Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Jobous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη !!
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip Κεντρική Ευρώπη
Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση που σχετίζεται με την μετατροπή bonus πόντων σε μίλια γιατί διαβάζω ότι είναι δυνατή η μετατροπή πόντων σε μίλια μόνο για πόντους μέσω χρήσης της κάρτας. Στις περίπτώσεις που είσαι πελάτης της Alpha και κάνεις χρήση κάποιων προϊόντων πχ προθεσμιακών που σου δίνει και πόντους δεν είναι δυνατή η μετατροπή αυτών των πόντων σε μιλια ? Ρωτάω γιατί δεν είμαι πελάτης της Alpha bank και δεν έχω εικόνα. Διάβασα σε παλιότερα μηνύματα ότι δεν παίζει απλα μια επαλήθευση ότι ισχύει...

pan82

Member
Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση που σχετίζεται με την μετατροπή bonus πόντων σε μίλια γιατί διαβάζω ότι είναι δυνατή η μετατροπή πόντων σε μίλια μόνο για πόντους μέσω χρήσης της κάρτας. Στις περίπτώσεις που είσαι πελάτης της Alpha και κάνεις χρήση κάποιων προϊόντων πχ προθεσμιακών που σου δίνει και πόντους δεν είναι δυνατή η μετατροπή αυτών των πόντων σε μιλια ? Ρωτάω γιατί δεν είμαι πελάτης της Alpha bank και δεν έχω εικόνα. Διάβασα σε παλιότερα μηνύματα ότι δεν παίζει απλα μια επαλήθευση ότι ισχύει...
Πλέον δε παίζει κάτι τέτοιο, έπαιζε μέχρι πριν καμιά διετία τώρα οι πόντοι που μαζεύονται από άλλες κάρτες, προθεσμιακές και άλλες προσφορές που δεν αφορούν αγορά προϊόντων δε μετατρέπονται

kostasdano

Member
εχω την Aegean Bonus Visa (απλη πιστωτικη) εδω και 7 μηνες και σκεφτομουν να ζητησω αναβαθμιση σε premium (κυριως για την αναλογια μετατροπης σε μιλια). θεωρειτε αξιζει? εχει καποιο αλλο benefit (σε σχεση με την απλη πιστωτικη aegean)? γιατι κατα τα αλλα αυτο το 80ρι το χρονο λιγο μου κακοφαινεται 😅

επισης η premium μπορει να εχει ιδιο οριο με αυτη που εχω τωρα? ή αλλαζει το minimum οριο επειδη ειναι premium και θα πρεπει να το αυξησω?

pan82

Member
εχω την Aegean Bonus Visa (απλη πιστωτικη) εδω και 7 μηνες και σκεφτομουν να ζητησω αναβαθμιση σε premium (κυριως για την αναλογια μετατροπης σε μιλια). θεωρειτε αξιζει? εχει καποιο αλλο benefit (σε σχεση με την απλη πιστωτικη aegean)? γιατι κατα τα αλλα αυτο το 80ρι το χρονο λιγο μου κακοφαινεται 😅

επισης η premium μπορει να εχει ιδιο οριο με αυτη που εχω τωρα? ή αλλαζει το minimum οριο επειδη ειναι premium και θα πρεπει να το αυξησω?
To 1+1 νομίζω θεωρείται το μεγάλο της ατού ειδικά αν ταξιδεύεις ζευγάρι η με παρέα οπότε κάνεις χρήση και κυρίως σε διαδρομές με ακριβά εισιτήρια οπότε να εξαργύρωνεις εις διπλούν η τριπλούν το 80αρι. Μετά κάποιες βαλίτσες εξωτερικού και θέσεις έχει έξτρα σε σχέση με την απλή.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Καρα-αξιζει, τα 80€ γίνονται αμέσως 55 αν υπολογισεις ότι έχεις εκπτωση 25€ μια φορά σε πτήση με την aegean, συν ένα 1+1 εισιτήριο (δηλαδή αγοράζεις ένα εισιτήριο, ναι και μετά επιστροφής, και ο συνεπιβάτης ταξιδεύει με δωρεάν ναύλο) συν τα πολλαπλάσια μίλια, συν κάποια έξτρα κουπόνια, πρέπει να είσαι άτομο που δεν ταξιδεύει απο ποτε ως πολυ σπάνια για να μην κάνεις απόσβεση τα 80, συνήθως πολλαπλάσια μεσα στη χρονιά.

pan82

Member
Καρα-αξιζει, τα 80€ γίνονται αμέσως 55 αν υπολογισεις ότι έχεις εκπτωση 25€ μια φορά σε πτήση με την aegean, συν ένα 1+1 εισιτήριο (δηλαδή αγοράζεις ένα εισιτήριο, ναι και μετά επιστροφής, και ο συνεπιβάτης ταξιδεύει με δωρεάν ναύλο) συν τα πολλαπλάσια μίλια, συν κάποια έξτρα κουπόνια, πρέπει να είσαι άτομο που δεν ταξιδεύει απο ποτε ως πολυ σπάνια για να μην κάνεις απόσβεση τα 80, συνήθως πολλαπλάσια μεσα στη χρονιά.
Σωστός και για να είμαστε αντικειμενικοί αν μιλάμε για την απλή aegean visa όχι τη blue που είναι χωρίς συνδρομή μιλάμε για 40€ διαφορά οπότε θεωρώ ότι καλύπτεται και μόνο με τα έξτρα μίλια που δίνει. Αν μιλάμε για τη blue εκεί θέλει λίγη παραπάνω σκέψη αν τα κάνεις χρήση τα προνόμια

tatooine

Member

Ούτε καν. Κόψτες όλες. Να πληρώνεις μαμησιάτικα στην άλφα και να σου βγει και το όνομα ότι κυνηγάς και μίλια. Δεν ξέρεις την παροιμία καλύτερα να σου βγει το μάτι πάρα το όνομα;
Και τι να τα κάνεις τα μίλια; να προγραμματίζεις φανταστικά ταξίδια;
Την εντερ να βγάλεις που είναι δωρεάν και δεν έχει καν συνδρομή και δεν δίνει και πόντους.
Θα κερδίζεις ένα σκασμό χρήματα από τη συνδρομή και από τα ταξίδια που δεν θα κάνεις ποτέ.
Άκου εκεί πριμιουμ. Την εντερ συνιστώ ανεπιφύλακτα. Άσε τους άλλους να λένε. Δεν ξέρουν τίποτε.
Να σε παρασύρουνε θέλουν.

poised

Member
Έχω την παλιά aegean μπλε που ήταν χωρίς συνδρομή για πάντα και τώρα έχει 4 στα 5 3 στα 4 μίλια μετατροπή. Κάποτε παλιά μου είχαν στείλει μία premium την οποία δεν ενεργοποίησα ποτέ γιατί πια δε πετάω με aegean και οι εταιρίες της star alliance δε με βολεύουν στις περισσότερες διαδρομές που κάνω, οπότε τα 80 ευρώ θα τα πλήρωνα χωρίς λόγο.

Τώρα ίσως χρειαστεί για ένα μελλοντικό ταξίδι να χρησιμοποιήσω την aegean και σκέφτομαι αν γίνεται να ενεργοποιήσω την premium που έχω αλλά χωρίς να χάσω την παλιά με την δωρεάν συνδρομή και ταυτόχρονα να πάρω τα δώρα, το έχει κάνει κανείς; Αν έχω και τις δύο κάρτες καταλαβαίνει το σύστημα από που έρχονται οι πόντοι όταν κάνεις μετατροπή και θα κάνει 4:5 4:3 τη μπλε και 4:5 την premium;

Last edited:

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Αν έχω και τις δύο κάρτες καταλαβαίνει το σύστημα από που έρχονται οι πόντοι όταν κάνεις μετατροπή και θα κάνει 4:5 τη μπλε και 5:4 την premium;
Παλια γινόταν, οχι πια. Καθε κάρτα έχει δικο της κουβά.

adiaforos

Member
Έχω την παλιά aegean μπλε που ήταν χωρίς συνδρομή για πάντα και τώρα έχει 4 στα 5 μίλια μετατροπή. Κάποτε παλιά μου είχαν στείλει μία premium την οποία δεν ενεργοποίησα ποτέ γιατί πια δε πετάω με aegean και οι εταιρίες της star alliance δε με βολεύουν στις περισσότερες διαδρομές που κάνω, οπότε τα 80 ευρώ θα τα πλήρωνα χωρίς λόγο.

Τώρα ίσως χρειαστεί για ένα μελλοντικό ταξίδι να χρησιμοποιήσω την aegean και σκέφτομαι αν γίνεται να ενεργοποιήσω την premium που έχω αλλά χωρίς να χάσω την παλιά με την δωρεάν συνδρομή και ταυτόχρονα να πάρω τα δώρα, το έχει κάνει κανείς; Αν έχω και τις δύο κάρτες καταλαβαίνει το σύστημα από που έρχονται οι πόντοι όταν κάνεις μετατροπή και θα κάνει 4:5 τη μπλε και 5:4 την premium;
Η αναλογία μετατροπής της παλιάς είναι 4:3, όχι 4:5. Τώρα τρέχει προωθητική ενέργεια με προσαύξηση 25% στα αποδιδόμενα μίλια.
Αφού η παλιά είναι χωρίς συνδρομή, δεν υπάρχει λόγος να την χάσεις. Θα κάνεις νέα αίτηση για κάρτα premium. Η μετατροπή αφορά τους πόντους που έχουν συγκεντρωθεί ανά κάρτα, βλέπεις τους διαθέσιμους στην ιστοσελίδα της Aegean για κάθε κάρτα, βάζοντας τον αριθμό της.
Πάντως, για ένα ταξίδι δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο θες να πας στην premium με τα 80€ συνδρομή, θες να κάνεις χρήση του κουπονιού 1+1; Αλλιώς δεν νομίζω να υπάρχει λόγος.

poised

Member
Η αναλογία μετατροπής της παλιάς είναι 4:3, όχι 4:5. Τώρα τρέχει προωθητική ενέργεια με προσαύξηση 25% στα αποδιδόμενα μίλια.
Αφού η παλιά είναι χωρίς συνδρομή, δεν υπάρχει λόγος να την χάσεις. Θα κάνεις νέα αίτηση για κάρτα premium. Η μετατροπή αφορά τους πόντους που έχουν συγκεντρωθεί ανά κάρτα, βλέπεις τους διαθέσιμους στην ιστοσελίδα της Aegean για κάθε κάρτα, βάζοντας τον αριθμό της.
Πάντως, για ένα ταξίδι δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο θες να πας στην premium με τα 80€ συνδρομή, θες να κάνεις χρήση του κουπονιού 1+1; Αλλιώς δεν νομίζω να υπάρχει λόγος.
Ναι έχεις δίκιο για το 4:3 το είχα μπερδέψει. Για αυτό που σκέφτομαι έρχεται μία η άλλη το 80ρι οπότε γιατί όχι, μένουν κάτι πόντοι και δώρα και άμα δεν την χρειάζομαι του χρόνου διακόπτω.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ούτε καν. Κόψτες όλες. Να πληρώνεις μαμησιάτικα στην άλφα και να σου βγει και το όνομα ότι κυνηγάς και μίλια. Δεν ξέρεις την παροιμία καλύτερα να σου βγει το μάτι πάρα το όνομα;
Και τι να τα κάνεις τα μίλια; να προγραμματίζεις φανταστικά ταξίδια;
Την εντερ να βγάλεις που είναι δωρεάν και δεν έχει καν συνδρομή και δεν δίνει και πόντους.
Θα κερδίζεις ένα σκασμό χρήματα από τη συνδρομή και από τα ταξίδια που δεν θα κάνεις ποτέ.
Άκου εκεί πριμιουμ. Την εντερ συνιστώ ανεπιφύλακτα. Άσε τους άλλους να λένε. Δεν ξέρουν τίποτε.
Να σε παρασύρουνε θέλουν.
Σαν μικρό παιδί κάνεις! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.821
Νεότερο μέλος