• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Aegean lounge

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ευχαριστώ. Γνωρίζεις αν επιτρέπεται και σύνοδος ή είναι μόνο για τον κάτοχο του business;
Μόνο για τον κάτοχο του business εισιτηρίου. Για να επιτραπεί συνοδός πρέπει να είσαι χρυσό μέλος.

just.travel

New Member
Χαίρεται! Ταξιδεύω σε λίγες μέρες με business εισιτήριο σε intra Schengen προορισμό. Έχω δικαίωμα να πάρω έναν συνταξιδιώτη στο lounge της Aegean? Και αν όχι, μπορώ σε αυτό της goldair?

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Όχι, πάρα μόνο αν είσαι Gold.

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Καλησπέρα σας, είμαι άσχετος με θέματα lounge. Θα ήθελα να ρωτήσω στο extra Schengen business lounge της aegean πόση ώρα πριν από την πτήση μπορείς να μπεις και πόση ώρα έχεις το δικαίωμα να μείνεις; Έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα απάντηση. Ευχαριστώ πολύ

KoR

Member
Καλησπέρα σας, είμαι άσχετος με θέματα lounge. Θα ήθελα να ρωτήσω στο extra Schengen business lounge της aegean πόση ώρα πριν από την πτήση μπορείς να μπεις και πόση ώρα έχεις το δικαίωμα να μείνεις; Έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα απάντηση. Ευχαριστώ πολύ
Νομίζω δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, έχω πάει μέχρι 3 ώρες νωρίτερα αν θυμάμαι καλά. Για παραπάνω Ίσως καλύτερα ένα τηλέφωνο στην Aegean

nick07

Member
Δεν υπαρχει καποιος περιορισμος.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.714
Μέλη
39.451
Νεότερο μέλος
Maria_aiv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom