Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

paefstra

Member
Για αλλη μια φορα ο ΑΒ εστειλε στο σπιτι pos απο viva. Αντε ξανα μανα μειλ κλπ. Εχω ελαττωσει τις παραγγελιες στο σπιτι ακριβως γι αυτον τον λογο. Τελευταια 1 στις 3 φορες ερχεται αλλο pos.

pan82

Member
Για αλλη μια φορα ο ΑΒ εστειλε στο σπιτι pos απο viva. Αντε ξανα μανα μειλ κλπ. Εχω ελαττωσει τις παραγγελιες στο σπιτι ακριβως γι αυτον τον λογο. Τελευταια 1 στις 3 φορες ερχεται αλλο pos.
Πάντως σε πολλούς συνεργάτες alpha έχουν πλέον pos viva για αυτό μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι δε παίρνετε τους πόντους. Δηλαδή ο ανδρειοπουλος έχει μόνο viva εδώ και χρόνια αλλά πάντα παίρνεις τους πόντους κανονικά.

maria91

Member
Επιβεβαιωνω οτι μου χει τυχει κ μενα πολλες φορες να πληρωνω με αλφα κ να εχουν pos της viva και να περνιουνται οι ποντοι κανονικοτατα!μηπως δε κανει κατι ο υπαλληλος ή το καταστημα εχει θεμα?εμας πχ με το πετρελαιο ηρθε με pos της εθνικης(αν εχουν το θεο τους κ ας τους ειπαμε 35 φορες οτι θα πληρωσουμε με αλφα και θελουμε τους ποντους)και στο καταστημα του pharmacy295 στο Ελληνικο οπου δε μπορω να δω τι μαρκα ειναι το pos αλλα μου δινει παντα τους ποντους x1 και οχι x2 οποτε σταματησα να πηγαινω!

ktselios

Member
Μήπως γνωρίζει κανείς κάθε πότε βγαίνουν οι προσφορές για την μετατροπή των Bonus Πόντων σε μίλια με 20%;

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Μήπως γνωρίζει κανείς κάθε πότε βγαίνουν οι προσφορές για την μετατροπή των Bonus Πόντων σε μίλια με 20%;
Αρχές Φλεβάρη του 2024 είχε βγει προσφορά με 20% περισσότερα μίλια. Πέρσι έβγαλε αρχές Ιουλίου - 25% περισσότερα μίλια και 26 Σεπτεμβρίου 2025 - 50% περισσότερα μίλια.
Άρα δεν υπάρχει κάτι στάνταρ.

pan82

Member
Δηλαδή αν έχω 30000 πόντους με +50% θα μου βάλουν 45000 μίλια στον λογαριασμό μου;;
Σωστά με την απλή aegean visa 45000 και με τη premium 56250,
αλλά μια φορά στην ιστορία της έχει βάλει +50% νομίζω όλα τα χρόνια που έχω και αυτό αφού είχε βάλει λίγο χρόνο πριν το +30%.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
αλλά μια φορά στην ιστορία της έχει βάλει +50% νομίζω όλα τα χρόνια που έχω και αυτό αφού είχε βάλει λίγο χρόνο πριν το +30%.
Όχι 30% , 25% ήταν

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Θέλω να εξαργυρώσω bonus πονυους στην Aegean. Πως θα ξέρω ότι θα μου τραβηξει τους μη μετατρέψιμους σε μίλια? Χρειάζεται να τους γυρίσω σε μίλια και να αφήσω τον κουβά μόνο με με μετατρέψιμους? Η αλήθεια ειναι ότι τους μεταρέπω πάντα όταν δίνει επιπλέον μίλια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.401
Μέλη
40.032
Νεότερο μέλος
kchannel

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom