• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Alpha bank bonus

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Να ρωτήσω κάτι που νομίζω ότι έχει απαντηθεί αλλά δε το βρίσκω.
Υπάρχει περίπτωση να λήγουν οι πόντοι;
Μήπως να τους κάνω μετατροπή σε μίλια για να μην την πατήσω, ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας;

paefstra

Member
Να ρωτήσω κάτι που νομίζω ότι έχει απαντηθεί αλλά δε το βρίσκω.
1. Υπάρχει περίπτωση να λήγουν οι πόντοι;
2. Μήπως να τους κάνω μετατροπή σε μίλια για να μην την πατήσω, ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας;
1. Σε 2 χρονια εξαφανιζονται απο τον λογαριασμο ως bonus.
2. Σε εναν χρονο σταματα η δυνατοτητα να γινουν μιλια.
Πραξε αναλογα.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Πραξε αναλογα.
Ισως μπορείς να τους κρατήσεις με άλλον τρόπο. Δηλαδή: τους στέλνεις σε έναν άλλο λογαριασμό bonus και σου τους ξανά στέλνει μετά. Νομίζω με αυτόν τον τρόπο μπορεί να παραταθεί η διάρκεια τους. Ας με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Για το αν λήγουν οι ποντοι υπάρχει ειδοποίηση. Ότι πέρασε το έτος και δεν μετατρέπονται πώς το καταλαβαίνουμε;
Με έπιασε κρύος ιδρώτας...Δεν το ήξερα αυτό...

paefstra

Member
Για το αν λήγουν οι ποντοι υπάρχει ειδοποίηση. Ότι πέρασε το έτος και δεν μετατρέπονται πώς το καταλαβαίνουμε;
Με έπιασε κρύος ιδρώτας...Δεν το ήξερα αυτό...
Εδω μεσα το διαβασα. Εγω μετατρεπω χωρις να περιμενω το +20%, προκειμενου να ξεχωρισω τα μιλια οταν βγαζω κουπονια με bonus στο ΙΚΕΑ μη φαω τα "καλα" σε αγορες οποτε δεν με απασχολησε.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ισως μπορείς να τους κρατήσεις με άλλον τρόπο. Δηλαδή: τους στέλνεις σε έναν άλλο λογαριασμό bonus και σου τους ξανά στέλνει μετά. Νομίζω με αυτόν τον τρόπο μπορεί να παραταθεί η διάρκεια τους. Ας με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος.
Ισχύει

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Πραξε αναλογα.
Το 2 δεν το γνώριζα ομολογουμένως..

giannis228

Member
Εδω μεσα το διαβασα. Εγω μετατρεπω χωρις να περιμενω το +20%, προκειμενου να ξεχωρισω τα μιλια οταν βγαζω κουπονια με bonus στο ΙΚΕΑ μη φαω τα "καλα" σε αγορες οποτε δεν με απασχολησε.
αν χρησιμοποιησεις την καρτα απο την οποια μαζεψες ποντους που δεν μετατρεπονται σε μιλια τοτε εξαργυρωνονται μονο αυτοι οι ποντοι και οχι αυτοι που γινονται μιλια

paefstra

Member
αν χρησιμοποιησεις την καρτα απο την οποια μαζεψες ποντους που δεν μετατρεπονται σε μιλια τοτε εξαργυρωνονται μονο αυτοι οι ποντοι και οχι αυτοι που γινονται μιλια
Κατα τη μετατροπη σε κουπονια δεν παρεμβαινει καρτα. Αυτο που λες ειναι εξαργυρωση ποντων που ειναι κατι διαφορετικο. Εγω οπως ειπα κανω κουπονια εκπτωσης.
Κατα την εξαργυρωση στην Aegean και οταν οπως αυτον τον μηνα τρεχουν εξτρα προσφορες +50% προτιμω να τα παρω στην Aegean bonus visa και οχι σε Mastercard γιατι κλεινω σιγα σιγα το κεφαλαιο bonus.

giannis228

Member
Κατα τη μετατροπη σε κουπονια δεν παρεμβαινει καρτα. Αυτο που λες ειναι εξαργυρωση ποντων που ειναι κατι διαφορετικο. Εγω οπως ειπα κανω κουπονια εκπτωσης.
πατας στην εφαρμογη της aegean να δεις ποσα γινονται μιλια απο αυτα και αν εχεις συνδεθει στην εφαρμογη bonus με την καρτα που πηρες τους ποντους που δεν μετατρεπονται χαλας τους ποντους μεχρι να φτασεις το οριο αυτων που δεν μετατρεπονται . Δηλαδη αν εχεις 130000 συνολικα , μπαινεις στην aegean βλεπεις οτι οι 70000 μετατρεπονται. Μπαινεις στην εφαρμογη bonus με την καρτα τη χρεωστικη που δεν ειναι aegean και αγοραζεις κουπονια μεχρι τους 130000-70000 = 60000 ποντους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.025
Μέλη
39.740
Νεότερο μέλος
Finnley

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom