• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

pan82

Member
Κανονικά 500 και στα όρια που εχω δει 500 λεει. Αλλά για κάποιο λόγο πάνω απο 301 μου λέει ότι εχω υπερβεί το ημερήσιο όριο..
Δε ξέρω τι έχουν κάνει. Κανονικά πρέπει να τους πάρω τηλ. Αλλά βαριέμαι..
Στην alpha τουλαχιστον έχει στις ρυθμίσεις του iris να επιλέξεις τόσο το γενικό όριο της ημέρας όσο και το όριο ανά αποστολή. Απλά τα αλλάζεις

George V

Member
Στην alpha τουλαχιστον έχει στις ρυθμίσεις του iris να επιλέξεις τόσο το γενικό όριο της ημέρας όσο και το όριο ανά αποστολή. Απλά τα αλλάζεις
Δεν εχω στείλει που άλφα. Απο Πειραιώς και εθνική ακόμα και με το όριο στα 500 μέχρι 300 με αφήνει.

paefstra

Member
Οπως και ο @Yorgos ειναι η δευτερη χρονια που δεν χρεωνομαι συνδρομη στην Aegean bοnus visa (των 40 ευρω) Αυτη τη φορα ελεγξα προσεκτικα καθε λογαριασμο. Λετε να ελεγχει την εντατικη χρηση και να τη χαριζει?

tatooine

Member
Οπως και ο @Yorgos ειναι η δευτερη χρονια που δεν χρεωνομαι συνδρομη στην Aegean bοnus visa (των 40 ευρω) Αυτη τη φορα ελεγξα προσεκτικα καθε λογαριασμο. Λετε να ελεγχει την εντατικη χρηση και να τη χαριζει?
Οι συνδρομές μας λήγουν πριν το τέλος του χρόνου και τα χαράτσια πέφτουν λίγο πριν τα μισά του επομένου.

tatooine

Member
Μπορει νσ εχεις δικιο. Να περιμενω λοιπον μεχρι τελος Ιουνη.
Απρίλη και Μάη νομίζω τους πληρώσαμε. Κοιτούσα κι εγώ να δω ποτέ μας χρεώνουν (νόμιζα ότι την είχα γλιτώσει) και το βρήκα.

annath

Member
Αν κάνω αλλαγή σε κράτηση που έχω χρησιμοποιήσει κουπόνια visa premium, τα κουπόνια μεταφέρονται αυτόματα στη νέα πτήση ή τα χάνω; Συγγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί εδώ, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.

adiaforos

Member
Αν κάνω αλλαγή σε κράτηση που έχω χρησιμοποιήσει κουπόνια visa premium, τα κουπόνια μεταφέρονται αυτόματα στη νέα πτήση ή τα χάνω; Συγγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί εδώ, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.
Σε τι κουπόνια αναφέρεσαι; Αποσκευές και fast track διατηρούνται, για τις θέσεις υπάρχει ένα θέμα, αλλά με κλήση στο κέντρο διορθώνεται.

Ppetran

Member
Εχω στειλει απο Εθνικη 500 σε 2 δοσεις με διαφορα λιγης ωρας,την ιδια ημερα κ δεν ειχα θεμα
Προσπαθώ από Πειρεώς να στείλω σε Alpha αλλά όταν μπαίνω web-banking μου ζητάει τράπεζα πίστωσης στην Πειρεώς (αλλά ήδη έχω δηλώση την Alpha) και δεν προχωράει. Καμιά ιδέα?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.020
Μέλη
39.736
Νεότερο μέλος
pavlos6

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom