Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Δεν υπάρχει ένας “συγκεκριμένος χρόνος” τ για να μετατρέψεις τους Bonus πόντους σε μίλια. Μπορείς να τους μετατρέπεις όποτε θέλεις (μέσω app / site), αρκεί οι ίδιοι οι Bonus πόντοι να μην έχουν λήξει βάσει προγράμματος της τράπεζας

Πόντοι από έκδοση κάρτας (welcome / A-bonus): περίπου έως 1 χρόνο αν δεν τους χρησιμοποιήσεις / μετατρέψεις.
Πόντοι από αγορές ή προϊόντα τράπεζας: περίπου έως 2 χρόνια.

Αυτό δεν το διάβασα πουθενά εγώ.

Εδώ μέσα ειπώθηκε παραπάνω από μια φορά ότι μπορείς να μετατρέψεις σε μίλια μέσα σε 1 χρόνο από την απόκτηση των πόντων. Δεν είπα ότι λήγουν οι πόντοι σε 1 χρόνο. Η διετής διάρκεια είναι δεδομένη 20 χρόνια!!
Εξάλλου εγώ έχω την Aegean ούτε 2 χρόνια οπότε διαβάζω προσεκτικά αυτά που λέτε οι expert στα μίλια και μετά τα ελέγχω εάν είναι πουθενά γραμμένα σε όρους. 🙃

paefstra

Member
Εδώ μέσα ειπώθηκε παραπάνω από μια φορά ότι μπορείς να μετατρέψεις σε μίλια μέσα σε 1 χρόνο από την απόκτηση των πόντων. Δεν είπα ότι λήγουν οι πόντοι σε 1 χρόνο.
Παρακολουθω μια 10ετια το τοπικ, δεν εχω δει ποτε να λεγεται κατι τετοιο. Γι αυτο εψαχνα αν το γραφει πουθενα στους ορους, αλλα ουτε εκει.
Αν υπαρχει τετοιος ορος με ενδιαφερει να τον δω.

pan82

Member
"Σε περίπτωση που το Μέλος κατέχει Aegean Κάρτα εκδόσεως Συνεργάτη του Προγράμματος (co-branded κάρτα), δύναται να επιλέξει την αυτόματη εξαργύρωση (μία φορά ανά μήνα) των Πόντων αυτής μόνο στο Συνεργάτη εκδόσεως της Κάρτας. Σε Aegean co-branded κάρτα, δύναται να επιτρέπεται η εξαργύρωση για την απόκτηση ειδικών, συγκεκριμένων αγαθών ή υπηρεσιών του Συνεργάτη της έκδοσής της (όπως προσδιορίζονται από αυτόν, και περιλαμβάνονται στην εκάστοτε Ειδική Προσφορά Εξαργύρωσής του), αποκλειστικά των διαθέσιμων πόντων που έχουν συλλεχθεί από το Μέλος μόνο από την χρήση της συγκεκριμένης co-branded κάρτας κατά το τελευταίο 12μηνο και είναι διαθέσιμοι τη στιγμή της εξαργύρωσης, αποκλειόμενων τυχόν πόντων που έχουν συλλεχθεί με τη χρήση και λοιπών Καρτών της Τράπεζας που πιθανώς το Μέλος διαθέτει στον My Bonus Λογαριασμό του ή που μεταφέρονται σε αυτόν από άλλον My Bonus Λογαριασμό ή που έχουν συλλεχθεί από οποιοδήποτε προϊόν Προθεσμιακής Κατάθεσης.
Οι πόντοι που έχουν συλλεχθεί με την Aegean co-branded κάρτα και δεν έχουν εξαργυρωθεί μέσα στο 12μηνο στις ειδικές προσφορές εξαργύρωσης του Συνεργάτη της έκδοσής της, μετά το πέρας του 12μηνου, και μέχρι τη λήξη τους, θα μπορούν να εξαργυρώνονται κανονικά σε οποιαδήποτε άλλη προσφορά του Προγράμματος."

στους ανανεωμένους αναλυτικούς όρους του προγραμματος είναι στο V. Εξαργύρωση Πόντων
https://www.alpha.gr/-/media/AlphaGr/pdf-files/bonus/Bonus_TC_GR.pdf

Παρακολουθω μια 10ετια το τοπικ, δεν εχω δει ποτε να λεγεται κατι τετοιο. Γι αυτο εψαχνα αν το γραφει πουθενα στους ορους, αλλα ουτε εκει.
Αν υπαρχει τετοιος ορος με ενδιαφερει να τον δω.
θα σου βάλω απουσίες από το topic paefstra, είχε συζητηθεί πέρσι το Μάρτιο που είχαν ανανεωθεί οι όροι, όχι ότι το θυμόμουν φυσικά, πίστευα ότι ήταν πριν καμιά 3 ετία τουλάχιστον αλλά επειδή βρήκα τους όρους και τους googlara μου πέταξε το forum που είχε γραφτεί τότε :p

paefstra

Member
Μα πραγματικα δεν θυμομουν καθολου τον ορο αυτο! Ουτε ειχα ποτε αγχος για 12μηνο.
Ετσι λοιπον εξηγειται γιατι καποιοι σ συτο το τοπικ εχουν ρωτησει γιατι, ενω εχουν ποντους, δεν μετατρεπονται σε μιλια παρα ελαχιστοι?

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
@pan82 Μπράβο που βρήκες και τους όρους!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν συζητήθηκε μόνο μια φορά και όχι μόνο σε αυτό το νήμα.
Όταν είχε δώσει επιπλέον 20% μίλια στην εξαργύρωση πόντων προβληματιστήκαμε κάποιοι εάν έπρεπε να εξαργυρώσουμε τους πόντους μας ή να περιμένουμε καλύτερη εξαργύρωση. Τότε τέθηκε πάλι το 12μηνο για τη μετατροπή σε μίλια.
Ο @psilos3 θα θυμάται καλύτερα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ο @psilos3 θα θυμάται καλύτερα.
Εγώ θυμάμαι ότι το είχε γράψει η @paefstra για το 12μηνο που δε θυμάται. :haha:
Όταν είχε δώσει επιπλέον 20% μίλια στην εξαργύρωση πόντων προβληματιστήκαμε κάποιοι εάν έπρεπε να εξαργυρώσουμε τους πόντους μας ή να περιμένουμε καλύτερη εξαργύρωση. Τότε τέθηκε πάλι το 12μηνο για τη μετατροπή σε μίλια.
Όντως, τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι συμβαίνει δύο φορές το χρόνο και ειδικά το 2025 αυτό που έγινε με το 50% πάνω ήταν απίθανο και μη αναμενόμενο.
Δε ξέρω αν πρέπει να μπαίνουμε σε αυτό το παιχνίδι γιατί επί της ουσίας αν τυχόν και δεν ανταλλάξεις τους πόντους σου με την πρώτη προσφορά που θα τρέξει τζογάρεις, δε κάνεις κάτι άλλο.
Επειδή δεν υπάρχει μοτίβο, θεωρώ πως πρέπει να πηγαίνουμε με την πρώτη περίπτωση εντός δωδεκαμήνου, αν κι εφόσον δώσει πάλι κάποια επιβράβευση ανταλλαγής. Δε το ξέρουμε σίγουρα..

paefstra

Member
1. Εγώ θυμάμαι ότι το είχε γράψει η @paefstra για το 12μηνο που δε θυμάται. :haha:

2. Όντως, τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι συμβαίνει δύο φορές το χρόνο και ειδικά το 2025 αυτό που έγινε με το 50% πάνω ήταν απίθανο και μη αναμενόμενο.
Δε ξέρω αν πρέπει να μπαίνουμε σε αυτό το παιχνίδι γιατί επί της ουσίας αν τυχόν και δεν ανταλλάξεις τους πόντους σου με την πρώτη προσφορά που θα τρέξει τζογάρεις, δε κάνεις κάτι άλλο.
Επειδή δεν υπάρχει μοτίβο, θεωρώ πως πρέπει να πηγαίνουμε με την πρώτη περίπτωση εντός δωδεκαμήνου, αν κι εφόσον δώσει πάλι κάποια επιβράβευση ανταλλαγής. Δε το ξέρουμε σίγουρα..
Δεν θυμαμαι γιατι εχω βαρεθει τελευταια. Οι ποντοι που γινονται μιλια μαζευονται χωρις προσπαθεια. Απο τους ποντους που δεν γινονται μιλια εχω αποσυρθει για να το απλοποιησω. Γενικα δεν δινω μεγαλη προσοχη εκτος black friday.
Ειμαι ετοιμη να πεσω σε σκληρο τζογο γιατι επληξα με τα μιλια :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.402
Μέλη
40.032
Νεότερο μέλος
Dimitris.D

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα