Alpha bank bonus

paefstra

Member
Α δε ξερω για να στην φερουν σπιτι ή εκτος αν επεσα εγω σε βλαμμενο υπαλληλο γιατι οταν ζητησα να μου παραγγειλει κατι απο eshop μου ειπε δεν γινεται 🤷‍♀️ βεβαια δεν ηθελα κ μεγαλη συσκευη
.α και δε κανουν και παραγγελιες επιτοπου για να στο φερουν στο καταστημα να το παρεις εκει,ουτε μπορεις να παραγγειλεις απο το ιντερνετ κ να το παραλαβεις απο το αεροδρομιο....
Δεν μου φαινεται βλαμμενος. Αυτα που ζητας δεν γινονται.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάλαγα, Γιβραλτάρ
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Έγιναν περίπου ~10000 με την αναλογία 4:5, και αναμένω και το +50%.

Attachments

maria91

Member
Δεν μου φαινεται βλαμμενος. Αυτα που ζητας δεν γινονται.
Αυτο λεω στο συγκεκριμενο καταστημα..σε ολα τα αλλα το εχω κανει παμπολες φορες,το προβλημα ειναι στου αεροδρομιου κ μονο..Σταδιου,Παγκρατι,Ηλιουπολη εχω παραγγειλει σε υπαλληλο προιον να το παραλαβω απο το καταστημα τους κ μια χαρα με εξυπηρετησαν...συγνωμη αλλα τοσο ταλαιπωρια να παω αεροδρομιο για ενα απλο ×5 και να πληρωσω μεταφορικα το βρισκω λιγο ανωφελο αλλα οπως βολευετε ο καθενας..να ταν επι 10 ή παραπανω το συζηταγαμε...

paefstra

Member
συγνωμη αλλα τοσο ταλαιπωρια να παω αεροδρομιο για ενα απλο ×5 και να πληρωσω μεταφορικα το βρισκω λιγο ανωφελο αλλα οπως βολευετε ο καθενας..να ταν επι 10 ή παραπανω το συζηταγαμε...
1. Καθε ευρω ×30 μιλια ειναι με αυτη την προσφορα.
2. Η περιοχη εχει ευκαιρια για ψωνια καθε Κυριακη, οχι μονο ηλεκτρικα.

giannis228

Member
1. Καθε ευρω ×30 μιλια ειναι με αυτη την προσφορα.
2. Η περιοχη εχει ευκαιρια για ψωνια καθε Κυριακη, οχι μονο ηλεκτρικα.
καλο ειναι και το 20*1,5=30 αλλα δεν ειναι φοβερα καλυτερο 100 που δινει αλλες φορες επι 1,30 στη μεταρτροπη οταν βγαζει αυτη τη προσφορα ... δηλαδη 130 ανα ευρω

paefstra

Member
καλο ειναι και το 20*1,5=30 αλλα δεν ειναι φοβερα καλυτερο 100 που δινει αλλες φορες επι 1,30 στη μεταρτροπη οταν βγαζει αυτη τη προσφορα ... δηλαδη 130 ανα ευρω
Ναι. Αλλα περσι ακομη θυμαμαι ποσο μου χαλασε την εξοδο σε συναυλια να τσεκαρω το κινητο στη black friday για το ×100 και το ξενυχτι μετα για να συνδεθω. Τα μιλια αυτα απο εκεινο το βραδυ εχουν περισσεψει.
Το εχω ξαναπει, δεν χρειαζομαι κι αλλα δωρεαν εισιτηρια, εχω πολυ μεγαλο περισσευμα. Προτιμω φθηνες αγορες. Στη black friday ρισκαρεις με τα εξαντλημενα προιοντα καθως και το να μη δωσει ×100. Στη black ψωνιζω παντα αναλωσιμα που δεν παιζει να εξαντληθουν, παραλαβη απο καταστημα χωρις παρατραγουδα με τα bonus και την παραδοση, και παλι εχω πολλα μιλια.

Last edited:

giannis228

Member
Ναι. Αλλα περσι ακομη θυμαμαι ποσο μου χαλασε την εξοδο σε συναυλια να τσεκαρω το κινητο στη black friday για το ×100 και το ξενυχτι μετα για να συνδεθω. Τα μιλια αυτα απο εκεινο το βραδυ εχουν περισσεψει.
Το εχω ξαναπει, δεν χρειαζομαι κι αλλα δωρεαν εισιτηρια, εχω πολυ μεγαλο περισσευμα. Προτιμω φθηνες αγορες. Στη black friday ρισκαρεις με τα εξαντλημενα προιοντα καθως και το να μη δωσει ×100. Στη black ψωνιζω παντα αναλωσιμα που δεν παιζει να εξαντληθουν, παραλαβη απο καταστημα χωρις παρατραγουδα με τα bonus και την παραδοση, και παλι εχω πολλα μιλια.
Συμφωνω οποιος εχει πολλα μιλια δεν εχει τοσο αναγκη ! αν χρειαζεται κατι θα το παρει και με το επι 30!

paefstra

Member
@gkalla επειδη ειχες καποτε θεμα κι εσυ, ηρθε on line παραγγελια απο ΑΒ και το pos μαλλον δεν ηταν της Alpha. Εκανα αιτημα στον ΑΒ να μου δωσουν τα bonus. Τα ειχες παρει τοτε?

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
@gkalla επειδη ειχες καποτε θεμα κι εσυ, ηρθε on line παραγγελια απο ΑΒ και το pos μαλλον δεν ηταν της Alpha. Εκανα αιτημα στον ΑΒ να μου δωσουν τα bonus. Τα ειχες παρει τοτε?
Μου έχει τύχει 2-3 φορές που πήρα κανονικά τους πόντους μετά από τηλέφωνο αλλά και μια φορά που πήρα μεν τους πόντους αλλά όχι μετατρέψιμους. Όλες οι περιπτώσεις σε συνεργάτη της ΑΒ

paefstra

Member
Μου έχει τύχει 2-3 φορές που πήρα κανονικά τους πόντους μετά από τηλέφωνο αλλά και μια φορά που πήρα μεν τους πόντους αλλά όχι μετατρέψιμους. Όλες οι περιπτώσεις σε συνεργάτη της ΑΒ
Pos της Viva για παραγγελια που ηρθε απο τα κεντρικα στο Ρεντη.
Θα τους παρει ο διαολος

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Pos της Viva για παραγγελια που ηρθε απο τα κεντρικα στο Ρεντη.
Θα τους παρει ο διαολος
Τώρα που το σκέφτομαι θυμήθηκα κι άλλη μια περίπτωση σε βενζινάδικο της ΒΡ που μου έκαναν το ίδιο. Και πάλι πήρα τους πόντους με τηλέφωνο, μη μετατρέψιμους σε μίλια.

paefstra

Member
Τώρα που το σκέφτομαι θυμήθηκα κι άλλη μια περίπτωση σε βενζινάδικο της ΒΡ που μου έκαναν το ίδιο. Και πάλι πήρα τους πόντους με τηλέφωνο, μη μετατρέψιμους σε μίλια.
Δεν πολυθελω μετατρεψιμους. Πιανουν τοπο σε αλλα ψωνια :).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.210
Μέλη
39.924
Νεότερο μέλος
Trinity@

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom