E καλά ξέρουν ότι η πλειοψηφία τους έχει μετατρέψει και από τότε δεν έχει βγει καμία αξιόλογη προσφορά Χ50 η Χ100 οπότε κάτι ψίχουλα θα έχουν όλοι προς μετατροπήμετατραπηκαν ολα στην προηγουμενη προσφορα δυστυχως
E καλά ξέρουν ότι η πλειοψηφία τους έχει μετατρέψει και από τότε δεν έχει βγει καμία αξιόλογη προσφορά Χ50 η Χ100 οπότε κάτι ψίχουλα θα έχουν όλοι προς μετατροπήμετατραπηκαν ολα στην προηγουμενη προσφορα δυστυχως
εννοειται !! και οτι και να εχει βγει προσφορα οπως πχ με τα λαπτοπ οι ποντοι θα μπουν μετα τισ 10.10 ... εκτος αν βγει καποια προσφορα μεχρι τοτε !E καλά ξέρουν ότι η πλειοψηφία τους έχει μετατρέψει και από τότε δεν έχει βγει καμία αξιόλογη προσφορά Χ50 η Χ100 οπότε κάτι ψίχουλα θα έχουν όλοι προς μετατροπή
Καλά δεν ξοδέψατε τίποτε από τότε; Και πάλι προλαβαίνετε να φορτώσετε πράγμα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.μετατραπηκαν ολα στην προηγουμενη προσφορα δυστυχως
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ από την προηγούμενη έχω μαζέψει άλλες 20.000E καλά ξέρουν ότι η πλειοψηφία τους έχει μετατρέψει και από τότε δεν έχει βγει καμία αξιόλογη προσφορά Χ50 η Χ100 οπότε κάτι ψίχουλα θα έχουν όλοι προς μετατροπή
Θα μας τρελανουν!https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2025/abv_online_points_conv_sept/
Έξτρα 50% για μετατροπή Bonus σε μίλια μέχρι και τις 10/10/25. Πίστωση 15 εργάσιμες μετά τις 10/10.
Αεροδρομιο ×5, προλαβαινετε.εννοειται !! και οτι και να εχει βγει προσφορα οπως πχ με τα λαπτοπ οι ποντοι θα μπουν μετα τισ 10.10 ... εκτος αν βγει καποια προσφορα μεχρι τοτε !
Ναι, η πίστωση των μιλίων (όχι των πόντων) θα γίνει εως και 15 μέρες μετά τη λήξη της προσφοράςΠαρακαλώ επιβεβαιώστε μου αν κατάλαβα σωστά: η μετατροπή (conversion) γίνεται μέχρι τις 10/10/25, ενώ η πίστωση του μπόνους θα γίνει μετά τις 10/10;
Θα πάμε όλοι να στοκάρουμε λάδια και σαμπουάν....Εγω δεν μαζεψα τοσα πολλα, γιατι κυριως δεν χρειαζομαι τοσα πολλα, αλλα θα φορτωσω ο,τι μπορω στις επομενες μερες, ειδικα σουπερμαρκετ.
Μπορεις δωροεπιταγες ΑΒΘα πάμε όλοι να στοκάρουμε λάδια και σαμπουάν....
Βρε τι πάθαμεπάλι!
Και εγώ είπα οκ έκλεισα από μίλια για τα επόμενα χρόνια με τόσα που μάζεψα από την προηγούμενη μετατροπή του Ιουλίου με το +25%.