• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

maria91

Member
Προσπαθώ από Πειρεώς να στείλω σε Alpha αλλά όταν μπαίνω web-banking μου ζητάει τράπεζα πίστωσης στην Πειρεώς (αλλά ήδη έχω δηλώση την Alpha) και δεν προχωράει. Καμιά ιδέα?
Μιλαω για iris οπου γινεται μεσω αριθμου τηλεφωνου απο τραπεζα σε τραπεζα οχι μεταφορα απο το site της τραπεζας

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εχω κουπονι 1+1 που ληγει τελος του μηνα. Ταξιδι θα γινει τους επομενους μηνες αλλα δεν ξερω ποτε/που ακριβως.

Φανταζομαι μονο ημερομηνιες μπορουν να αλλαξουν και οχι ο προορισμος, σωστα?

Αν ναι τοτε κλεινω για τον επικρατεστερο προορισμο αλλα τι ειδους εισητηριο (πχ comfortflex)? Αν χρειαστει αλλαγη τηλεφωνο με τη γνωστη χρεωση των 23 ευρω?

pan82

Member
Εχω κουπονι 1+1 που ληγει τελος του μηνα. Ταξιδι θα γινει τους επομενους μηνες αλλα δεν ξερω ποτε/που ακριβως.

Φανταζομαι μονο ημερομηνιες μπορουν να αλλαξουν και οχι ο προορισμος, σωστα?

Αν ναι τοτε κλεινω για τον επικρατεστερο προορισμο αλλα τι ειδους εισητηριο (πχ comfortflex)? Αν χρειαστει αλλαγη τηλεφωνο με τη γνωστη χρεωση των 23 ευρω?
Αν κλείσεις flex η comfort flex δεν έχει κάποια χρέωση η αλλαγή, το κάνεις online μόνος σου με χρέωση μόνο τη διαφορά κόστους εισιτηρίων αν υπάρχει.
Αλλά και αλλαγή προορισμόυ μπορείς να κάνεις τηλεφωνικά και εκεί έχει το γνωστο 23€ ανά εισιτήριο.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Αν κλείσεις flex η comfort flex δεν έχει κάποια χρέωση η αλλαγή, το κάνεις online μόνος σου με χρέωση μόνο τη διαφορά κόστους εισιτηρίων αν υπάρχει.
Αλλά και αλλαγή προορισμόυ μπορείς να κάνεις τηλεφωνικά και εκεί έχει το γνωστο 23€ ανά εισιτήριο.
Τα 23 ειναι ανα κρατηση ή ανα εισητηριο? Δηλαδη σε αλλαγη 1+1 ποσα θα πληρωσω?

Ppetran

Member
Μιλαω για iris οπου γινεται μεσω αριθμου τηλεφωνου απο τραπεζα σε τραπεζα οχι μεταφορα απο το site της τραπεζας
Και εγώ μέσω iris. Στην αρχή έχω δώσει ως τράπεζα πίστωσης την alpha. Ηδη έχω λάβει ποσό μέσω του κινητού και του συστήματος. Τώρα θέλω να μεταφέρω ποσό από Περειώς σε Alpha μέσω iris. Το έχει κάνει κανείς και πως?

maria91

Member
Και εγώ μέσω iris. Στην αρχή έχω δώσει ως τράπεζα πίστωσης την alpha. Ηδη έχω λάβει ποσό μέσω του κινητού και του συστήματος. Τώρα θέλω να μεταφέρω ποσό από Περειώς σε Alpha μέσω iris. Το έχει κάνει κανείς και πως?
Οχι δεν γινεται παει ενας αριθμος τηλεφωνου ανα τραπεζα,αν εχεις ενεργοποιησει iris στην alpha bank δε μπορεις να δεχθεις μεσω iris λεφτα στη πειραιως θα πηγαινουν στη αλφα

fdara

Member
Οχι δεν γινεται παει ενας αριθμος τηλεφωνου ανα τραπεζα,αν εχεις ενεργοποιησει iris στην alpha bank δε μπορεις να δεχθεις μεσω iris λεφτα στη πειραιως θα πηγαινουν στη αλφα
Και εγω ετσι νομιζα παλιότερα αλλα τελικά μπορείς.
Πας στο web banking της πειραιως και ενεργοποιείς το iris.
Μπαίνεις μετά alpha και βάζεις κανονικά να στείλεις χρήματα στο κινητό σου και θα πάνε στην Πειραιως.
Μετα μπαίνεις παλι iris alpha και αλλάζεις αν θες τον λογαριασμό πίστωσης να είναι πάλι εκεί αν δεν θες να παραμείνει πειραιως.

maria91

Member
Και εγω ετσι νομιζα παλιότερα αλλα τελικά μπορείς.
Πας στο web banking της πειραιως και ενεργοποιείς το iris.
Μπαίνεις μετά alpha και βάζεις κανονικά να στείλεις χρήματα στο κινητό σου και θα πάνε στην Πειραιως.
Μετα μπαίνεις παλι iris alpha και αλλάζεις αν θες τον λογαριασμό πίστωσης να είναι πάλι εκεί αν δεν θες να παραμείνει πειραιως.
Ναι γινετε με ολη αυτη τη διαδικασια το γνωριζω δε γινετε ομως να χεις σ ολες τις τραπεζες iris μ εναν αριθμο κινητου ταυτοχρονια χωρις ολη αυτη τη διαδικασια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.027
Μέλη
39.744
Νεότερο μέλος
Theodore21

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom