οποτε σταματησα να πηγαινω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.369
Μέλη
40.014
Νεότερο μέλος
nloalgjs12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom