Άλλαξε κάτι στους όρους;;
Άλλαξε κάτι στους όρους;;
"4. Αναλογία Χορηγούμενων Πόντων:
Νομίζω οτι δεν βασίζεται πουθενά. Απλά αυθαιρετεί!Με βάση το β), η Aegean αυθαιρετεί, λοιπόν, στην απόδοση λιγότερων πόντων για fast track, gift card κτλ. αφού δεν γίνεται διαχωρισμός στις συναλλαγές.
Αναφέρει υπαγόμενες συναλλαγές, υπαγόμενες συναλλαγές είναι αυτές που αφορούν αγορά εισιτηρίων. Η δική μου διαφωνία είναι ότι μερικές φορές δεν δίνονται οι πόντοι για τις συναφείς υπηρεσίες, όπως αναβάθμιση, θέση, fastrack, αποσκευές, ίσως και upgrades,, καθώς αφορούν αγορά εισιτηρίου, αφού κάθε φορά επανεκδίδεται το εισιτήριο (εμένα μία φορά δεν μου δόθηκε, αλλά αφορούσε 1€ λόγω κουπονιού οπότε για τρεις πόντους δεν ασχολήθηκα). Για συναλλαγές με χρέωση εξυπηρέτησης του τηλεφωνικού κέντρου πάντα μου δίνονταν οι σωστοί πόντοι.Με βάση το β), η Aegean αυθαιρετεί, λοιπόν, στην απόδοση λιγότερων πόντων για fast track, gift card κτλ. αφού δεν γίνεται διαχωρισμός στις συναλλαγές.
Εγώ πάλι τους έκανα φασαρία ακόμα και για συναλλαγές του 1€ και συγκεκριμένα αυτές που ανέφερες με χρήση κουπονιού και τελικά δικαιώθηκα. Τώρα όμως αγόρασα gift card και χάνω αρκετούς πόντους οπότε και πάλι θα το διεκδικήσω. Επίσης, η gift card για αγορά εισιτηρίου δεν χρησιμοποιείται στην τελική;; Αυτός που θα την εξαργυρώσει θα πάρει πόντους μείον του ποσού της κάρτας. Συνεπώς, θα το προσπαθήσω και ό,τι βγει.Αναφέρει υπαγόμενες συναλλαγές, υπαγόμενες συναλλαγές είναι αυτές που αφορούν αγορά εισιτηρίων. Η δική μου διαφωνία είναι ότι μερικές φορές δεν δίνονται οι πόντοι για τις συναφείς υπηρεσίες, όπως αναβάθμιση, θέση, fastrack, αποσκευές, ίσως και upgrades,, καθώς αφορούν αγορά εισιτηρίου, αφού κάθε φορά επανεκδίδεται το εισιτήριο (εμένα μία φορά δεν μου δόθηκε, αλλά αφορούσε 1€ λόγω κουπονιού οπότε για τρεις πόντους δεν ασχολήθηκα). Για συναλλαγές με χρέωση εξυπηρέτησης του τηλεφωνικού κέντρου πάντα μου δίνονταν οι σωστοί πόντοι.
Τώρα αναφορικά με αγορά μιλίων, αγορές onboard, αγορές δωροεπιταγών, από τότε που έχω ασχοληθεί με την Aegean, δεν δίνονταν πόντοι. Στη σελίδα του συνεργάτη αναφέρεται: "Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας Alpha Bank Bonus για αγορά εισιτηρίου και κερδίστε... "
Άλλο παράδειγμα: Στη σελίδα της Box, που επίσης είναι μεγάλος συνεργάτης, αναφέρεται ότι πόντοι δίνονται μόνο για συναλλαγές σε εστίαση, δεν δίνονται σε όλες τις αγορές μέσω Box.
Για την επωνυμία που αναφέρεις, επιβεβαιώνω. Ποντάρω στα παραπάνω τμήματα των όρων που θα τους στείλω όπως και τις άλλες φορές στο παρελθόν. Ωστόσο, δεν απευθύνομαι στην Aegean αλλά στην Alpha, είτε μέσω της φόρμας παραπόνων στην ιστοσελίδα είτε με email στο complaints @alpha.gr και φυσικά παροτρύνω και τους άλλους συμφορουμίτες να το κάνουν μήπως το επιλύσουν μεταξύ τους και δώσουν "τόπο στην οργή"! Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις!Λοιπόν, καταρχάς θεωρώ απαράδεκτο στη συμφωνία Aegean-Alpha να εξαιρεθεί μια μειοψηφία -στην ουσία- συναλλαγών, σιγά την επιβάρυνση της εταιρείας δηλαδή, άσε που δημιουργεί χωρίς λόγο αμφιβολία και προστριβές με τους πελάτες τους.
Κατά τα λοιπά, ο όρος για αγορά εισιτηρίων υπάρχει, ξέχνα τη λέξη υπαγόμενες συναλλαγές, βάλε στη θέση τους συναλλαγές που πληρούν τις προϋποθέσεις του συνεργάτη για τη λήψη των πόντων. Εκεί αναφέρεται η αγορά εισιτηρίων. Η αγορά μιλίων, δωροεπιταγών κλπ. έτσι κι αλλιώς γίνεται σε διαφορετικό κωδικό υπηρεσίας εμπόρου (MCC) από την αγορά εισιτηρίων (αλλάζει και η ονομασία του εμπόρου, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ αντί Aegean, αν θυμάμαι καλά).
Σου είπα και το παράδειγμα της Box, πόντοι δίνονται στην εστίαση και όχι στα ψώνια, δηλαδή δεν είναι κάτι στο πρόγραμμα της ALPHA που αφορά μόνο την Aegean η επιλογή συγκεκριμένων συναλλαγών.
Αλλά ότι και να σου πω εγώ δεν έχει σημασία, απευθύνσου εγγράφως στην Aegean και ζήτα τους πόντους. Και στην τελική, ας το αλλάξουν, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυσανασχετούν οι πελάτες τους