• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

maria91

Member
Προσπαθώ από Πειρεώς να στείλω σε Alpha αλλά όταν μπαίνω web-banking μου ζητάει τράπεζα πίστωσης στην Πειρεώς (αλλά ήδη έχω δηλώση την Alpha) και δεν προχωράει. Καμιά ιδέα?
Μιλαω για iris οπου γινεται μεσω αριθμου τηλεφωνου απο τραπεζα σε τραπεζα οχι μεταφορα απο το site της τραπεζας

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εχω κουπονι 1+1 που ληγει τελος του μηνα. Ταξιδι θα γινει τους επομενους μηνες αλλα δεν ξερω ποτε/που ακριβως.

Φανταζομαι μονο ημερομηνιες μπορουν να αλλαξουν και οχι ο προορισμος, σωστα?

Αν ναι τοτε κλεινω για τον επικρατεστερο προορισμο αλλα τι ειδους εισητηριο (πχ comfortflex)? Αν χρειαστει αλλαγη τηλεφωνο με τη γνωστη χρεωση των 23 ευρω?

pan82

Member
Εχω κουπονι 1+1 που ληγει τελος του μηνα. Ταξιδι θα γινει τους επομενους μηνες αλλα δεν ξερω ποτε/που ακριβως.

Φανταζομαι μονο ημερομηνιες μπορουν να αλλαξουν και οχι ο προορισμος, σωστα?

Αν ναι τοτε κλεινω για τον επικρατεστερο προορισμο αλλα τι ειδους εισητηριο (πχ comfortflex)? Αν χρειαστει αλλαγη τηλεφωνο με τη γνωστη χρεωση των 23 ευρω?
Αν κλείσεις flex η comfort flex δεν έχει κάποια χρέωση η αλλαγή, το κάνεις online μόνος σου με χρέωση μόνο τη διαφορά κόστους εισιτηρίων αν υπάρχει.
Αλλά και αλλαγή προορισμόυ μπορείς να κάνεις τηλεφωνικά και εκεί έχει το γνωστο 23€ ανά εισιτήριο.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Αν κλείσεις flex η comfort flex δεν έχει κάποια χρέωση η αλλαγή, το κάνεις online μόνος σου με χρέωση μόνο τη διαφορά κόστους εισιτηρίων αν υπάρχει.
Αλλά και αλλαγή προορισμόυ μπορείς να κάνεις τηλεφωνικά και εκεί έχει το γνωστο 23€ ανά εισιτήριο.
Τα 23 ειναι ανα κρατηση ή ανα εισητηριο? Δηλαδη σε αλλαγη 1+1 ποσα θα πληρωσω?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.023
Μέλη
39.740
Νεότερο μέλος
Finnley

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom