Alpha bank bonus

VasilisTravel

Member
Καλησπέρα και καλή συλλογή bonus/μιλίων!!
1.Ναι κανονικά μετράνε οι συναλλαγές στο αφορολογητο εννοείται. Δεν είναι απαραίτητος ο λογαριασμός αλλά γιατί να μη κάνεις και ένα λογαριασμό να έχεις υπόλοιπο να τα στέλνεις από κει. Εσένα τι σε βολεύει. Εγώ απλά στέλνω τη μισθοδοσία μου στην alpha και πληρώνω από κει τις κάρτες.
2. Ναι αν θες βάζεις πάγια εντολή να πληρώνεται αυτόματα η ολόκληρο το ποσό η ελάχιστη καταβολή. Εσύ το βάζεις και το βγάζεις όποτε θες δε το έχω κάνει ποτέ.
3. Όχι καμία άλλη χρέωση αν είσαι τυπικος στις πληρωμές σου μόνο το ετήσιο 80αρι.

Μια συμβουλή όταν τη παραλάβεις επειδή λογικά θα έχει ενεργοποιημένη την αυτόματη μετατροπή πόντων σε μίλια κάθε τέλος του μήνα παίρνεις τηλέφωνο την aegean και το αφαιρεις άμεσα για να κάνεις τις μετατροπες οπότε εσύ θέλεις και όταν βγάζει προσφορά στη μετατροπή +30 η +20% έξτρα μίλια.
Η μισθοδοσία μου είναι στην Πειραιώς και δεν νομίζω να δέχονται σε άλλη τράπεζα να γίνεται η μισθοδοσία. Θα ρωτήσω βέβαια.

Θα κάνω αυτό που είπες με την πάγια εντολή και ξεμπέρδεψα νομίζω!

Ευχαριστώ για την συμβουλή!

Μετέφερε κ τή μισθοδοσία σου στην alpha bank.

1. Παίρνεις 50.000 πόντους αν είσαι δημόσιος υπάλληλος κ την έχεις αυτή την στιγμή σε άλλη τράπεζα. Αν το κάνεις άμεσα προλαβαίνεις τις ημερομηνίες νομίζω
2. Έχοντας την μισθοδοσία στην alpha μπορείς μέσω e banking να κάνεις πληρωμή της πιστωτικής κάρτας μέσω τού άλλου λογαριασμού που θα έχεις. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να βγάλεις μετρητά να κάνεις καταθέσεις κ γενικά όλη αυτή την φασαρία
Είμαι στον ιδιωτικό τομέα αλλά ευχαριστώ για την πληροφορία και το ενδιαφέρον!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.161
Μέλη
39.903
Νεότερο μέλος
GeorgeRV

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom